Led tv op afbetaling

Led tv op afbetaling

Wil je graag een nieuwe Led TV kopen maar je hebt niet genoeg geld om het hele bedrag in een keer te betalen? Misschien is een Led TV op afbetaling kopen wel een goede oplossing. Op deze manier kom je aan een moderne televisie zonder ineens veel geld uit te geven.

Bekijk direct:

Led TV in termijnen betalen – Een beslissing nemen

Veel bedrijven bieden hun klanten de mogelijkheid aan om een Led TV in termijnen te betalen. Indien je dit een goed alternatief vindt, sluit je een overeenkomst met de winkel. Nu kun je de televisie meenemen en elke maand een bedrag betalen. De Led TV wordt pas jouw eigendom nadat je alle betalingen hebt gedaan. Voordat je gebruik maakt van een van deze aanbiedingen om een televisie in termijnen te betalen moet je goed kijken of het wel om een goede deal gaat. Bekijk precies wat de mogelijkheden zijn. Let ook goed op wat er in de overeenkomst staat geschreven. Maak een overzicht van al je maandelijkse kosten en beslis voor jezelf of je deze betaling die erbij komt wel aan kunt.

Een Led TV op afbetaling

Als je ervoor kiest om de tv op afbetaling te kopen moet je wel rekening houden met het feit dat je tijdelijk een extra vaste last zal hebben. Op je overeenkomst zal het bedrag vermeld staan wat maandelijks betaald dient te worden. In veel gevallen zal iemand uiteindelijk meer geld uitgeven wanneer hij een product op afbetaling koopt. Maar er zijn ook gevallen waarbij er een aantrekkelijke aanbieding is, waardoor het totaal bedrag wat je moet betalen niet zoveel verschilt van het cash bedrag wanneer je het product ineens koopt. Dat hoeft dus geen reden te zijn om niet op afbetaling te kopen.

De overeenkomst nakomen

Zoals bij andere overeenkomsten is het belangrijk om je overeenkomst na te komen voor de betaling in termijnen. Door elke maand op tijd te betalen kun je er zeker van zijn dat er geen problemen zullen zijn. Er zullen dan ook geen extra kosten boven op het maandelijkse bedrag komen. De Led TV zal dan snel van jou worden.

bekijk video: Led tv op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Led tv op afbetaling

Vaak gestelde vragen over led tv op afbetaling

#1 Bij welke webshops kan ik in 3 termijnen betalen voor de aanschaf van een Led tv?

Heb je nog een oude tv staan die echt niet meer kan en wil je deze vervangen door een Led tv? Of wil je alvast een voorschot nemen op je vakantiegeld of bonus? Elektronica zaken als Mediamarkt, Somas Home en Expert.nl en Electronic Partner bieden elk hun eigen mogelijkheden om in 3 termijnen te betalen. Bij Somas home wordt deze optie o.a. aangeboden via Tinka, bij Mediamarkt en Expert via Klarna en bij Electronic Partner net In3. Deze afterpay services werken op vergelijkbare wijze, met een persoonlijk account en een betaallink via de mail of in de app.

#2 Kan ik mijn nieuwe Led tv ook in termijnen betalen en hoe werkt dat?

Een Led tv in betalen in termijnen is mogelijk bij steeds meer webshops die een contract hebben met afterpay betaalsystemen zoals Klarna, Tinka, Riverty, In3 of Spraypay. Je kunt dan bij het afrekenen van je bestelling deze optie selecteren. Er wordt dan direct gekeken of deze manier van betalen beschikbaar is voor jou. Je moet dus wel eerst een persoonlijk account aanmaken. Bij In3 of Spraypay kun je kiezen in hoeveel termijnen je het totaalbedrag wil voldoen. (tot 48 maanden, afhankelijk van het aankoopbedrag en je kredietwaardigheid) Hiervoor ga je naar Electrokampioen, Somashome of KiJoo.

#3 Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor het achteraf betalen van een Led tv? Hoe wordt dit gecheckt?

Zin in een nieuwe Led tv maar wil je wel eerst zeker weten dat je niet voor nare verrasingen komt te staan als je kiest voor achteraf betalen? Steeds meer webshops bieden achteraf betalen aan en dat is niet voor niets. Door achteraf betalen te kiezen via bijvoorbeeld Klarna, Riverty afterpay of In3 bij het afrekenen van het gewenste product, wordt eerst meteen een snelle check gedaan of jij in aanmerking komt om op deze manier te betalen. Je weet dan heel snel waar je aan toe bent en de lening is altijd verantwoord. Een afwijzing kan ook worden veroorzaakt door te te veel producten in het winkelmandje of veel aankopen in korte tijd.

#4 Is het mogelijk om veilig een nieuwe Led tv te bestellen via mijn telefoon? Kan ik ook kiezen voor achterafbetalen voor extra aankoopbescherming?

Makkelijk en snel shoppen via de telefoon is voor veel mensen niet meer weg te denken uit het dagelijks bestaan. Ook een Led tv kun je bestellen terwijl je onderweg bent of op de bank zit. Maar je wil dan natuurlijk wel de zekerheid hebben van veilig betalen, vooral als het om een duurdere aankoop als een led Tv gaat.Ook is het als je op deze manier bestelt geruststellend dat je het product eerst een thuis kunt bekijken en eventueel terugsturen. De achteraf betaalservices Riverty, Klarna Afterpay enf Billink bieden veilige betaalomgevingen, aankoopbescherming en je bekijkt de Led TV eerst thuis voor je de betaling overmaakt. Dit is via een link in de App of email zo gebeurd.

#5 Waar kan ik een nieuwe led tv kopen en gebruik maken van achterafbetalen met behulp van mijn creditcard?

Bij bijna alle elektronicawinkels en webshops betaal je makkelijk en snel met je creditcard. Je dient wel altijd rekening te houden met de limiet de op je creditcard. Niet met elke creditcard is achteraf betalen mogelijk. Om in termijnen te betalen via je creditcard kun je bij enkele webshops terecht met Splitit. Het aankoopbedrag wordt daarmee in termijnen van je creditcard afgeschreven. Creditcards bieden over het algemeen een verzekering op de aankoop van je Led tv, wat natuurlijk een geruststellend idee is bij het doen van een grote aankoop.