Nintendo Afterpay Of Klarna

Nintendo Afterpay Of Klarna

Lees hier hoe je een Nintendo op afbetaling kunt kopen. Vergelijk aanbieders zoals Mediamarkt en Skala. Bij Skala kun je gamecosonsoles huren, vaak i.m. een tv. Bij Mediamarkt betaal je achteraf met Klarna of in termijnen via Santander.

Bekijk direct:

Nintendo Game Console en TV Combinatie Huren bij Skala

Skala biedt de mogelijkheid om gameconsoles, waaronder mogelijk Nintendo-consoles, te huren in combinatie met een televisie. Klanten kunnen kiezen uit verschillende televisies en consoles.

Huurdetails

  • Keuze uit diverse televisieformaten en gameconsolemodellen.
  • Een vast bedrag per maand voor de huur van zowel de console als de televisie.
  • Inclusief gratis installatie en servicegarantie.

Contactinformatie

Voor specifieke details en beschikbaarheid van Nintendo-consoles, neem contact op met Skala of bezoek hun gamingsectie.

Nintendo Console in termijnen betalen bij Media Markt via Santander

Bij Media Markt is het mogelijk om een Nintendo-console te kopen en te betalen in termijnen via Santander Consumer Finance, met een jaarlijkse rente van 14%.

Betalingsproces en voorwaarden

  • Voor aankopen onder €1.000,- zoals een Nintendo zijn alleen een identiteitsbewijs en bankpas vereist.
  • Mogelijkheid tot extra of eerder aflossen zonder extra kosten.

Financiële details

Debetrentevoet en jaarlijkse kostenpercentage zijn vastgesteld op 14%. De financiering moet binnen 7 dagen na de aanvraag worden voltooid.

bekijk video: Nintendo Afterpay Of Klarna

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Nintendo Afterpay Of Klarna

Vaak gestelde vragen over Nintendo afterpay of klarna

#1 Kan ik een Nintendo Switch ook in drie termijnen afbetalen?

Ja en dat is nog gratis ook. Bij Beryl zijn ze gespecialiseerd in de aankoop van elektronica tegen betaling in termijnen, dus daar vind je aantrekkelijke voorwaarden. Neem nu de Nintendo Switch Oled in Splatoon 3 Edition. Die kost ongeveer €425,- maar bij gratis betaling in drie termijnen zo’n €142,- per maand. Door je aankoop te melden bij In3 kunnen zij checken of je in aanmerking komt voor de regeling. Dat is bij de meeste aanvragen het geval en daarna betaal je de eerste termijn direct in de webshop. De overige twee termijnen betaal je aan In3 na 30 en 60 dagen. Zij sturen je daarvoor een handige herinnering. Het is rentevrij en zonder BKR-toets.

#2 Kan ik ook Nintendo Games in termijnen betalen?

Heb je al een Nintendo Switch of wil je er een gaan aanschaffen en wil je daarbij ook meteen de coolste en nieuwste spellen bestellen? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide aanbod bij MediaMarkt. Daar kun je bovendien gemakkelijk in termijnen betalen, dankzij de MediaMarkt Betaalkaart. Deze is gekoppeld aan een doorlopend krediet bij Santander Bank en de kaart werkt precies hetzelfde als een pinpas. Dat betekent, dat je er ook bij geldautomaten en in andere winkels mee terecht kunt. De rente is 12,5% op het openstaande bedrag en de termijnen worden automatisch geïncasseerd. MediaMarkt doet wel een kredietwaardigheidscontrole, voorafgaand aan het verstrekken van de lening.

#3 Waar vind ik de voordeligste Nintendo Switch consoles, games en accesoires, die ik ook nog achteraf kan betalen?

Kijk dan eens op GooHoo (www.gooninentoswitch.nl). Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte, refurbished Ninento Switch consoles, controllers, games en accessoires. Komt de aankoop je even niet zo goed uit, of wil je de aankoop eerst even uitproberen voordat je je geld kwijt bent, dan betaal je bij GooHoo met Riverty gemakkelijk achteraf. Je opent eerst een Riverty-account, zodat je de app kunt downloaden en jouw bestedingsruimte weet en daarna reken je in de webwinkel af. Riverty betaalt je rekening en jij ontvangt van Riverty de factuur met maar liefst 30 veilige dagen betaaltermijn.

#4 Verkoopt GooHoo ook Nintendo Switch games die ik achteraf kan betalen?

De collectie van Nintendo is groot en daarom is het fijn om bij een gespecialiseerd adres te kopen, want daar vind je de nieuwste games en de beste adviezen. Bij GooHoo (www.goonintendoswitch.nl) kun je kiezen uit 16 categorieën en er is steeds een grote collectie games in de uitverkoop, met bijzondere kortingen. Wanneer je een uitgebreide collectie games hebt samengesteld en het bedrag is net iets te groot om meteen af te rekenen, dan kun je jouw bestelling toch gewoon plaatsen en gratis na 30 dagen pas betalen met Riverty.

#5 Waar vind ik de Nintendo Switch OLED Pokémon Editie met de mogelijkheid deze in termijnen te betalen?

Bij BCC.nl vind je deze unieke Nintendo Switch, samen met nog veel meer andere uitvoeringen, accessoires, controllers en games. Heb je wat te fanatiek geshopt en staat er even niet meer zoveel geld op je rekening, financier je aankoop dan bij BCC met Tinka. Je vraagt een krediet aan en Tinka weet op basis van de juiste vragen en gegevens razendsnel of jij hiervoor in aanmerking komt. De rente van 9,9% komt bovenop het openstaande bedrag, dat in 12 of meer termijnen automatisch maandelijks van je rekening zal worden afgeschreven.

#6 Waar vind ik een Nintendo Switch Lite die ik achteraf kan betalen?

Bij nedgame.nl natuurlijk. Daar vind je een hele grote collectie games, consoles en natuurlijk ook de Nintendo Switch Lite. Wanneer deze switch een cadeautje is waarvan je niet zeker weet of het de juiste is, dan kun je de aankoop veilig doen via Riverty (voorheen Afterpay) en hoef je pas na 30 dagen te betalen. Je kunt Riverty natuurlijk ook gebruiken om je betaling te plannen nadat je salaris is binnengekomen, zonder dat je op je aankoop hoeft te wachten. Maak vooraf eerst een account aan bij Riverty en doorloop de aanvraagprocedure, zodat je snel weet of je voor de regeling in aanmerking komt. Riverty is gratis, rekent geen rente en doet ook geen BRK-toets.