Mountainbike op afbetaling

Mountainbike op afbetaling

Het is iets wat je al jaren wilt en nu ga je toch eindelijk die mountainbike kopen. Heerlijk de bossen in, je ziet het al helemaal zitten. Maar je bent financieel even niet in staat om de fiets in één keer af te betalen. Voor dit probleem heeft betaling.nl de oplossing. Je kiest hier een methode om je nieuwe mountainbike op afbetaling te kopen.

Bekijk direct:

Er zijn twee opties die je de mogelijkheid geven om je droom toch snel in vervulling te laten gaan en dat product te kopen: mountainbike in termijnen betalen of mountainbike achteraf betalen. Zo geniet je toch snel van je nieuwe fiets. Echter, er zijn wel wat zaken waar je rekening mee moet houden bij een mountainbike op afbetaling aanschaffen. Deze worden hieronder besproken.

Mountainbike in termijnen betalen

Een mountainbike is een kostbare fiets. Het is een goed idee om deze in termijnen te betalen. Je vraagt je natuurlijk af hoe dit werkt. Eigenlijk is het heel eenvoudig. Ga naar de website betaling.nl. Daar vind je een lijst van webshops waar je jouw nieuwe mountainbike in termijnen kunt betalen. Verder vind je er ook de betaalmethoden die worden aangeboden door deze winkels. Het is van belang om te bepalen welke betaalmethode het beste bij jou past. De betaalmethoden waaruit je kunt kiezen zijn: in3 en Spraypay. Wanneer je kiest voor in3, dan zegt de naam al genoeg. Je betaalt je mountainbike namelijk in maximaal 3 termijnen af. De eerste termijn gaat lopen vanaf de eerste maand van de aanschaf, en de tweede en derde termijn zijn de twee volgende maanden. Het mooie van in3 is dat je geen rente betaalt, en als je op tijd betaalt ook niet wordt opgenomen in het BKR-register. Wanneer je kiest voor in termijnen betalen met Spraypay, dan betaal je wel een klein beetje rente. Maar je kunt dan zelfs betalen in maximaal 36 termijnen. Bij Spraypay kies je uit het afbetalen van je fiets in 12, 18, 24 of 36 maanden. Daarnaast zijn er ook grote winkels die hun eigen betaalmethoden aanbieden om gespreid te betalen. Het is daarbij wel belangrijk om er op te letten hoeveel rente ze vragen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Mountainbike achteraf betalen

Een andere manier om je nieuwe fiets te bekostigen, is achteraf betalen. Er zijn steeds meer winkels die dit als service aanbieden. Als je ervoor kiest om je fiets op rekening te kopen, kies dan voor Riverty (voorheen AfterPay). Het voordeel van achteraf betalen, is dat er voor de betaling een risicocheck plaatsvindt om jou als consument te beschermen, zodat je geen producten koopt die je niet kunt betalen. Je geeft je bankgegevens alleen aan Riverty door en de webshop heeft geen toegang tot je gevoelige gegevens. Na ontvangst van je bestelling heb je 30 dagen de tijd om je mountainbike te betalen. Je ontvangt bovendien ook nog een herinnering via de mail over het openstaande bedrag. Hiervoor hoef je geen extra kosten te betalen. Je kunt ook nog besluiten om je bestelling te retourneren. Je hoeft de bestelling dan natuurlijk niet te betalen.

Achteraf betalen heeft nog meer voordelen

Betalen met Riverty heeft nog meer voordelen. Je mountainbike achteraf betalen geeft een veilig gevoel, zeker als je niet zeker weet of een webwinkel betrouwbaar is. Zo loop je geen enkel risico. En mocht je bestelling niet aankomen, dan heb je nog niet betaald en raak je geen geld kwijt. Ook is het handig om je aankoop met Riverty te betalen als je salaris nog niet is uitbetaald. Je koopt dan toch de fiets die je graag wilt hebben en hebt nog 30 dagen de tijd om te betalen. En nog een goede reden om met Riverty te betalen, is als je meerdere producten wilt uitproberen en er maar één wilt houden. Het is dan heel fijn als je achteraf kunt betalen. Het enige waar je dan op moet letten, is dat je wel de retourkosten moet betalen.

Ga voor gemak

Geniet van het gemak van je mountainbike in termijnen betalen of achteraf betalen. Je betaalt eenvoudig en veilig in termijnen of achteraf via de website betaling.nl. Ga voor het gemak van in3, Spraypay of Riverty om je droom te verwezenlijken.

bekijk video: Mountainbike op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Mountainbike op afbetaling