Nike Air Max Afterpay

Nike Air Max Afterpay

Heb je je oog laten vallen op mooie Nike schoenen maar zijn ze op dit moment net wat te duur voor je? Als je dan het vooruitzicht hebt op inkomsten binnen korte termijn, bestel je gewoon die geweldige Nike Air Max toch en betaal je ze op een later tijdstip. Er zijn verschillende manieren om je online aankopen achteraf te betalen. Dit is bij tal van webshops mogelijk, ook voor wat duurdere aankopen. Juist daarvoor is achteraf betalen erg praktisch. 

Bekijk direct:

Nike Air Max Afterpay

Nike Air Max koop je bij heel veel webshops. Als je wilt weten of Nike Air Max met Afterpay in een bepaalde webwinkel mogelijk is, raadpleeg je het beste vooraf de betaalmethoden op de website. Deze staan bij elke goede webshop duidelijk vermeld zodat je meteen weet wat mogelijk is. Je vindt op betaling.nl ook alle betaalmethoden voor webshops, zowel vooraf als achteraf. Er staat tevens bij uitgelegd hoe die methodes werken.

Hoe betaal je Nike Air Max achteraf?

Als je ervoor kiest Nike Air Max schoenen te kopen, kijk je het beste eerst op verschillende websites om de modellen en natuurlijk ook de prijzen met elkaar te vergelijken. Zo weet je meteen waar je de schoenen vindt die je altijd al wilde hebben en wat je ervoor betaalt. Als je gaat kijken op welke manieren je achteraf betaalt, zijn er zeker verschillen te vinden. Hierbij denk je aan betaalmethoden zoals Klarna, Afterpay of betalen met een creditcard.

Klarna

Kies je ervoor je aankopen bij de eigen webwinkel van Nike te doen? Dan mag je daarin op veel manieren betalen en achteraf doe je dit via Klarna. Als je een bestelling plaatst in de webshop van Nike, geef je aan dat je achteraf wilt betalen. Je krijgt dan, wanneer je de bestelling gedaan hebt, de factuur aangeboden via Klarna. Je krijgt 14 dagen de tijd om deze te betalen. Dit doe je veilig en gemakkelijk via de site van Klarna. Hier log je in en krijg je een duidelijk betaaloverzicht met vervaldatum te zien zodat je weet wanneer er betaald moet zijn. Klik op de betaallink en betalen is zo geregeld (met een bankpas of creditcard).

Afterpay

Er zijn verschillende (ook bekende) aanbieders van Nike Air Max te vinden waar je achteraf via Afterpay betaalt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Van Tilburg, Sneakers.nl en Eleganza. Er zijn beslist meer shops te vinden waar je voor je Nike Air Max met Afterpay betaalt dus kijk altijd vooraf even naar alle beschikbare methoden. Als je wilt betalen met Afterpay en de webshop deze mogelijkheid biedt, geef je dit aan bij de betaalmethoden als je je bestelling plaatst. Je kredietwaardigheid en identiteit worden door Afterpay gecheckt en als alles in orde is, mag je je bestelling doen. Hierna ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres de factuur. Deze wordt door Afterpay gestuurd en voldoe je aan hen.

Creditcard

Beschik je naast een bankpas waarmee je bijvoorbeeld met iDeal betaalt, ook over een creditcard? Dan gebruik je die ook om aankopen achteraf mee te betalen. Als je een bestelling voor Nike schoenen in een webshop plaatst, geef je aan dat je deze met een creditcard betaalt. Zo heb je de bestelling al in huis voordat het aankoopbedrag van je creditcard wordt afgeschreven. Bijkomend voordeel is dat aankopen die je met een creditcard doet, ook verzekerd zijn. Kijk gewoon altijd vooraf goed welke betaalmogelijkheden er zijn en welke jou het meeste aanstaat om te gebruiken. Niet iedere webshop biedt dezelfde betaalmogelijkheden dus dat is wel even iets om goed rekening mee te houden. Soms mag je (dure) aankopen in termijnen betalen, dus wil je dat? Kijk dan goed waar dit mogelijk is voor je nieuwe Nikes. Zo vind jij een prima webshop waar je de schoenen naar keuze bestelt en pas nadat je ze ontvangen hebt, betaalt.

Voordelen/aandachtspunten bij achteraf betalen in het algemeen

Schoenen of andere artikelen in een webshop kopen wordt veel gedaan en hoort er tegenwoordig ook echt helemaal bij. Zijn de schoenen niet naar je zin of passen ze niet goed? Dan retourneer je deze gewoon en krijg je het aankoopbedrag retour. Een groot voordeel als je voor achteraf betalen kiest, is dat het aankoopbedrag nog niet voldaan is als je je bestelling retour stuurt. Dit betekent geen gedoe met geld dat je terug moet krijgen want je hebt nog niks betaald. Een tweede voordeel van je Nikes achteraf betalen is dat je er al van geniet als je op dat moment net even niet genoeg financiële middelen hebt om ze te betalen. Je vraagt als het ware uitstel van betaling aan als je kiest voor achteraf betalen. Zijn de schoenen naar je zin, passen ze goed en lopen ze lekker? Dan draag je ze al voordat je ze betaald hebt. Dit kan omdat je veelal 14 dagen de tijd krijgt om je schuld in te lossen.

Waar moet je rekening mee houden?

Houd bij het aankopen van producten die je achteraf betaalt altijd rekening met het volgende.

  • Zorg dat je altijd binnen de gestelde termijn betaalt. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je extra moet betalen voor je aankoop of je dit in de toekomst niet meer mag doen.
  • Zorg er altijd voor dat je zeker weet dat je het benodigde bedrag ook echt binnenkrijgt binnen die termijn. Weet je dat niet zeker? Stel dan je aankoop uit tot een later tijdstip.
  • Zorg dat je aan alle voorwaarden voldoet om achteraf te mogen betalen. Zo dien je altijd minimaal 18 jaar te zijn, dien je je te legitimeren en wordt je kredietwaardigheid gecheckt door de betalingsinstantie in kwestie.
  • Houd er rekening mee dat er een maximumbedrag aan een aankoop die je achteraf betaalt kan zitten. Soms is iets gewoon te duur om dat te doen maar krijg je wel de optie om in termijnen te betalen.
  • Heb je nooit eerder in een bepaalde webshop besteld? Dan bestaat de kans dat je de eerste keer niet achteraf mag betalen voor je schoenen maar dat het bij latere bestellingen wel mogelijk is. Zeker als je een trouwe klant blijkt te zijn.

ConclusieAls je een product bestelt zoals schoenen die niet zo voordelig zijn maar die je wel heel graag wilt hebben, dan is achteraf betalen natuurlijk een goede optie. Dit is in veel webshops mogelijk en er bestaan verschillende betalingssystemen voor. Houd wel altijd rekening met de voorwaarden en zorg dat je zeker binnen de gestelde termijn aflost. Dit voorkomt problemen en zo heb je toch lekker je nieuwe schoenen om fijn mee te wandelen of te sporten!

bekijk video: Nike Air Max Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Nike Air Max Afterpay

Vaak gestelde vragen over Nike air max afterpay

#1 Waar kan ik Nike airmax 90 bestellen met de mogelijkheid om achteraf te betalen?

Er zijn een aantal webshops waar je de Nike Air Max 90 vindt die de mogelijkheid bieden om achteraf te betalen. Je vindt dit model bij Zalando. Daar kun je via hun eigen service op rekening kopen door dit te selecteren bij het afrekenen. Bij JD Sports, dress-for-less.nl en bij sneakerspeciaalzaak Size? kun je de Airmax 90 afrekenen via Klarna als je liever achteraf betaalt. Via de app van Klarna of een link in je email betaal je je nieuwe schoenen veilig in een paar klikken. Maar wel na dat je ze eerst thuis bekeken en gepast hebt.

#2 Hoe gaat het in zijn werking als ik Nike air max wil kopen en ze achteraf wil betalen?

Achteraf betalen wordt bij steeds meer modewinkels, schoenenwinkels en sneakerspeciaalzaken aangeboden. Er zijn dus genoeg opties om je nieuwe Nike airmax op deze manier te kopen. Shop je verse sneakers bij Wehkamp via Tinka, bij Sneakers.nl en Schuurman-shoenen.nl via Riverty of bij Snipes.nl met de achteraf betaalservice Klarna. Deze services voor achteraf betalen werken op vrijwel dezelfde wijze. Door in te loggen op je account kun je de factuur klaar laten zetten in de app of via email. besluit je het product na ontvangst toch retour te sturen, dan betaal je niks.

#3 Welke opties zijn er om Nike airmax voor dames op afbetaling te kopen?

Het damesmodel van de nike air max dat jij zoekt opsporen en makkelijk en snel op afbetaling kopen doe je eenvoudig via meerdere grote Nikedealers en online warenhuizen. Bij winkels als Wehkamp, Otto en Zalando kun je altijd makkelijk in termijnen betalen en vind je meerdere modellen van de Airmax in het assortiment. Ben je opzoek naar een moeilijker te vinden of heel nieuw model? Dan bieden ook de webshop van Nike zelf en exclusieve sneakersite Sneakerbaas.nl de mogelijkheid om in 3 termijjnen te betalen via Klarna.

#4 Kan ik ook ergens terecht voor achteraf betalen met Riverty Afterpay voor het bestellen van Nike airmax?

Tijd voor een paar frisse Airmax? Achteraf betalen voor je nieuwe schoenen via Riverty Afterpay kan bij schuurman-schoenen.nl. Hier vind je meerdere modellen van de Nike airmax en kun je makkelijk en veilig door middel van je Riverty Afterpay account betalen nadat je je nieuwe sneakers ontvangen en gepast hebt. Hoe vaker je de app van Riverty Afterpay hoe makkelijker het wordt. De eerste keer dat je Riverty gebruikt om achteraf te betalen is het maximumbedrag 75 euro.

#5 Hoe kan ik Nike airmax bestellen en achteraf betalen via Klarna?

Er zijn steeds meer webshops die Klarna gebruiken en daarmee ook steeds meer mogelijkheden om je Nike Airmax op deze manier achteraf te betalen. Om dit te doen ga je naar een webshop die bij Klarna is aangesloten. Enkele verkopers van Nike airmax waar je deze optie vindt zijn jdsports.nl, aktiesport.nl, footpatrol.nl, sizeofficial.nl en nike.com. Bij het afrekenen van je winkelmand selecteer je achteraf betalen met Klarna of in 3 termijnen betalen met Klarna. De eerste keer dat je besteld maak je een account aan en wordt je kredietwaardigheid gechekt. Wordt de betaling afgewezen dan kan het zijn dat het bedrag te hoog is.