Kinderkleding achteraf betalen

Kinderkleding achteraf betalen met Afterpay

Heb je kinderkleding gezien die echt helemaal geweldig is maar moet je ook even op het geld letten? Kijk dan eens op betaling.nl hoe je je kids toch in het nieuw steekt voor het komende seizoen zodat ze er helemaal trendy bijlopen. Kinderen groeien snel en soms lijkt het wel alsof ze maar even met hun nieuwe outfit doen en er na één seizoen al weer uitgegroeid zijn.

Bekijk direct:

Kinderkleding achteraf betalen met Afterpay

Heb je je oog laten vallen op leuke kleding voor kinderen die je online koopt, maar zit het er even niet in om deze direct te betalen? Betaal de kleding dan in termijnen of kies voor kinderkleding achteraf betalen. Zo haal je toch leuke en passende kleding in huis en komt betalen later wel. Kinderkleding achteraf betalen met Afterpay is een prima optie. Op betaling.nl vind je een duidelijk overzicht van alle betaalmogelijkheden zodat je meteen weet wat er allemaal mogelijk is. Kinderkleding Afterpay is een prima uitkomst als je nu net wat krap zit maar binnen korte tijd weer de beschikking hebt over voldoende financiële middelen.

Hoe betaal je kinderkleding achteraf of in termijnen?

Kinderkleding bestellen in een leuke online shop is zo gepiept. Het aanbod is groot en je vindt er de meest trendy kleding van dat moment zodat je kids er helemaal hip bijlopen. Dat wil je natuurlijk ook graag voor ze omdat je ze immers het beste gunt. Gaat je voorkeur uit naar kinderkleding achteraf betalen? Dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor, ook bij bekende webshops die een uitgebreid assortiment aan kinderkleding aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan Wehkamp, Kleertjes.com of AboutYou, maar er zijn natuurlijk heel veel webshops te vinden waar je coole kinderkleding koopt. Op betaling.nl vind je ook kids maten van het Nederlands elftal shirt  Je vindt bij elke aanbieder op de website alle voorwaarden over bestellen, betalen, bezorgen, retourneren en meer. Zo zie je meteen of achteraf betalen mogelijk is en op welke manier je dit doet. Verschillende aanbieders via welke je kinderkleding achteraf betaalt, zijn Afterpay, Klarna en Tinka. Bij de laatste betaal je een aankoop ook in termijnen als je dat wenst. Let altijd even goed op wat de precieze voorwaarden zijn, zodat je weet waar je als klant rekening mee moet houden.

Klarna

Als je kinderkleding achteraf betaalt met Klarna, krijg je daar 30 dagen de tijd voor. Stel, je hebt de kleding al in huis, dan dragen je kinderen deze ook al. Heb je het vooruitzicht op inkomsten binnen deze 30 dagen? Dan betaal je je aankoop gewoon wanneer het jou het beste uitkomt. Bij Klarna doe je dit het makkelijkste via de Klarna app of via de website en achteraf betalen via een overschrijving werkt ook prima.

Tinka

Heb je kleding besteld bij een webshop die de mogelijkheid biedt om achteraf te betalen met Tinka? Dan krijg je 14 dagen de tijd om je aankopen te betalen. Het bedrag dat je verschuldigd bent, betaal je in één keer maar in termijnen betalen is ook mogelijk. Daarvoor moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen maar Tinka checkt zelf of je hiervoor in aanmerking komt. Zo doe je ook duurdere aankopen en heb je ze al in huis als je ze nog (deels) moet betalen.

Afterpay

Bij Afterpay (de naam zegt het eigenlijk al) betaal je ook achteraf voor je aankoop. Je krijgt hier 14 dagen de tijd voor dus komt je geld nu net wat later binnen dan de dag van de aankoop? Dan is dat geen probleem zolang je er maar voor zorgt dat je binnen de gestelde termijn betaalt. Dit doe je eenvoudig via de website van Afterpay of je gebruikt de app. Even downloaden op je telefoon en betalen is zo gepiept. Kinderkleding betalen via Afterpay wordt veel gedaan en is zeker een goede optie als je net even wat krap bij kas zit maar je je kinderen toch graag nieuwe kleding geeft of ze deze simpelweg nodig hebben.  Voor alle aanbieders waarbij je achteraf betaalt, dien je er rekening mee te houden dat je aan bepaalde voorwaarden moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen. Deze lees je zowel op de website van de betaaldiensten als op die van betaling.nl en vind je op de site van de webshops waar je wat bestelt. Lees deze altijd even goed door, zodat je precies weet op welke manieren betalen mogelijk is en je weet hoe je dit moet aanpakken.

Voordelen/aandachtspunten bij kinderkleding achteraf betalen/in termijnen betalen in het algemeen

Kinderkleding achteraf betalen heeft bepaalde voordelen waar jij als klant gebruik van maakt. Dit betekent dat je op het moment dat je een bestelling plaatst, niet direct het aankoopbedrag beschikbaar hoeft te hebben maar gewoon op een later tijdstip betaalt. Dit is niet bij elke webshop mogelijk, want soms moet je je aankoop ook gewoon vooraf al betalen, bijvoorbeeld via iDeal. Alle voorwaarden vind je daarom op de website zodat je meteen weet wat er mogelijk is. Achteraf betalen kan dus financieel (als je bijvoorbeeld net even wat krap zit) voordeel opleveren en je hebt de spulletjes al in huis voordat je ze betaalt. Zijn ze niet goed, past het niet of staat de kinderkleding helemaal niet zoals je gehoopt had? Dan is het nog niet betaald en mag je de aankoop (of een deel ervan) retourneren en zit je niet te wachten op de teruggave van het geld. Minder gedoe daarmee is ook handig. Het is bij achteraf betalen wel belangrijk dat je rekening houdt met het volgende.

  • Zorg ervoor dat je altijd binnen de termijn die wordt aangegeven betaalt. Deze is niet overal hetzelfde dus check vooraf goed hoeveel tijd je krijgt om te betalen. Ben je te laat? Dan krijg je een herinnering en komen er met wat pech ook direct extra kosten bij en daar zit je immers niet op te wachten.
  • Check goed of je aan de voorwaarden voor achteraf betalen voldoet. Ben je een nieuwe klant bij een bepaalde webshop? Dan is de eerste keer dat je iets bestelt, achteraf betalen vaak niet mogelijk. Daarna, bij latere bestellingen, kan dit doorgaans wel.
  • Als je tot de groep mensen behoort die heel vaak aankopen retourneren, kom je mogelijk ook niet in aanmerking voor achteraf betalen. Dit geldt voor de mensen die behoren tot de 5% die het meeste retourneert.
  • Wordt er gedacht dat derden misbruik maken van je gegevens en ermee inloggen? Dan is achteraf betalen niet mogelijk. Dit wordt gesignaleerd door de aanbieder of de site waarmee je wilt betalen en is een extra stukje veiligheid voor jou als klant.

Conclusie

Kortom, check op voorhand altijd alle betaalmethodes bij een webshop voordat je wat bestelt. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kies je een manier van betalen die voor jou goed werkt. Achteraf betalen is niks mis mee maar zorg wel dat je je termijn niet mist (zeker niet als je in delen betaalt) want dan komen er vaak extra kosten bij. Betaal je een groot bedrag in termijnen? Dan wordt er gecheckt of je kredietwaardig bent dus dat is wel even iets om rekening mee te houden. Dan betaal je vaak ook extra rente dus valt het aankoopbedrag in totaal hoger uit. Achteraf betalen is ideaal maar zorg er zeker voor dat je dat dan ook doet op het moment dat het nodig is!

bekijk video: Kinderkleding achteraf betalen met Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Kinderkleding achteraf betalen met Afterpay

Vaak gestelde vragen over kinderkleding achteraf betalen met afterpay

#1 Waar koop ik kinderkleding op afbetaling?

Kids alwéér uit hun kleren gegroeit? In sommige periodes lijkt het wel of je kleren kan blíjven bestellen. Kinderkleding kopen op afbetaling kan dan een fijne oplossing zijn. Grote online warenhuizen zoals Wehkamp en Otto bieden deze mogelijkheid al vele jaren aan via hun eigen kredietservice. Hoe dat werkt? Beide bedrijven hebben hun eigen financiele tak die klantenkrediet aanbiedt. Als consument hoef je alleen maar aan te geven dat je in termijnen wil betalen. Je hebt dan snel een helder overzicht van wat het termijnbedrag wordt en bijkomende kosten i.v.m rente.

#2 Bij welke webshops kan ik kinderkleding kopen en achteraf betalen?

Het kopen van kinderkleding via een online webshop is praktisch maar kan ook erg tegenvallen als de maten net niet goed uit blijken te pakken of de kledingstukken er in het echt toch wat anders uitzien. En dan hebben we het nog niet eens over kinderen zelf die ook nog een mening hebben over de kleding die je koopt. Achteraf betalen voor kinderkleding doe je bij Kleertjes.com door Riverty afterpay te kiezen bij het afrekenen, of bij Noppies via Klarna.

#3 Welke mogelijkheden zijn er om kinderkleding achteraf te betalen met Billink?

Kinderkleding achteraf betalen via Billink kan bij steeds meer webshops. Sans-online is op dit moment de beste optie om kinderkleding te kopen en achteraf te betalen via Billink. Je vind daar een ruim assoritment aan kleding voor jongens en meisjes. Heb je al een account bij Billink dan kun je door deze optie te selecteren bij het uitchecken van je winkelmandje moeiteloos en in een beveiligde omgeving snel de betaling regelen. Betalen doe je nadat je de kleidng thuis hebt laten passen door de kinderen.

#4 Waar kan ik terecht om kinderkleding te kopen en deze achteraf te betalen met acceptgiro?

Kinderkleding kopen en achteraf betalen met de vertrouwde acceptgiro zonder een verplicht account aan te maken? Het aanmaken van een account bij achteraf betaalsevices biedt als je dit eenmaal gedaan hebt veiligheid en gemak bij het betalen. Zit je hier toch niet zo op te wachten dan is bij veel grote online winkels acceptgiro zeker ook nog een optie. Kinderkleding op deze manier betalen doe je bijvoorbeeld bij Wehkamp, We Fashion, Shoeby, The Sting, Adam.nl, Gstar en Bjornborg.

#5 Kan ik ook kinderkleding shoppen in de winkel en in 3 termijnen betalen?

Veel webshops bieden de mogelijkheid aan om in termijnen. Kies je er toch voor met je kind langs de winkel te gaan zodat het meteen gepast kan worden en mee kan, hoe zit het dan met in termijnen betalen? Ook in fysieke winkels zie je steeds vaker de optei om op deze manier af te rekenen. Bij H&M reken je bijvoorbeeld ook in de winkels kinderkleding af in meerdere termijnen of achteraf via Klarna. Zijn de pashokjes te druk maar heb je wel wat leuke kleding gezien? Op deze manier neem je het alsnog mee naar huis en breng je terug wat je niet wil houden.