Kijoo kortingscode, reviews en achteraf betalen

Voor huishoudelijke apparatuur of witgoed ben je aan het juiste adres bij Kijoo. Een televisie, audioapparatuur, huishoudelijke apparatuur of elektrisch tuingereedschap, het is allemaal verkrijgbaar bij Kijoo. Soms moet je een grote aanschaf doen, bijvoorbeeld omdat je wasmachine, koelkast of vaatwasser het heeft begeven. Een Leuke Kijoo kortingscode is dan erg handig. Tevens zal het veel mensen gunstig uitkomen als Kijoo achteraf betalen mogelijk maakt. Hoe kom je aan kortingcodes van Kijoo en hoe werkt het achteraf en gespreid betalen?

Bekijk direct:

Kijoo achteraf betalen: zo werkt het

Kun je een grote uitgave niet ineens betalen? Door gespreid te betalen, kun je bij Kijoo achteraf betalen en in termijnen. Hiervoor werkt Kijoo samen met een tweetal maatschappijen. Het is mogelijk om achteraf en in 3 keer te betalen met de dienst van In3. Tijdens het afrekenen van de bestelling, klik je op In3 als betaaloptie. In3 doet vervolgens een razendsnelle kredietcheck. Als de check wordt goedgekeurd, dan moet je het eerste termijn direct overmaken. Het tweede en derde termijn maak je over binnen 30 en 60 dagen. Je betaalt met In3 geen rente en er is geen BKR kredietregistratie. Wel wordt je aankoopbedrag met een kleine percentage verhoogd. Dit zijn de kosten voor het het betalen in termijnen.Kijoo biedt ook de betaaloptie SprayPay. Ook SprayPay is een kredietmaatschappij die het bedrag voorschiet, waarna je achteraf in termijnen betaalt. Bij SprayPay heb je de mogelijkheid om in meer termijnen af te betalen. Dit kan in 12,18, 24 en 36 maanden. Natuurlijk mag je ook eerder of extra aflossen, dan kan dit bij SparyPay boetevrij. Na de bestelling in de webshop van Kijoo klik je op SprayPay, waarna er een kredietcheck wordt uitgevoerd. Bij goedkeuring betaalt SprayPay jouw aankoop en ben je gebonden aan de termijnbetalingen. SprayPay incasseert het eerste termijn binnen 30 dagen.Of je nu betaalt met SprayPay of In3, je gaat een overeenkomst aan met een kredietmaatschappij en daar zijn kosten aan verbonden. Het is handig als je geen groot bedrag ineens ter beschikking hebt, maar houd wel rekening met een hogere aankoopprijs.

Kijoo kortingscode

Kortingscodes van Kijoo zijn razend populair. Dit komt omdat het productaanbod veel gevraagd is. Huishoudelijke apparatuur, witgoed en andere elektronica hebben mensen altijd nodig. Wanneer je hiervoor een kortingscode kunt gebruiken, dan is dit mooi meegenomen, helemaal als je dure apparatuur wilt aanschaffen. Ben je op zoek naar een Kijoo kortingscode? Er zijn diverse websites waar je dergelijke kortingscodes krijgt. Op Trustdeals bijvoorbeeld of Bespaardeals, tref je diverse soorten kortingscodes aan. De kortingcodes kunnen voor een bepaalde periode zijn of een specifieke productgroep, zoals een bepaalde korting op televisies. Wil je een dergelijke kortingcode gebruiken? Dan kan dit tijdens het bestelproces bij het afrekenen. Door het invoeren van de kortingscode wordt de korting automatisch in mindering gebracht.Maar voor kortingen hoef je niet alleen deze specifieke kortingswebsites te bezoeken. Ook de webshop van Kijoo biedt vaak genoeg diverse soorten voordelen en kortingen. Zo heeft de webshop een aparte pagina met outlet producten. Dit zijn vaak producten die retour zijn gekomen van klanten, maar die nog wel goed zijn. Er kan een deukje of krasje op zitten of soms is enkel de verpakking beschadigd. Deze apparaten koop je in de outlet met grote kortingen en je behoudt de garantie. Verder tref je in de webshop de categorie ´Maandaanbiedingen´. Ondanks de lage prijzen voor elektrische apparaten, betekenen de producten in de maandaanbiedingen nog lagere prijzen.Bij Kijoo is het niet mogelijk om in de webshop een e-mailadres op te geven voor een nieuwsbrief. Bij veel online winkels krijg je als dank hiervoor een kortingscode. Dit is dus niet het geval bij Kijoo. Wil je toch op de hoogte blijven van de aanbiedingen en eventuele kortingscodes van Kijoo? Dan kun je een account aanmaken. Je hoeft dan niet direct te bestellen, maar je geeft wel je e-mail in, zodat je op de hoogte blijft als er in de webshop nieuwe aanbiedingen worden geplaatst.

Kijoo review

Hoe worden de producten, de levering en de service van Kijoo gewaardeerd? Tegenwoordig is het gemakkelijker dan ooit om reviews van klanten te lezen om zo je eigen oordeel te vellen. Ook zelf een kijoo review plaatsen kan gemakkelijk, om te laten weten hoe de producten of service je zijn bevallen. Kijoo zelf werkt samen met reviewplatform Kiyoh, toevallig dezelfde naam, maar anders geschreven. De laatste Kijoo review die op Kiyoh wordt geplaatst, is te lezen in de webshop. Klik je hierop, dan wordt je doorgeleid naar de Kiyoh website. Hier zie je dat Kijoo een score heeft van 9 op 10. Dat is zeer hoog. De positieve reviews zijn zeer te spreken over de snelle levering en correcte dienstverlening van Kijoo. De paar negatieve reviews gaan over afhandelingen van retouren die vaak laat betaald worden.Ook op de bekende reviewwebsite Trustpilot kun je reviews lezen en een Kijoo review schrijven. Gemiddeld staat Kijoo hier op 4,4 sterren van de 5. Bijna 85% van de reviews zijn 4 of 5 sterren. Hierbij zijn de klanten vooral te spreken over de goede service van Kijoo en de snelheid als er iets geregeld moet worden, zoals een omruiling. De 15% negatieve reacties zijn wel uitermate negatief. Vooral het feit dat geld niet terugbetaald wordt, een zeer slechte bereikbaarheid en dat het bedrijf geen EU producten verkoopt, komt vaak voor in de negatieve reviews. Al met al zijn de negatieve reacties in de minderheid, maar toch een punt om rekening mee te houden als je overweegt om bij Kijoo te bestellen.

Bekijk deze Kijoo video

Ontdek deze Kijoo video.