Meubello logo

Meubello kortingscode, review en achteraf betalen

Jouw huis opnieuw inrichten? Bij Meubello koop jij meubels die passen binnen ieder interieur. Denk aan kasten van mangohout, sierlijke kroonluchters, maar ook comfortabele hoekbanken. Een huis inrichten met nieuwe meubels gaat meestal gepaard met hoge kosten, maar gelukkig betaal jij bij Meubello jouw meubels makkelijk en veilig achteraf. Op deze pagina lees je hoe je achteraf betaalt, maar ook hoe je korting krijgt. Tot slot bespreken wij de Meubello reviews.

Bekijk direct:

Meubello achteraf betalen: zo werkt het

Heb je op dit moment niet het budget om de laatste meubels voor jouw woning te kopen? Kies dan voor betalen met Creditclick / Tinka. Dan richt je nu al jouw huis in en betaal je later.

Meubello achteraf betalen met Creditclick / Tinka

Bij Meubello betaal je jouw bestelling achteraf met Creditclick / Tinka. Dit zijn kredietverstrekkers die sinds 2021 samenwerken. Zo krijg je de ruimte om meubels te bestellen zonder direct te betalen. Je betaalt binnen 14 dagen, in 3 termijnen, of binnen 12 tot 24 maanden. Wanneer je kiest voor betalen binnen 12 tot 24 maanden, moet je rekening houden met rente. Het openstaande bedrag betaal je met de Tinka app voor iOS of Android, of automatische incasso. W

Zo betaal je met Creditclick / Tinka:

  1. Kies de meubels die je wilt bestellen.
  2. Begin het afrekenproces en kies bij betalen voor Creditclick / Tinka.
  3. Als Creditclick / Tinka jouw kredietaanvraag goedkeurt, worden jouw meubels verzonden.
  4. Betaal binnen 14 dagen, in 3 termijnen, of binnen 12 tot 24 maanden

Kan iedereen Meubello achteraf betalen met Creditclick / Tinka?

Nee, je moet voldoen aan deze eisen:

  • Je moet 18 jaar of ouder zijn.
  • Je moet een valide bankrekening hebben.
  • Je mag geen BKR-registratie hebben.
  • Je moet in Nederland wonen.

Meubello kortingscode

Jouw huis inrichten met korting? Dat kan met de kortingscodes van Meubello. Ben je op zoek naar deze kortingscodes? Lees dan snel verder!

Een Meubello kortingscode via de zoekmachines vinden
Via zoekmachines zoals Google en Bing kom jij websites tegen die Meubello kortingscodes aanbieden. Je hoeft alleen maar het zoekwoord “Meubello kortingscode” te gebruiken om deze aanbieders te vinden. Ook zul je op Betaling.nl op  deze pagina de meest recente kortingscodes vinden.

Kortingscode via Meubello nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Meubello nieuwsbrief, dan is het bijna onmogelijk om een kortingscode te missen. Bovendien blijf je op de hoogte van de laatste Meubello collecties en trends op het gebied van meubels.

Meubello volgen op Instagram en Facebook
Wanneer er een actie is, deelt Meubello deze op Instagram en Facebook. Door te scrollen over jouw tijdlijn heb je de laatste kortingen bij de hand. Naast het vinden van kortingscodes, doe je ook direct wooninspiratie op.

Meubello review

Wil jij weten wat andere mensen vinden van Meubello? Lees dan snel verder, wij hebben een aantal reviews voor jou doorgenomen.

Meubello review op Trustpilot

Op Trustpilot scoort Meubello uitstekend, de woonwinkel krijgt daar een 4.5.

Paul zegt via Trustpilot:

“Tweezitsbank gekocht, Chesterfield. Na een redelijk omslachtige zoektocht bij Meubello terechtgekomen, waar deze bank verkocht wordt zoals ik ‘m hebben wil. Juiste maten, breedte, diepte. Stof i.p.v. (kunst)leer. Mooie kleur (Taupe). Enige open vraag was of de bank stevig genoeg zou zijn, en dat werd beantwoord bij de eerste zit. Jawel. Heerlijke bank, waar ik nu de halve dag opzit en lig, voor zover ik aan het herstellen ben van een dubbele slijmbeursontsteking. Het is bijna een soort tweezijdige chaise lounge, wat is wat ik van deze bank wilde, maar het ziet er ook fantastisch uit. Plus meteen een succes bij de poezen… dus ook een duimpje van hen.”

Sebastiaan zegt via Trustpilot:

“Vooraf contact gehad met Meubello i.v.m. enkele minder goede recensies hier. Contact was goed, snel en correct. De levering prima en volgens afspraak. De leveringsdatum kon ik zelf verzetten naar een andere dag. Kan niet anders dan positief zijn over mijn ervaring.”

Meubello review op Google

Ook op Google scoort Meubello goed, daar krijgt de winkel namelijk 4,4 sterren.

Pjotr zegt via Google:

“Salontafels bij Meubello besteld. Wij zijn erg tevreden. Ondanks Corona heb ik de salontafel binnen drie dagen in huis. Top service en goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik bestel zeker opnieuw!”

Anja zegt via Google:

“Nadat de bestelling door PostNL de mist ingegaan was heeft het team van Meubello zelf voor levering gezorgd. Super!!!!”

Conclusie over de Meubello reviews

De meeste reviews zijn zeer positief. Mensen zijn erg te spreken over het klantcontact, de service en de kwaliteit van de meubels. Een paar mensen hebben klachten over de levertijd en de showroom.