Kinderwagen in termijnen betalen

Kinderwagen in termijnen betalen

Is er een kleintje op komst? Gefeliciteerd! Voor de verzorging van je kleintje heb je veel spullen nodig. Een kinderwagen is een absolute musthave die je op je uitzetlijst moet zetten. Door een uitzetlijst te maken weet je zeker dat jij alle onmisbare babyspullen in huis hebt op het moment dat je jouw baby op de wereld zet. Hier komen de nodige kosten bij kijken. Gelukkig is het een optie om de kinderwagen in termijnen te betalen.

Bekijk direct:

Kinderwagen in termijnen betalen: de voordelen

Door in termijnen te betalen hoef je niet in één keer het volledige bedrag af te rekenen. De kosten voor de complete babyuitzet kunnen hoog oplopen en een kinderwagen is een grote aankoop. Door de kinderwagen in termijnen te betalen betaal je maandelijks een gedeelte van het totale aankoopbedrag terug. Als je geen of niet voldoende spaargeld hebt staan om in één keer een grote aankoop te doen, kun je door te kiezen voor gespreid betalen toch op tijd jouw kinderwagen naar keuze in huis hebben. Je hoeft in dit geval geen concessies te doen op bijvoorbeeld het model, het merk of de kwaliteit omdat de kinderwagen die je op het oog hebt buiten je budget ligt.

In termijnen betalen: de kosten

Wanneer je kiest voor gespreid betalen met Tinka ga je een krediet aan. Over deze schuld betaal je 14.9% rente op jaarbasis. Dit geldt voor alle bestellingen die geplaatst zijn na 21 juli 2020. Voor bestellingen geplaatst voor deze datum is de rente vastgesteld op 14%. Voordat je een krediet afsluit bij Tinka word je geïnformeerd over de rente en de totale kosten van het krediet. Informeer jezelf goed voordat je een krediet aangaat, want het kan zijn dat een kredietproduct van een andere aanbieder een betere keuze is in jouw persoonlijke geval.

Dit betaal je per maand

Met gespreid betalen bepaal je grotendeels zelf het tempo waarin je jouw nieuwe kinderwagen betaalt. Het bedrag dat je aflost moet minimaal 2% per maand van het openstaande saldo bedragen, met een minimum van €8.- per maand. De maandbedragen zijn eenvoudig te voldoen. Dit wordt afgeschreven met automatische incasso of je maakt het zelf over met iDEAL via de Tinka-app voor iOs of Android of online met Mijn Tinka. Wanneer je inlogt zie je direct staan welk bedrag er nog openstaat. Het maandbedrag is eenvoudig naar boven of beneden aan te passen. Jij weet immers het beste hoeveel per maand jij kunt missen. Je ziet het minimale bedrag dat je per maand moet betalen en kunt altijd meer aflossen zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

Deze gegevens moet je delen

Maak jij de keuze om je kinderwagen in termijnen te betalen? Dan stelt Tinka je een aantal vragen over je inkomen en woonlasten. Dit is om er zeker van te zijn dat jij aan de maandelijkse verplichting kunt voldoen. Bij kredieten boven de €1000.- is Tinka verplicht om je inkomen en woonlasten te controleren. De gevraagde documenten kun je zelf uploaden en met de kredietverstrekker delen. Deze gegevens worden binnen twee werkdagen gecontroleerd zodat je snel weet of je in aanmerking komt voor gespreid betalen.

In termijnen betalen en BKR registratie

Jouw kredietovereenkomst wordt bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) geregistreerd als de limiet hoger is dan €250.- Het gaat om een positieve registratie. Wanneer je al een deel hebt afgelost en je nog minder dan €250.- hebt openstaan, wordt de kredietovereenkomst afgemeld bij BKR. Wanneer er een betalingsachterstand ontstaat van meer dan drie maanden, wordt hiervan een melding bij BKR gedaan. Dit heeft een negatieve registratie als gevolg. Let op, want een negatieve registratie bij BKR kan gevolgen voor je hebben. Dit heeft onder andere invloed bij het aanvragen van een hypotheek.

Achteraf betalen binnen 14 dagen

Je kunt in diverse gevallen ook kiezen voor achteraf betalen. Dit is helemaal gratis. Door te kiezen voor achteraf betalen hoef je niet direct te betalen, maar pas wanneer je jouw nieuwe kinderwagen al in huis hebt. Dit is prettig als je de kinderwagen eerst goed wilt bekijken of wanneer je bijvoorbeeld nog eventjes zit te wachten op je volgende salaris. Achteraf betalen gaat via betaalservice Tinka. Deze betaalservice checkt of je hiervoor in aanmerking komt.Als nieuwe klant kan je gevraagd worden om je eerste bestelling af te rekenen met creditcard, iDEAL of Apple Pay. Bij het afrekenen van je volgende bestelling kun je vaak wel voor de optie achteraf Betalen kiezen. Ook klanten die zeer veel retourneren en bij de 5% meest retournerende klanten horen, kunnen geen gebruik maken van achteraf betalen. Dit is om te voorkomen dat veel artikelen onnodig heen en weer gestuurd worden.

bekijk video: Kinderwagen in termijnen betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Kinderwagen in termijnen betalen

Vaak gestelde vragen over kinderwagen in termijnen betalen

#1 Kan ik een kinderwagen 3 in 1 achteraf betalen?

Als je een kinderwagen 3 in 1 wilt kopen, wil je dit soms doen zonder direct alles te betalen. Achteraf betalen is een veilige manier om een aankoop te doen. Als je een kinderwagen 3 in 1 wilt kopen, kan achteraf betalen daarom ook een prettige optie zijn.

Een kinderwagen 3 in 1 is op verschillende manieren achteraf te betalen. De manier waarop je dit doet, is vooral afhankelijk van de plek waar je de kinderwagen koopt. Meestal wordt een kinderwagen 3 in 1 in één keer terug betaald. Daarom worden er meestal geen termijnen gebruikt.

#2 Hoe een kinderwagen in 3 termijnen betalen?

Bij het kopen van een kinderwagen, is het mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Het is vooral afhankelijk van de plek waar je dit wilt doen of het mogelijk is of niet. Als je een kinderwagen in 3 termijnen koopt, wordt dit meestal gedaan bij Pay in 3.

Pay in 3 is een manier om in drie termijnen een aankoop te betalen. De eerste betaling doe je bij de aankoop. De tweede wordt gedaan na 30 dagen en de laatste na 60 dagen. Dit is de makkelijkste manier om je kinderwagen in 3 termijnen te betalen.

#3 Kan ik een kinderwagen nu kopen en achteraf betalen?

Het is mogelijk om nu een kinderwagen te kopen en achteraf te betalen. Het is niet overal mogelijk om dit te doen. In de meeste gevallen moet je om achteraf te betalen online bestellen. Dit is gelukkig niet overal nodig. Sommige winkels bieden ook de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Meestal zijn het de grote winkels waar het mogelijk is om een kinderwagen direct te kopen op afbetaling. Daarom is het de beste optie om hier te kijken naar de kinderwagen.

#4 Hoe een Stokke kinderwagen op afbetaling regelen?

Als je een Stokke kinderwagen op afbetaling wilt regelen, is het handig om te weten hoe dit moet. Een Stokke kinderwagen op afbetaling is makkelijk te regelen. Het is mogelijk om dit online te doen via een webshop. Dit is meestal de makkelijkste manier om dit te doen.

In de normale winkel vind je ook wel eens een Stokke kinderwagen op afbetaling. Dit is echter niet bij elke winkel mogelijk. Daarom is het handig om van tevoren te kijken welke winkel dit wel te bieden heeft. Dit scheelt weer zoeken naar een winkel met een Stokke kinderwagen op afbetaling.

#5 Wat kost een Joolz kinderwagen op afbetaling?

Op het moment dat je een Joolz kinderwagen zoekt, is deze op afbetaling vaak ook een goede optie om voor te gaan. Een Joolz kinderwagen is op verschillende manieren te vinden. Zo is dit tegenwoordig vooral online veel te vinden. Door online te kijken naar op afbetaling, zijn de meeste Joolz kinderwagens wel te vinden.

Ook in de winkel is het soms mogelijk om een Joolz kinderwagen op afbetaling te kopen. Hiervoor moet je wel naar de juiste winkel gaan. Voor de grotere winkels bieden dit vaak aan. B