Koffiemachine Achteraf Betalen

Koffiemachine achteraf of in termijnen betalen

Deze pagina biedt informatie over het kopen van een koffiemachine op afbetaling. Vergelijk aanbieders zoals Mediamarkt en Bol.com, en hun betalingsopties. Geniet van heerlijke koffie zonder een grote eenmalige betaling.

Bekijk direct:

Koffiemachine Abonnement bij BlueMovement

Abonneer op een Siemens Espresso volautomaat koffiemachine bij BlueMovement. Kies tussen nieuwe of refurbished modellen met flexibele maandelijkse betalingsopties.

Abonnementsdetails

 • Maandelijkse tarieven beginnen vanaf €20,99 met een eenmalige bijdrage van €49,00.
 • Inclusief reparatie- en vervangingsservice.
 • Ontvang elke 6 maanden een care kit voor onderhoud.
 • Mogelijkheid om de koffiemachine te kopen na de minimale looptijd van het abonnement.

Koffiemachine achteraf betalen in het kort

Hier kun je op afbetaling kopen:

 • Bij TV outlet vind je een ruim assortiment koffiemachines en Espresso machines (50+ producten). Je betaalt in termijnen met Spraypay, Creditclick of Payin3
 • Somashome heeft een aantal koffiemachines in het assortiment en veel flexibele betaalmethoden.
 • Bij Bluemovement kun je een abonnement afsluiten vanaf €18,99 per maand. Aan het einde van de looptijd kun je de machine dan overnemen.
 • Expert heeft een heel groot assortiment koffiemachines van o.a. Miele, DeLonghi en Jura. Je betaalt in 3 termijnen via Klarna. Ook Artandcraft biedt deze mogelijkheid.

Hier kun je achteraf betalen:

 • Koffiemachines achteraf betalen kan bij Mediamarkt en Bol.
Dit is waar je op moet letten:
 1. Bereken altijd de totale kosten per kopje koffie. De aanschaf van een Nespresso machine is bijvoorbeeld goedkoop, maar de kosten per kopje koffie zijn hoog.
 2. Je krijgt een BKR registratie als je krediet langer dan 60 dagen loopt en de koffiemachine duurder dan €250,- is.

Koffiemachine Achteraf of in 3 Termijnen Betalen via Klarna bij Expert

Expert biedt de mogelijkheid om koffiemachines achteraf te betalen of gespreid in 3 termijnen via Klarna, met een maximale bestelwaarde van €2000.

Betalingsmogelijkheden bij Expert

 • Kies voor gemakkelijk achteraf betalen of gespreid betalen in 3 termijnen met Klarna.
 • Beschikbaar voor online bestellingen met bezorging aan huis.
 • Direct betalen, de tweede termijn na 30 dagen en de laatste termijn na 60 dagen.

Voordelen van Betalen met Klarna

Geniet van kopersbescherming en de mogelijkheid om het product te proberen voordat je betaalt. Klarna biedt een veilige en flexibele betalingsoplossing zonder verborgen kosten.

bekijk video: Koffiemachine Achteraf Betalen Of In Termijnen Betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Koffiemachine Achteraf Betalen Of In Termijnen Betalen

Vaak gestelde vragen over koffiemachine achteraf betalen of in termijnen betalen

#1 Waar kan ik een Jura koffiemachine achteraf betalen?

Dat kan bij Expert. Daar vind je een uitgebreid aanbod aan Jura machines, maar ook vele accessoires en onderhoudsproducten. Je kunt tot €2.000,- bij Klarna achteraf betalen en het enige wat je hoeft te doen is vooraf een account bij Klarna te openen, succesvol de registratie en acceptatie te doorlopen en daarna kun je met de app in de online winkel van Expert jouw nieuwe Jura veilig en vertrouwd afrekenen en pas na 14 of 30 dagen betalen. Klarna is kosteloos voor jou als koffieliefhebber, je betaalt geen rente en je gaat ook geen enkele vorm van financiering aan.

#2 Kan ik bij MediaMarkt mijn koffiemachine in termijnen betalen?

Wie droomt er niet van een volwaardige koffiemachine, waarmee je professioneel goede koffie kunt zetten, zoals jij die zelf graag drinkt? Dankzij de MediaMarkt betaalkaart van Santander kun je de koffie- of espressomachine van je dromen ook nog eens in termijnen afbetalen. De betaalkaart van MediaMarkt is gekoppeld aan een doorlopend krediet waaraan je, gedurende de looptijd, maandelijks een bedrag aan rente (14%) en aflossing betaalt. Je kunt overigens ook voor een vast krediet kiezen, maar de voordelen van de betaalkaart zijn, dat je er ook geld me kunt opnemen en in andere winkels kunt gebruiken.

#3 Waar vind ik de meeste mogelijkheden om mijn espresso-machine in termijnen achteraf te betalen?

Bij Somas Home kun je jouw nieuwe koffiemachine op veel verschillende manieren achteraf of in termijnen betalen. Dankzij hun samenwerking met verschillende betaaldiensten kun je achteraf betalen tot en met 30 dagen later, in 3 of 4 termijnen met 0% rente en zonder BKR-registratie afbetalen en in 6 tot 48 termijnen met BKR-registratie en rente een financiering afsluiten voor je aankopen. Zo koop je niet alleen een koffiemachine, maar een hele inboedel op afbetaling, als je wil. Het bedrag dat je kunt lenen is afhankelijk van je inkomen en vaste lasten en je moet natuurlijk geen negatieve BKR-notitie hebben.

#4 Ik wil een nieuwe espresso-machine, maar ik kan deze niet in één keer betalen en wil geen financiering. Hoe los ik dat op?

Ben je dol op een perfect kopje koffie, maar wil je veilig en zonder lening of schuld kunnen genieten, huur dan een Delonghi koffie- of espresso machine bij Grover.com. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan machines die je voor een maand of voor langer dan 12 maanden gewoon kunt huren. Voordeel is, dat jouw Delonghi verzekerd is tegen schade en defecten en dat je daardoor maar 10% van de reparatiekosten betaalt. Over gebruikssporen doet Grover niet moeilijk en na afloop stuur je de koffiemachine gewoon weer terug of je neemt hem over voor de prijs die Grover je na afloop biedt.

#5 Waar kan ik een nieuwe koffiemachine afrekenen met Tinka?

Zowel Wehkamp als Somashome werken samen met Tinka. Wehkamp verkoopt helaas geen koffie- of espressomachines meer, maar Somashome wel. Vanaf €250,- kun je een financiering afsluiten, waardoor je de afbetaling van het apparaat over een langere periode kunt spreiden. Bij Tinka betaal je 14,9% rente en voordat je tot aankoop overgaat, doorloop je eerst een eenvoudige controle om je identiteit en kredietwaardigheid te checken. Met de Tinka-app reken je vervolgens gemakkelijk af en je kunt de financiering ook ter plaatse in de winkel regelen.

#6 Hoe en waar kan ik een Baristina achteraf betalen

Zodra gelanceerd zal de Baristina achteraf te betalen zijn met Klarna, Riverty of Billink. De verwachting is dat deze koffiemachine in ieder geval bij Expert en Mediamarkt verkrijgbaar zal zijn.