Kleuro logo

Kleuro kortingscode, reviews en achteraf betalen

Kleuro is een online verfwinkel die zich heeft gespecialiseerd in het aanbod van Wijzonol, Sikkens en Sigma. Naast de verf zelf, biedt de winkel ook andere artikelen die het verfproces ondersteunen zoals kit, kwasten, kleding, bescherming en schoonmaakartikelen. De webshop belooft snelheid: als je voor 11:00u bestelt, heb je het dezelfde dag nog in huis.

Op deze pagina vind je Kleuro kortingscodes, reviews en leggen we je uit hoe je bij deze webwinkel achteraf betaalt.

Bekijk direct:

Kleuro achteraf betalen: zo werkt het

Wil je eerst weten wat je in huis hebt, voordat je de betaling voldoet? Of moet je nu al beginnen met die verbouwing, terwijl je salaris nog niet gestort is? Kleuro denkt graag met je mee in soort gevallen. Zo kun je bij Kleuro achteraf betalen. Er zijn twee smaken: je creditcard, of betalen via Billink.Om voor beide mogelijkheden in aanmerking te komen, doorloop je eerst de bestelprocedure zoals altijd. Je kiest het product dat je wilt hebben, klikt op je winkelmandje en gaat door naar de verzending. Leuk om te weten: een bedrag boven de €50,- heeft gratis verzending. Zodra je de adresgegevens hebt ingevuld, kom je uit bij de betalingsmethode.De eerste alom bekende manier van achteraf betalen, is via je credit card. Direct wordt het bedrag gereserveerd op jouw kaart en deze wordt na een maand, of kwartaal afgeschreven van de betaalrekening waar de pas aan is gekoppeld. Of het een maand of een kwartaal betreft, hangt af van de afspraken die je hebt gemaakt met de verstrekker. Mocht blijken dat je een foutieve aankoop hebt gedaan via een webshop, dan biedt de creditcardmaatschappij een verzekering. Je kunt het bedrag dan weer terugkrijgen.De tweede manier van Kleuro achteraf betalen, is door te kiezen voor Billink. Zodra je dit hebt aangevinkt, is de bestelling afgerond. Je ontvangt een mail van Billink, waar het totaalbedrag in vermeld staat en de uiterste betaaldatum weergeeft. Dat is veertien dagen nadat je het hebt besteld. Mocht je in die twee weken besluiten dat je het artikel wilt terugsturen, dan worden de kosten weggestreept. Ook via Billink ontvang je aankoopbescherming. Mocht het zo zijn dat de webshop niet reageert als je iets wilt terugsturen, neem dan direct contact op met Billink en zij regelen het verder. De dagen dat je wacht op de procedure worden niet meegerekend in de veertien dagen betalingstermijn.

Kleuro kortingscode

Kwalitatieve verf en toebehoren zijn vaak al duur genoeg. Nu zijn er een aantal handigheidjes waardoor je kortingen kunt gebruiken bij het bestellen. Zo heb jij je nieuwe spullen een stuk goedkoper in huis, zonder in te leveren op de kwaliteit.Door een aantal websites in de gaten te houden die zich toespitsen op verzamelen van kortingscodes in het algemeen, weet je zeker dat je eens in de zoveel tijd een goede Kleuro kortingscode te pakken hebt. Let wel: de kortingscodes zijn tijdelijk, dus het kan zijn dat een paar het niet doen.Een andere manier om een Kleuro kortingscode te krijgen, is door regelmatig de website van Kleuro zelf te bekijken. De lente is bijvoorbeeld bij uitstek een gelegenheid om weer te beginnen aan een nieuwe look and feel in en buitenshuis. Denk aan de bekende lenteschoonmaak. Voor de herfst geldt dit net zo. De klussen buitenshuis nemen af, maar mensen gaan weer meer naar binnen om het hier gezellig te maken voor de winter.Dit soort momenten is voor Kleuro een goed moment om op in te haken door kortingscodes aan te bieden. Garanties zijn er niet, maar wie niet waagt, wie niet wint.

Kleuro review

Mocht je een fijn verfmerk hebben gevonden, zoals Wijzonol of Sikkens, dan weet je dat je tevreden zult zijn over het resultaat. Dan rest alleen de vraag, of Kleuro een fijne leverancier is, indien je nog geen eerdere bestelling hebt gedaan. Gelukkig zijn er velen die jou zijn voorgegaan. Ook zijn er velen die hun bevindingen hebben gedeeld in een Kleuro review, zodat jij op basis van hun ervaring kunt besluiten of je wel, of niet voor deze webshop wilt gaan. Ga op onderzoek uit door simpelweg ‘Kleuro review’ in te toetsen op Google.Als je dit gedaan hebt, is de eerste hit Trustpilot. Dit is een groot platform dat zowel gebruikerservaringen, als bedrijfsactiviteit bundelt. De gebruikerservaringen worden gegeven middels sterren en bijbehorend commentaar. Bedrijfsactiviteit wordt weergeven door aanvullende bedrijfsgegevens te checken, te kijken naar reactietijd van Kleuro en ze bekijken waar de reviews vandaan komen. Op Trustpilot zijn meer dan negenhonderd gebruikersreviews genoteerd en is de gemiddelde score 4,3 van de 5 sterren.Een andere optie is door de Kleuro review via Google te bekijken. Aan de rechterkant van het scherm zie je gegevens over de Kleuro Groep. Net onder de bedrijfsnaam vind je de reviews gegeven via Google. De reviews op het platform zijn wisselend. Er zijn een aantal negatieve reviews te vinden, maar het bedrijf heeft hier wel netjes op gereageerd om tot een oplossing te komen. Ook zijn er mensen met een positieve ervaring. Al met al krijgt Kleuro via Google 3 van de 5 sterren.

Bekijk deze Kleuro video

Ontdek deze Kleuro video.