Leapp kortingscode, reviews en achteraf betalen

Wanneer jij op zoek bent naar een betaalbaar product van Apple, dan is het verstandig om hiervoor even een kijkje te komen nemen bij Leapp. Dit is namelijk een van de toonaangevende specialisten op het gebied van refurbished Apple producten. Zo vind je in deze webshop een breed aanbod aan iPhones, iPads en Mac computers, tegen een scherpe prijs. Je mag er hierbij op rekenen dat de apparaten netjes, in prima staat, worden geleverd.

Bekijk direct:

Leapp biedt je meerdere mogelijkheden als het aankomt op achteraf of in termijnen betalen. Leapp achteraf betalen doe je heel eenvoudig via Klarna. Dit is een betrouwbare manier van achteraf betalen, waarbij je er op mag rekenen dat er ook zorgvuldig met je gegevens wordt omgegaan. Het werkt daarbij heel eenvoudig, zodat wel te begrijpen is waarom Leapp Klarna heeft gekozen als betaalmethode. Wil jij Leapp achteraf betalen, dan selecteer je bij het afrekenen bij Leapp Klarna. Je krijgt dan twee verschillende opties. Je kunt het bedrag waarvoor je een product hebt besteld in een keer achteraf betalen, maar je kunt er bij Klarna ook voor kiezen om dit in drie bedragen te doen. Deze manier van in termijnen betalen wordt bij Klarna veel gebruikt. Het bedrag wordt dan in drie stukken gehakt, waarbij je elke maand een van deze delen afrekent. Zo wordt het je wat makkelijker gemaakt om bijvoorbeeld een van de duurdere producten van Leapp te betalen. Dat is dan ook gelijk een belangrijke reden waarom Leapp Klarna gebruikt: om meer mensen de kans te geven een nieuwer model iPhone, iPad of iMac in huis te halen.Zo kun je bij Leapp achteraf betalen op een veilige, betrouwbare manier. Je wordt hierbij goed op de hoogte gehouden. Als jij jouw bestelling binnen hebt gekregen krijg je meteen een mailtje van Klarna met de data waarop jij je afbetalingen moet doen.

Leapp kortingscode

Kortingscodes maken het mogelijk om een product te kopen tegen een nog scherpere prijs. Kortingscodes worden vaak weggegeven op social media of in e-mailnieuwsbrieven, maar ook wel als extraatje om je over te halen je juist voor de nieuwsbrief in te schrijven. Ook een Leapp kortingscode kom je zo nu en dan wel tegen. Let er hierbij wel op dat deze kortingscodes alleen door Leapp zelf verspreid worden. Kom je dan ook ergens anders een kortingscode tegen, dan is de kans dat dit geen officiële code is. Vraag jij je af hoe je dan wel aan die Leapp kortingscode kunt komen? Heel eenvoudig. Om te beginnen schrijf jij jezelf gewoon in voor de nieuwsbrief. Handig om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen, maar ook om zo nu en dan een kortingscode toegespeeld te krijgen.Leapp geeft meerdere keren per jaar kortingscodes weg via hun nieuwsbrief. Dit gebeurt dan voornamelijk tijdens speciale periodes. Denk hierbij onder andere aan Sinterklaas, Kerst en Black Friday. Deze codes zijn over het algemeen tussen de 5% en 10% waard. Als je een kortingscode tegenkomt in de nieuwsbrief, dan kun je deze heel eenvoudig inwisselen als je een bestelling maakt. Gewoon even je betalingsgegevens doorgeven en dan in de volgende stap de kortingscode invullen en de korting wordt meteen verrekend.Kortingscodes kom je ook tegen op de social media kanalen van Leapp. Deze codes worden net als in de nieuwsbrief rond de feestdagen verspreid. Maar let wel op dat je deze codes ook op andere momenten tegen kunt komen. Het is dan ook altijd de moeite waard om Leapp te volgen op social media, zowel voor een Leapp kortingscode als voor andere mooie aanbiedingen.

Leapp review

Leapp is een webshop met een goede reputatie. Als je dan ook op zoek gaat naar een Leapp review op het Internet, dan zal je voornamelijk positieve dingen tegenkomen. Als je bijvoorbeeld een kijkje neemt op Trustpilot, dan zie je hier dat Leapp een mooie score van 4,2 sterren heeft verdiend. Bijna elke Leapp review die hier staat heeft het vooral over de goede service van de website, de prima producten en de snelle leveringstijden. Dit is een betrouwbare score, aangezien er tienduizenden waarderingen aan Leapp zijn gegeven. De enkele negatieve recensie die je hier vindt gaat voornamelijk over een product dat het toch niet zo goed bleek te doen, of een spaarzame keer dat er iets mis ging met de levering.Op Google is de score voor Leapp iets minder hoog. Hier wordt er door de klanten van Leapp namelijk een gemiddelde score van 3,5 gegeven. Ontevreden klanten hebben het er voornamelijk over dat de producten die besteld waren toch niet helemaal aan de wensen voldeden en dat het bij de afhandeling van klachten niet snel genoeg ging. Het is wel zo dat het bij Google slechts over een klein aantal waarderingen gaat en dat het dus goed mogelijk is dat mensen voornamelijk een Leapp review schrijven hier als ze niet helemaal tevreden zijn met de webshop. Over het algemeen zijn er echter vooral positieve meningen over Leapp terug te vinden op het Internet.

Bekijk deze Leapp video

Ontdek deze Leapp video.