Matras op afbetaling

Matras op afbetaling in termijnen Betalen

Op deze pagina hebben we voor je onderzocht hoe je een matras op afbetaling koopt. We hebben gekeken naar de verschillende mogelijkheden die je hebt, wat de voorwaarden zijn en waar je op moet letten. Daarnaast vind je op deze pagina alle aanbieders die gespreid betalen voor matrassen als optie aanbieden in hun webwinkel.

Bekijk direct:

Een matras in termijnen betalen

Als je een matras in termijnen wil betalen, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden en voorwaarden bij aanbieders:

In 3 of meer termijnen betalen bij Beddenbriljant

Bij Beddenbriljant zijn er twee opties voor betaling in termijnen: in3 en SprayPay.in3: Met deze betaalmethode kun je het matras gespreid betalen in 3 termijnen. Dit is een optie zonder rente, waardoor je geen extra kosten hebt. De betalingen worden verdeeld over drie momenten, wat je de mogelijkheid geeft om het bedrag over een korte periode te spreiden zonder extra financiële lasten.SprayPay: Met SprayPay kun je de betaling spreiden over 12 tot 36 maanden. Dit biedt een langere termijn om het bedrag te voldoen, wat zeker handig is als je op zoek bent naar een wat duurder matras. Bij Spraypay betaal je een maximale rente van 15%.

Matras met Klarna betalen

Bij Sohome.nl heb je de mogelijkheid om een matras achteraf te betalen of in termijnen. Hier zijn de specifieke voorwaarden voor beide betaalmethoden:

Achteraf Betalen met Klarna

Je kunt kiezen voor achteraf betalen met Klarna, wat betekent dat je de factuur ontvangt nadat je het matras hebt ontvangen.Met Klarna heb je de mogelijkheid om de betaling binnen een bepaalde termijn te voldoen, is dit moet binnen 30 dagen na de factuurdatum. Klarna voert een kredietcheck uit om te bepalen of je in aanmerking komt voor achteraf betalen

Betalen in Termijnen met in3

Net als bij Beddenbriljant kun je ook met Pay in 3 betalen. De eerste termijn betaal je direct bij de aankoop, de tweede termijn na 30 dagen, en de derde termijn na 60 dagen.

Matras gespreid betalen met Spraypay

Voor aankopen tussen €250,- en €3.500,- biedt HomeHaves de optie om via SprayPay gespreid te betalen. Deze range zal altijd voldoende zijn om een kwalitatief goed matras op afbetaling te kunnen kopen. Bij het afrekenen kies je voor Pay.nl, waarna je wordt doorgestuurd naar SprayPay om je aanvraag voor gespreid betalen in te dienen.Je kunt kiezen uit verschillende termijnen voor de terugbetaling: 12, 18, 24, of 36 maanden. Het rentepercentage varieert tussen de 11.9% en 15% (de maximaal toegestane rente), afhankelijk van de gekozen looptijd. Om via SprayPay te betalen, doorloop je de volgende stappen:

  • Een inkomsten/lasten toets.
  • Identificatie met IDIN.
  • De overeenkomst digitaal accepteren.
  • Ondertekening van de automatische incasso.

Deze stappen worden online afgehandeld, op een zorgvuldige en efficiënte manier. Je krijgt direct te horen of gespreid betalen mogelijk is. Na goedkeuring door SprayPay wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven. SprayPay is een goede optie als je niet al je spaargeld wilt uitgeven of als een grote aankoop momenteel niet goed uitkomt. 

De nadelen van een matras op afbetaling kopen

Op deze pagina hebben we je vooral tips gegeven over hoe en waar je een matras in termijnen kunt betalen. We vinden het belangrijk om ook de nadelen te benoemen.

  1. Bij gespreid betalen in meer dan 3 termijnen (60 dagen) krijg je een BKR-registratie. Deze kan je bijvoorbeeld in de weg zitten als je een hypotheek wil aangaan
  2. Als je besluit om een matras gespreid te betalen met Spraypay of Tinka, betaal je rond de 15% rente. Zeker bij een duurder matras kan dit behoorlijk oplopen. Zo betaal je bij een matras van €2000,- alleen het eerste jaar al €150,- rente.
  3. Je moet vaak documenten aanleveren, zoals je paspoort en een bankafschrift. Dit kan je behoorlijk wat tijd kosten.

bekijk video: Matras op afbetaling in termijnen Betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Matras op afbetaling in termijnen Betalen

Vaak gestelde vragen over matras op afbetaling in termijnen betalen

#1 Ik heb snel een nieuwe matras nodig maar deze uitgave komt even niet zo goed uit. Hoe zorg ik dat ik zo snel mogelijk weer comfortabel kan slapen door op een verantwoorde wijze de matras later te betalen?

Een goede matras is essentieel voor een goede nachtrust. Dat weten we allemaal. Soms kan de aanschaf van een nieuwe matras nu eenmaal even niet wachten tot je salaris, bonus of vakantiegeld is gestort. Slapeloze nachten zijn gelukkig niet nodig dankzij betaalsystemen die achteraf betalen faciliteren. Zo kun je bij Mattsleeps betalen via In3 ( 3 termijnen) of Spraypay (tot 36 termijnen), Matrasshop.com maakt gebruik van Billink, je ontvangt dan een rekening via de mail of app die je op een later moment kunt betalen. Beddenreus werkt samen met Klarna, een vergelijkbaar systeem. Daarnaast is er ook nog de optie om renteloos gebruik te maken van het Beddenreus Betaalplanbij aankoop van een matras in de winkel.

#2 Waar kan ik een nieuwe matras kopen en deze in 3 termijnen betalen?

De aankoop van een matras is een grote uitgave waar je als het goed is heel lang plezier van hebt. In meeerdere termijnen betalen kan daarom een aantrekkelijke en handige optie zijn.Veel winkels en webshops bieden mogelijkheden om de betaling in 3 termijnen te spreiden.Boschbedding.nl, Totaalbed.nl Beliani.nl, Homehaves.nl en Meubello.nl hebben een contract met Spraypay waardoor je makkelijk zelf het aantal termijnen kunt kiezen waarin je wil betalen. Houd er wel rekening mee dat dit een vorm van lening is en je 12 % rente betaalt. De betaaloptie In3 vind je o.a bij slaaploods.nl, matrasdirect.nl, boxspring.nl, Emma.nl, Boschbedding.nl en nachtrust.nl. Je betaalt dan in 3 termijnen en hebt minder lang om het bedrag af te lossen. Dit is echter wel rentevrij (op voorwaarde dat je de termijnen optijd betaalt)

#3 Hoe kan ik een matras kopen en deze in een aantal termijnen naar keuze betalen?

Een aantal winkels zoals Beterbed en Beddenreus biedt een eigen betaalpllan aan waardoor je de mogelijkheid hebt om in termijnen te betalen. Daarnaast maken veel webshops gebruik van Spraypay. Met spraypay kun je afhankelijk van het aankoopbedrag en hoe lang het prodct dat je koopt mee gaat, kiezen in hoeveel termijnen je wilt betalen. Het minimum is 3 termijnen en voo sommige producten is het zelfs mogelijk het bedrag over 60 termijnen te verspreiden. Houd als je hiervoor kiest altijd in het achterhoofd dat je hier rente over betaalt en de looptijd van de lening niet langer moet worden dan de levensduur van het product. Een matras is dan wel een voorbeeld van een aanschaf waar je vel jaren mee doet.

#4 Ik wil een traagschuimmatras aanschaffen op afbetaling. Hoe gaat dit in zijn werk en welke opties zijn er allemaal?

Ben jij er over uit dat een drukverlagende traagschuim matras precies is wat jij nodig hebt? Traagschuimmatrassen worden veel gebruikt in de zorg en kunnen voor veel mensen grote gezondheidsvoordelen hebben. Maar goedkoop in de aanschaf zijn ze niet. Zoek je een traagschuimmatras op afbetaling dan zijn er verschillende mogelijkheden. Heb je geen creditcard dan kun je bij veel winkels met Riverty afterpay of Klarna later betalen. Wil je in termijnen betalen dan bieden steeds meer webwinkels hier mogelijkheden voor via In3 of Srpaypay. Daarnaast is er ook nog de mgelijkheid om een matras of complete boxspring te leasen voor een vast laag maandbedarg by leazzzy.nl.

#5 Ik ben geinteresseerd in het kopen van een Emma-matras maar twijfel nog over deze grote uitgave. Kan ik ook in termijnen betalen?

Een Emma-matras in termijnen betalen is makkelijk te regelen.Via de webshop Emma-sleep.nl kun je kiezen voor de optie in termijnen betalen via Klarna. Je betaalt dan in 3 termijnen zonder rente te betalen. Ook via Beterbed.nl kun je een Emma-matras bestellen en via Klarna in termijnen afrekenen. Je selecteert bij het afrekenen de optie Klarna in 3 delen betalen. Zodra de bestelling is verzonden krijg jij een email van Klarna met de betaaldata voor jouw termijnen en zal ook de eerste termijn worden afgeschreven. Bij sleepfast.nl kun je bovendien kiezen voor betalen met Spraypay of In3.

#6 Ik wil een Emma-matras kopen maar zou deze het liefst eerst thuis bekijken en uitproberen voor ik betaal. Waar kan ik een Emma-matras betalen en deze achteraf betalen?

Veel goede dingen gehoord over het Emma-matras maar twijfel je toch nog of dit ook voor jou de goede keuze is? Een matras is een belangrijke ene persoonlijke aankoop. Naar een winkel gaan om een matras uit te proberen kost echter veel tijd die je misschien vaak niet hebt en biedt ook nooit helemaal dezelfde ervaring als het testen van een matras in het comfort van je eigen slaapkamer. via Emma-sleep.nl of Beterbed.nl kun jeachteraf betalen met Klarna. Koop je een Emma-matras op Sleepfast.nl dan kun je via Pay later kiezen voor achteraf betalen.

#7 Waar kan ik een tempurmatras kopen als ik deze in meerdere termijnen wil afbetalen?

Ben je er al helemaal uit dat een tempurmatras is wat waar jij het allerbeste op gaat slapen, maar verspreid je de betaling van deze aankoop voor de lange termijn liever over een delen? Op nl.tempur.com kun je er bij het afrekenen voor kiezen om via Klarna in 3 termijnen te betalen. Sleepfast.nl verkoopt ook tempurmatrassen. Zij werken samen met In3, Spraypay en Paylater waardoor je als klant allerlei verschillende mogelijkheden hebt om in 3 of meer termijnen te betalen. Het voordeel van op deze manier betalen betekent dat je aankoop veilig is en garantie is inbegrepen.

#8 Als ik een tempurmatras wil kopen maar deze liever pas achteraf wil betalen, waar moet ik dan zijn?

Op nl.tempur.com ga je snel, veilig en makkelijk een achteraf betalingsregeling aan voor jouw nieuwe tempurmatras door te kiezen voor betalen via Klarna. Via de app of een link in de mail maak je in een paar klikken het bedrag over op het moment dat het jou uitkomt. Niet goed? Dan stuur je hem gewoon weer terug en betaal je uiteraard niks.Sleepfast.nl heeft ook tempurmatrassen in het assortiment. Bestel je daar je matras dan heb je de keuze uit Pinnen bij aflevering, Afterpay, Spraypay en Paylater als je achteraf wil betalen.