Motor op afbetaling

Motor op afbetaling

Een motor om op je werk te komen of om gewoon lekker mee te toeren. Een motor heeft helaas een prijskaartje. Maar een motor koop je ook op afbetaling. Check deze pagina op betaling.nl en kies je favoriete motor uit, welke je later betaalt.

Bekijk direct:

Achteraf betalen of een afbetaling van een motor, is veilig en handig. Je probeert je motor eerst uit. Je legt bovendien niet direct een grote geldsom neer. Een motor is een stoer voertuig. Je zit comfortabel en met je haren in de wind. Een motor geeft je een gevoel van vrijheid. Daarom wil je je motor ook op de juiste manier financieren.

Motor op afbetaling met een krediet of latere betaling

Een motor achteraf betalen, is bij veel online winkels mogelijk. De winkels beschikken over uiteenlopende betaalmethoden, zoals motor Tinka en Payin3. Je gaat een soort krediet aan. Een krediet is een soort lening. Een motor in termijnen betalen, kost daarom soms geld, behalve als je de motor in drie termijnen aflost. Tegenwoordig ervaar je het praktische gemak van een afbetaling in drie termijnen. Denk bijvoorbeeld aan Payin3. Bij Tinka kies je daarnaast voor een doorlopend krediet, drie termijnen of voor een achteraf betaling.

Motor op afbetaling met Tinka

Een motor in termijnen betalen? Dan is Tinka een fijne optie. Tinka heeft veel keuze in betalingsmogelijkheden. Ook zijn er enkele zaken waar je op moet letten. Tinka hanteert enkele voorwaarden, voor de aanschaf van een motor op afbetaling. De goedkoopste optie is de motor achteraf betalen. Dit doe je altijd binnen veertien dagen. Je bent dan geen rente verschuldigd. Ook hoef je niet iedere keer een maandbedrag te reserveren. Je betaalt gewoon wat weken later.

Houd rekening met de volgende aandachtspunten als je Tinka gebruikt:

 • ¬†Achteraf betalen via de app of in de winkel.
  Met Tinka betaal je via de app. Ook betaal je in de webwinkel zelf achteraf, via iDEAL, aan Tinka. De aankoopprijs komt dan direct op nul te staan. Betaal op tijd, om herinneringen en incassokosten te voorkomen. Je hebt, na de eerste herinnering, nog altijd veertien dagen de tijd om te betalen. Je ontvangt bovendien een acceptgiro per e-mail om het bedrag te voldoen.
 • Motor in meerdere termijnen via Tinka betalen.
  Je kiest ervoor om in 12 of 24 maanden te betalen. Hierover wordt 14.9% rente berekend. Je bent dus altijd wat meer geld kwijt dan de aanschafprijs van de motor zelf. Het is praktisch, om het bedrag van je motor, over twee jaar uit te smeren. Je betaalt tenslotte een relatief laag maandbedrag.
 • BKR en Kredietanalyse.
  Een motor kost altijd meer dan 250 euro. Daarom registreert Tinka je krediet bij het BKR(Bureau Krediet Registratie). Bij aankopen onder de 250 euro krijg je geen BKR-notering. Als Tinka een betaalachterstand uit het verleden ontdekt, besluit Tinka soms om het krediet of de achterafbetaling te weigeren. Je kiest dan eenvoudig voor een andere betalingsmogelijkheid of schaft het product later aan.
 • Motor Tinka in drie termijnen.
  Een motor in drie termijnen betalen, heeft veel voordelen. Je betaalt geen rente over de termijnen. Je koopt de motor dus in drie maanden af. Ook bij een betaling in drie termijnen, wordt de kredietwaardigheid van de koper getoetst.

Motor met Payin3 afkopen

Payin3 is een relatief nieuwe betaalmethode. Bij Payin3 los je de motor in drie delen af. Je moet het eerste deel van het bedrag bij de aankoop voldoen. De betaling van het tweede termijn vindt 30 dagen later plaatst. Het derde termijn mag 60 dagen later worden voldaan.

Aandachtspunten bij Payin3:

– Betaalverleden nakijken, met een kredietcontrole.
Een motor in termijnen betalen, gaat via een korte automatische kredietcontrole. Payin3 kijkt of je geen betalingsproblemen in het verleden hebt gehad.

– Motor Payin3 met verstreken betaaltermijn.
Payin3 rekent geen extra rente of overige kosten. Betaal je onverhoopt te laat? Dan stuurt Payin3 je enkele herinneringen. Betaal je na meerdere herinneringen nog niet? Dan ontvang je eventueel extra aanmaningskosten, incassokosten of kosten voor een gerechtsdeurwaarder.

Voordelen, aandachtspunten en conclusie

Als je net achttien jaar bent geworden en je motorrijbewijs hebt gehaald, wil je zo snel mogelijk over het voertuig beschikken. Zeker studenten en jongeren hebben weinig geld. Daarom is een motor achteraf betalen of een motor in termijnen betalen, een gemakkelijke mogelijkheid. Elk duur artikel op afbetaling of achteraf betalen, is prettig. Je koopt het artikel direct en hoeft niet te sparen. Je wacht gewoon op je salaris, zakgeld of overige inkomsten. Kijk wel naar je eigen draagkracht en bepaal of je de motor ook echt kunt afbetalen. Het zou zonde zijn, om in de schulden te komen. Daarom wordt er ook altijd een standaard kredietanalyse uitgevoerd. Wil je een schoner vervoersmiddel dan een motor? Overweeg dan een Speed pedelec of een Fatbike op afbetaling; minder snel, maar wel goedkoper en beter voor het milieu.

bekijk video: Motor op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Motor op afbetaling