Lamiwood logo

Lamiwood kortingscode, reviews en achteraf betalen

De trap is vaak nog een ondergewaardeerd element in huis. Menig trap kan wel eens een opknapbeurt of volledige renovatie gebruiken. Misschien wil je zelfs een volledig nieuwe trap installeren? Complete trappen, maar ook alles wat je nodig hebt om een trap te renoveren, is de vinden in de webshop van Lamiwood. Hier lees je alles over hoe je van een Lamiwood kortingscode gebruik kunt maken en of achteraf betalen ook tot de mogelijkheden behoort.

Bekijk direct:

Lamiwood achteraf betalen: zo werkt het

Bij kleinere bestellingen zal het meestal geen probleem zijn om vooraf te betalen. Na betaling wordt de bestelling dan direct verzonden. Maar het is ook mogelijk om bij Lamiwood een grote uitgave te doen. Bijvoorbeeld als je een complete trap bestelt. Niet iedereen wil een dergelijk uitgave vooruit betalen. Dit hoeft bij Lamiwood ook niet. Bij Lamiwood achteraf betalen kan altijd voor bedragen vanaf € 250,- tot maximaal € 5.000,- Sterker nog, naast achteraf betalen is in termijnen betalen ook een mogelijkheid. Heb je niet het totale bedrag ineens beschikbaar, dan betaal je toch per maand af?Voor deze dienstverlening werkt Lamiwood samen met SprayPay. Je plaatst hiervoor in de webshop van Lamiwood je bestelling en bij het afrekenen klik je op SprayPay. SprayPay doet een snelle gegevenscheck en als dit akkoord is bevonden, betalen zij Lamiwood. Op dat moment heb je een soort van kredietovereenkomst met SprayPay. SprayPay incasseert dan na 30 dagen de eerste termijn. Jij hebt dan inmiddels je traponderdelen of volledige trap al binnen. Je kiest bij SprayPay het aantal termijen. Je kiest uit termijnen van 12, 18, 24 en 36 maanden. Heb je een meevaller en wil je sneller aflossen? Dat is ook mogelijk bij SprayPay en zelfs boetevrij en kosteloos.Waar je wel rekening mee moet houden als je voor gespreid betalen kiest, dat er in het af te lossen maandbedrag een vaste rente inbegrepen is. Dit is best een hoog percentage en zal je aankoopbedrag toch enigszins verhogen.

Lamiwood kortingscode

Een Lamiwood kortingscode is natuurlijk altijd mooi meegenomen, helemaal bij een grote uitgave. Zoek je gericht op kortingscodes voor gebruik in de webshop van Lamiwood? Dan kom je die op het internet voldoende tegen. Enkele websites die kortingcodes van Lamiwood aanbieden, zijn Hotdeals.com en nl.coupert.com. Deze kortingscodes kunnen heel verschillend zijn. Er zijn kortingscodes met een bepaalde percentage korting, maar ook een complete trap voor een vast bedrag met korting.Wanneer je zakelijk trapbenodigdheden of volledige trappen bestelt bij Lamiwood, dan gaat het vaak om wat grotere bedragen. Daarom biedt Lamiwood zakelijke klanten een vaste korting aan. Zakelijke klanten krijgen op traponderdelen, balustrades en trapleuningen een standaard korting van 15%. Voor een bouwpakkettrap of een traprenovatiepakket krijg je als zakelijke klant standaard 7% korting. Hiervoor hoef je niets te doen, dit wordt automatisch verrekend.

Lamiwood kortingscodes op de eigen websites

In de webshop is op de hoofdpagina niet echt een sectie met kortingen of aanbiedingen te zien. Er wordt ook geen mogelijkheid geboden om je te abonneren op een nieuwsbrief om op de hoogte te worden gesteld van de laatste aanbiedingen en kortingen. Je krijgt ook geen korting bij het opgeven van een e-mailadres. Wanneer je wel promotie e-mails wilt ontvangen, maak dan een account aan op Lamiwood. Dan wordt je wel op de hoogte gehouden van nieuwe producten en eventuele aanbiedingen. Om toch kortingen in de webshop te bekijken, moet je specifiek naar de betreffende producten gaan. Als er een korting wordt gegeven, dan is de prijs doorgestreept en staat de nieuwe prijs eronder.Men vindt bij Lamiwood dat je eigenlijk geen korting nodig hebt, omdat zij altijd de laagste prijs garanderen. Hiervoor is de laagste prijsgarantie van toepassing. Wat houdt dit in? Als je binnen 14 dagen na aankoop bij Lamiwood hetzelfde product goedkoper tegenkomt bij de concurrent, dan betaalt Lamiwood je het verschil terug.

Lamiwood review

Dat Lamiwood veel belang hecht aan tevreden klanten, is in de webshop goed te zien. Er wordt een groot gedeelte van de hoofdpagina van de webshop ingeruimd voor reviews van klanten. Hiervoor werkt Lamiwood samen met Webwinkelkeur. Webwinkelkeur is een keurmerk voor webshops waarmee webshops hun betrouwbaarheid waarborgen. Dit kan onder andere door een Lamiwood review te plaatsen. Op Webwinkelkeur geven enkel geverifieerde klanten een Lamiwood review.

Lamiwood op review sites

Lamiwood scoort bij Webwinkelkeur een 8,6 van de 10. Dit is een uitstekende score. Klanten zijn vooral positief over de goede producten, de snelle levering en de geboden service. Vergeleken met het aantal reviews, valt het percentage met negatieve reviews erg mee. Dit gaat dan voornamelijk over verkeerd geleverde producten of dat de kwaliteit van een product ondermaats is. Lamiwood reageert vrijwel altijd op negatieve reviews en probeert hiervoor een oplossing te vinden door contact met de klant op te nemen.Ook op Trustpilot is Lamiwood geregistreerd, maar er zijn nog geen reviews geplaatst. Deze bekende reviewwebsite zegt dus eigenlijk nog niets over de webshop. Er zijn op Webwinkelkeur niet echt websites te vinden waar je een Lamiwood review kunt geven. Wel is er een aanbevelingen en recensies Facebook pagina. Hier behaalt Lamiwood een score van 3,7 van 5. Er worden vooral cijfers gegeven in plaats van commentaren, zodat er niet te achterhalen valt waarom er negatieve of positieve reviews gegeven worden. Op deze Facebook pagina is het ook mogelijk om Lamiwood aan te bevelen aan anderen, de meeste mensen doen dit.

Bekijk deze Lamiwood video

Ontdek deze Lamiwood video.