Nintendo Switch op afbetaling

Nintendo Switch op afbetaling of achteraf betalen

Op Betaling.nl ontdek hoe je een Nintendo Switch op afbetaling kunt kopen. We vergelijken aanbieders op voorwaarden en rente%. Ook bekijken we de mogelijkheden van achteraf betalen. Ontdek het nu!

Bekijk direct:

De Nintendo Switch op afbetaling kopen

Wie een Nintendo Switch op afbetaling koopt zal in de regel een maandelijks vast bedrag moeten betalen. Hoe hoog dat bedrag is hangt natuurlijk af van de aankoopprijs en de looptijd van het contract in kwestie. Bij een kortere looptijd betaalt u meer per maand maar betaalt u wel minder rente en bent u sneller van de afbetalingen af. Kiest u voor een langere looptijd dan is het bedrag per maand relatief laag en hebt u meer dan de nodige ademruimte om te blijven functioneren in de levensstijl die u gewoon bent geworden. Als u geen rente wil dan kunt u het beste de Nintendo Switch achteraf betalen met Afterpay of Klarna. Liever een Playstation? Betaal dan een Playstation 5 in termijnenOp deze pagina ontdek je:

  • Wat een Nintendo Switch is en wat je ermee kunt.
  • Hoe je in termijnen kunt betalen en welke voorwaarden daarbij horen.
  • Hoe je een Nintendo Switch achteraf kunt betalen.
  • Welke betaal aanbieders er zijn.
  • Welke Webshops voor dit product achteraf of termijnbetaling aanbieden.

.

Wat is een Nintendo Switch?

De tijd dat spelconsoles een zaak waren voor kinderen alleen ligt al ver achter ons en de Nintendo Switch is daar het zoveelste voorbeeld van. U kunt de Switch overal meenemen om tijdens een saai moment of bijvoorbeeld op de bus of trein even wat tijd te doden, maar u kunt de Switch ook thuis aansluiten op groot scherm en als echte spelconsole gebruiken. Het apparaat is nog maar net uit in de winkels en nu al een doorslaand succes. Er kan zelfs met twee spelers tegelijk gespeeld worden! Geen wonder dan ook dat de verkoopcijfers nu al die van de Wii overtreffen. De Switch is dan ook alles waar Nintendo voor staat en waar ze al jaren naartoe aan het werken zijn: een ongelofelijk leuk stukje technologie dat innoveert maar boven alles toch echt gewoon fun is.

Nintendo Switch in termijnen betalen: de voordelen

De Nintendo Switch is een nieuw stuk technologie dat nog maar net in de winkelrekken ligt en dan ook aan de prijzige kant is momenteel. Door te kiezen voor een afbetaling in termijnen schiet u uzelf niet in de voet financieel en hebt u toch meteen de Nintendo Switch ter beschikking. Het grote voordeel is dan ook dat u meteen het product hebt zonder nog maanden te moeten sparen en dat u nooit voor een nare verrassing komt te staan. De maandelijkse afbetalingen worden immers op voorhand vastgelegd en de afspraken gebeuren in onderling vertrouwen. Onze service is dan ook gericht op persoonlijk contact en u het meest geschikte plan bieden dat mogelijk is.

Nintendo Switch achteraf betalen

Een Nintendo Switch Gespreid betalen is een goede optie wanneer je graag iedere maand een klein bedrag wil aflossen. Wanneer je nog even zit te wachten op je vakantiegeld of de 13e maand, maar het nu even niet uitkomt, kun je ook besluiten om de betaling iets uit te stellen. Een aantal webshops bieden je de mogelijkheid om te betalen met Afterpay, Tinka of Klarna. Deze partijen zorgen ervoor dat jij pas hoeft te betalen als je het product al binnen hebt. De meest voorkomenden betaaltermijn is 14 dagen. Hieronder vind je per aanbieder een korte toelichting en wordt duidelijk hoe je er gebruik van kunt maken.

Nintendo Switch Afterpay

Afterpay is het bekendste betaalmiddel om achteraf te betalen en er vele webwinkels maken gebruik van dit betaalmiddel. Een vrij nieuwe functie in de Afterpay app is dat je ook je retouren kunt aanmelden. Een groot voordeel hiervan is dat als je besluit je Game console terug te sturen je helemaal niks hoeft te betalen. Daarnaast is het nu mogelijk om je betaling tijdelijk te pauzeren als je even wat meer tijd nodig hebt om de betaling te voldoen. De app geeft vanzelf aan wat je nieuwe betaaldatum wordt.

Nintendo Switch Klarna

De op 1 na bekendste aanbieder van achteraf betalen is Klarna. Het voordeel van Klarna is dat je maar liefst 30 dagen hebt om te betalen. Je hoeft hiervoor geen rente te betalen. Daarnaast biedt deze app een aantal andere voordelen. Zo krijg je korting bij vele webshops en zoek je binnen de app gemakkelijk naar merken die achteraf betalen aanbieden.

Kortom

Met de Nintendo Switch haalt u plezier en fun voor het hele gezin in huis zonder daarvoor uw kinderen of partner iets anders te ontzeggen. De Switch is een perfect antwoord op de tweestrijd in onze samenleving tussen gewoon lekker gamen vanuit de zetel of onderweg voor vertier zorgen. Dankzij een afbetaling op termijnen kan ook u genieten van de indrukwekkende cutting-edge technology waar de Nintendo Switch voor staat. Er zijn geen verborgen kosten, er zijn geen addertjes onder het gras. Voor het contract wordt afgesloten krijgt u klaar en duidelijk alle informatie die u nodig hebt om een beslissing te maken over de eventuele aankoop van de Nintendo Switch in termijnen. Hebt u besloten? Dan valt er nog maar één ding te zeggen: geniet ervan!

bekijk video: Nintendo Switch op afbetaling of achteraf betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Nintendo Switch op afbetaling of achteraf betalen

Vaak gestelde vragen over Nintendo switch op afbetaling of achteraf betalen met afterpay

#1 Kan ik een Nintendo Switch ook in 3 termijnen betalen?

Heeft je kind wel een groot cadeau verdiend voor zijn of haar verjaardag of heb je zelf zin in een nieuwe Nintendo Switch? Dan wil je deze aankoop natuurlijk het liefst zo snel mogelijk doen. Betalen in 3 termijnen is dan vaak een optie om de kosten iets te spreiden. Bij veel webshops als Mediamarkt, Coolblue, BCC of Electronic Partner betaal je makkelijk, veilig en snel in 3 termijnen door bij het afrekenen Klarna, Tinka of Afterpay te kiezen. Je kunt daarbij ook aangeven of je in 1 keer achteraf wil betalen of in 3 termijnen.

#2 Welke opties zijn er om een Nintendo Switch te kopen en in termijnen te betalen?

Ben je op zoek naar een Nintendo Switch op afbetaling dan zijn er verschillende opties. Voor betalen in 3 termijnen werken veel webshops samen met met Riverty afterpay of Klarna later betalen. Wil je in meer termijnen betalen om het aankoopbedrag te spreiden over een langere tijd, dan biedt de grote retailer Otto een eigen klantenkrediet aan om in termijnen af te rekenen. Bij Mediamarkt koop je een Nintendo Switch op krediet via Santander Costumer FInance. Als laatste zijn er nog een aantal webshops die betalen in een nader te bepalen aantal termijnen aanbieden via providers als Spraypay. Dit kan o.a bij Somashome en Berylmedia.

#3 Waar kan ik een Nintendo Switch Lite kopen als ik in termijnen wil betalen?

Een Nintendo Switch Lite in termijnen betalen is zo geregeld bij Mediamarkt, BCC, Coolblue en Conrad.nl. Bij Mediamarkt kies je voor afrekenen in 3 termijnen via Klarna zonder rente te betalen of een langer lopend krediet via Santander Costumer Finance. Bij BCC selecteer je betalen met Tinka. Altijd met account, maar zonder app is mogelijk. Zodra de bestelling is verzonden krijg jij een email met de betaaldata voor jouw termijnen en zal ook de eerste termijn worden afgeschreven. Bij Beryl en Somashome vind je de mogelijkheid te betalen met Spraypay of In3.

#4 Hoe werkt het als ik een Nintendo Switch console achteraf wil betalen?

Achteraf betalen voor je nieuwe Nintendo Switch console doe je bij vrijwel elke webshop die de Nintendo Switch in het assortiment heeft. De verschillende webshops werken samen met diverse achteraf betaalservices zoals Klarna en Afterpay of hebben hun eigen financiele tak om dit mogelijk te maken zoals BCC en Otto. Je maakt eenvoudig een account aan en hierdoor onstaat de mogelijkheid voor deze service om razendsnel te checken of jij nog veel of hoge geregistreerde leningen open hebt staan, en jou een factuur te sturen in de app of in je mail. In de factuur staat de betalingstermijn (meestal 14 dagen) en een link om in een handomdraai veilig te betalen.

#5 Waar kan ik een Nintendo Switch online bestellen en achteraf betalen? Hoe gaat dit in zijn werking?

Een Nintendo Switch online bestellen en achteraf betalen is eenvoudig, veilig en snel en kan bij verschillende online retailers.Je kunt hiervoor gewwoon terecht bij de bekende elektronica aanbieders BCC, Mediamartk en Expert. Het enige wat jij hoeft te doen is de juiste betaaloptie selecteren (Klarna, Afterpay, Tinka) en eenmalig een account aanmaken. De rest wordt voor je gedaan. Van nagaan welk bedrag je kunt lenen tot aan het klaarzetten van de betaaldata als je kiest voor meerdere termijnen en de betaallink in de app of in je email om veilig en makkelijk het aankoopbedrag te voldoen.