iMac op afbetaling

iMac op afbetaling

Het ligt in ieders bereik om met een iMac een goede computer in huis te halen. De iMac heeft een aantal pre’s boven een PC. Ten eerste ontbreekt een onhandige kast en is de hele computer in het beeldscherm geïntegreerd. Een iMac in huis is niet alleen qua vormgeving aangenamer dan een PC, maar scheelt dus ook ruimte. En dat zonder dat het ten koste gaat van het prestatievermogen!

Bekijk direct:

iMac in termijnen betalen

De iMac is even snel, zo niet sneller dan de meeste PC’s van vergelijkbaar kaliber. Dit komt, omdat Apple alle onderdelen in eigen beheer heeft ontwikkeld. Hierdoor sluiten deze qua werking naadloos op elkaar aan. Hoe anders is dat bij een PC. Vele fabrikanten leveren de verschillende onderdelen, waardoor de kans bestaat dat deze niet optimaal met elkaar samenwerken. Het mooie van een iMac op afbetaling is, dat het de mogelijkheid biedt over te stappen naar het Apple platform. Wil je een nieuwe computer maar geen Apple iMac? Ontdek dan nu hoe je een computer op afbetaling koopt. Of combineer je Apple aankoop en synchroniseer met een Apple Watch

Zekerheid met een iMac in termijnen betalen

Zowel een PC als een iMac is een relatief kostbare aanschaf. Wanneer je ervoor kiest voor de kwaliteit van een iMac te gaan, regel je je betaling duidelijk door een iMac in termijnen te betalen. De iMac is duurzaam in gebruik, of zoals Apple kenners zeggen: “die machines blijven het gewoon doen”. Met het prestatievermogen van de huidige iMac’s kun je voor alle bewerkingen die je doet met de computer nog jaren vooruit. Je kunt hierbij denken aan gewoon internetten en tekst bewerken, maar ook zwaardere bewerkingen met audio, beeld en video is voor de iMac geen kunst. De bediening van het besturingssysteem is eenvoudiger dan bij een PC en daardoor overzichtelijker. Heb je eenmaal de omschakeling gemaakt naar een iMac, dan is een PC moeizaam complex, met alle submenu’s in submenu’s. Apple’s iMac staat voor helderheid en prestatievermogen. Bekijk nu ook hoe je een Game Pc op afbetaling koopt.

Een computer voor de toekomst

De iMac heeft sinds zijn introductie niet voor niets een groot aandeel van de personal computermarkt in handen gekregen. Je zult net als andere iMac gebruikers je eigen favoriete voordelen kunnen ontdekken, wanneer je besluit met een iMac te gaan werken.

Bekijk video: iMac op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor iMac op afbetaling

Vaak gestelde vragen over iMac op afbetaling

#1 Waar vind ik de voordeligste Apple iMac met de mogelijkheid om achteraf te betalen?

Bij BackMarket, een soort Vinted voor elektronische apparatuur, vind je diverse gebruikte iMacs in verschillende formaten, die professioneel ‘refurbished’ zijn en 12 maanden garantie hebben. Een gebruikte iMac kopen is goed voor de planeet, maar ook goed voor je portemonnee. In de prijscheck kun je meteen controleren, of je echt een goeie deal hebt. Achteraf betalen kan, wanneer je een Klarna-account hebt. Je kunt dan met je app meteen afrekenen in de webshop, maar je kunt natuurlijk ook een nieuw profiel aanmaken. Bij Klarna kun je 14 tot 30 dagen na aankoop betalen en deze service is gratis en rentevrij. Er is ook geen BKR-registratie of check.

#2 Kan ik bij MediaMarkt mijn nieuwe 27’ iMac in termijnen betalen?

Met de MediaMarkt betaalkaart van Santander kun je de nieuwste Apple iMac configureren en alle accessoires die je maar wil kiezen en daarna gewoon in termijnen betalen. De betaalkaart van MediaMarkt is gekoppeld aan een doorlopend krediet waaraan je, gedurende de looptijd, maandelijks een bedrag aan rente (14%) en aflossing betaalt. Je kunt overigens ook voor een vast krediet kiezen, maar de voordelen van de betaalkaart zijn dat je er ook geld mee kunt opnemen en dat je deze kaart ook in andere winkels kunt gebruiken. En omdat MediaMarkt een officiële Apple dealer is, ben je daar dus aan het juiste adres voor een nieuwe iMac op afbetaling.

#3 Ik wil een Apple iMac in termijnen, maar geen BKR of rente betalen.

Apple maakt geweldige computers met een schitterend design, maar ook met een stevige prijs. Ben je toe aan een nieuwe iMac, maar wil je deze niet in één keer afrekenen, denk dan eens aan huren. Bij Grover vind je een behoorlijk aanbod iMacs, die je al voor zo’n €70,- per maand een jaar of langer in huis kunt hebben. Je bent meteen verzekerd voor reparatie en gebruikssporen neemt Grover op de… huur toe. Gaat er iets stuk, dan betaal je slechts 10% van de reparatiekosten en valt het defect binnen de fabrieksgarantie, betaal je helemaal niks. Na afloop stuur je de iMac gewoon weer terug naar Grover of neem je hem voor een speciale prijs van ze over.

#4 Verkoopt Amac eigenlijk iMacs op afbetaling?

Bij Amac vind je het grootste assortiment Apple producten en dus zeker jouw nieuwste iMac. Omdat Amac met SprayPay samenwerkt, kun je jouw aankopen gemakkelijk in termijnen betalen. SprayPay is een soort digitale bank, die razendsnel kan checken of je in aanmerking komt voor een krediet. Je betaalt 15% rente over het openstaande bedrag en SprayPay incasseert na akkoord en na aflevering van jouw bestelling maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je vanaf dag één al van je iMac gebruik maken, terwijl je de lasten over een langere periode spreidt.