Miinto logo

Miinto kortingscode, reviews en achteraf betalen

Miinto is een online warenhuis met aanbod van meer dan drieduizend kledingmerken. Het bedrijf is in 2009 opgericht in Kopenhagen en sindsdien uitgegroeid naar meer dan acht Europese Landen, waaronder ons kikkerlandje. Met duizenden kledingmerken komen duizenden verschillende kledingstukken, waarvan jij vast verliefd bent op een aantal items. Om je craving te verzadigen, zonder dat je failliet raakt, is het mogelijk om achteraf of in termijnen te betalen. Ook bieden we vaak kortingscodes op deze pagina. Tot slot hebben we een overzicht van gebruikersreviews onderaan deze pagina. Zo kun je goed voorbereid beginnen met shoppen.

Kortingscode Miinto

Miinto kortingscode van €100,- scoren door aanmelding nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.
geen code nodig
Bekijk direct:

Miinto achteraf betalen: zo werkt het

Er is een legio aan redenen te bedenken waarom jij niet in een keer je nieuwe designertas of -schoenen kunt of wilt betalen. Misschien wil je eerst weten wat je ontvangt, of heb je binnenkort een belangrijk etentje op de planning, voordat je je salaris hebt gekregen. In zulke gevallen is het handig om te weten dat je bij Miinto achteraf betalen als een van je opties hebt.Klarna is een van de partners van Miinto die dit voor je verzorgt. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je eerst de stappen doorlopen zoals je gewend bent: je vult je adresgegevens, e-mail en mobiele telefoonnummer in en dan krijg je de betalingsoptie. Hier selecteer je ‘Klarna’, of ‘Klarna – 30 dagen’. Kies je voor de eerste optie dan heb je een betalingstermijn van twee weken. De tweede betalingstermijn is – logischerwijs- dertig dagen.Je krijg na de aanschaf een mailtje van Klarna, waarin ze aangeven dat de Miinto achteraf betalen van start gaat zodra het nieuwe artikel wordt opgestuurd. Vervolgens kun je kiezen om het op te betalen via iDeal, of via automatische afschrijving. Kies je voor de laatste optie dan wordt het bedrag binnen vijf werkdagen afgeschreven.Klarna heeft ervoor gekozen om geen rente voor het uitstel te rekenen, maar dan moet je wel op tijd betalen. Mocht je te laat zijn, brengen ze herinneringskosten in rekening.Wat wel goed is om in gedachten te houden, is dat Miinto als website wel extra kosten in rekening brengt voor het selecteren van deze optie. De kosten hiervoor bedragen €4. Mocht je ervoor kiezen om het artikel weer retour te sturen, krijg je deze kosten niet retour.

Miinto kortingscode

Ga voor pure winst en houd deze pagina in de gaten voor een Miinto kortingscode. Zo willen ze hun bestaande klantenbestand vergroten en deze mensen welkom heten door een Miinto kortingscode. Als je je nu opgeeft voor hun nieuwsbrief, krijg jij binnen veertien dagen 10% korting in je mail. Mocht je je enkel voor de Miinto korting aanmelden, let er dan op dat je je niet uitschrijft binnen deze twee weken. Doe je dat wel, dan loop je de korting mis.Een andere manier dan de pagina van Miinto zelf, is pagina’s in de gaten houden die alleen maar kortingen bijhouden van pagina’s. Deze websites schrijven over fashion en lifestyle en houden speciaal in de gaten wanneer je de beste koop waar kunt plegen. Het wisselt per maand, of soms zelfs per week wat het aanbod precies is. Voorbeelden van sites zijn Trustdeals.nl, kortingscouponcodes.nl en bazaar.nl. Het kan zijn dat een code niet werkt, omdat hij al verlopen is. In veel gevallen geven de websites aan hoeveel mensen jou voor zijn gegaan. Belangrijk is in ieder geval dat de codes altijd tijdelijk zijn, dus na een paar weken doet de code die het vandaag doet in ieder geval niet meer.Tot slot zijn er natuurlijk de grote marketingcampagnes waar Miinto en de merken van Miinto op inspelen. Denk aan Black Friday, winter- en zomersale en dagen als Happy Singles day. De hoogte van de Miinto kortingscode verschilt per campagne, maar door deze periodes in de gaten te houden weet je in ieder geval zeker dat je goedkoper de beste deals kunt maken. Een handigheidje: de nieuwsbrief van Miinto houd je hier zeker over op de hoogte.

Miinto review

Mocht je nog niet bekend zijn met Miinto, wil je natuurlijk eerst weten hoe de vork in de steel zit voordat je overgaat tot een bestelling. Gelukkig zijn er verschillende websites die gebruikerservaringen bijhouden. Lees hieronder de Miinto review.Trustpilot geeft de miinto review 3,7 sterren van de 5 haalbare. Let erop dat als je de site raadpleegt, dat er een verschil is tussen de Nederlandse en de Belgische ervaringen. In de Nederlandse webshop ervaringen wordt veelal aangegeven dat het een prettige website is, met een goede klantenservice. Sommige reviews geven aan dat ze een geschil hebben gehad met de klantenservice, maar uit de reacties daaronder blijkt dat de geschillen zijn opgelost.Webshopchecker.nl houdt voor je in de gaten of een webshop betrouwbaar is. Dit doen ze aan de hand van verschillende checks. Zo kijken ze of een shop is aangemeld bij de politie, of de domeinnaam in Nederland is gehost, of ze een beveiligde site hebben, wat het KVK-nummer is en of ze een keurmerk hebben. In het geval van Miinto zijn er geen bijzonderheden.Een derde optie om Miinto te checken, is door te klikken op Nederlandreview.nl. Deze webpagina houdt scores bij van gebruikers en deelt deze in op een aantal niveaus: bestellen, service, prijs en levering. Met betrekking tot het bestellen en de prijs scoren ze bovengemiddeld. Qua service en levering hebben ze nog wat op te schalen. In totaal geeft 25% van de miinto review aan weer terug te komen.

Bekijk deze Miinto video

Ontdek deze Miinto video.