Homestylingshop logo

Homestylingshop kortingscode, reviews en achteraf betalen

Op deze pagina lees je een uitgebreide Homestylingshop review waar we deze webwinkel onder de loep nemen. Je leest alles over deze webshop. Van de geschiedenis tot de betaalmogelijkheden. Ook vertellen we je hoe je een Homestylingshop kortingscode krijgt.

Bekijk direct:

Homestylingshop achteraf betalen: zo werkt het

Homestylingshop achteraf betalen is mogelijk. De webshop hanteert verschillende betaalmogelijkheden. Voordat we de Homestylingshop achteraf betalen mogelijkheden zullen bespreken zullen we eerst de overige betaalmogelijkheden toelichten.

Directe betalingen Homestylingshop.nl

Je kunt je aankoop namelijk ook direct betalen via iDeal. De betaling verloopt dan via internetbankieren. Dit doe je vanuit de app van jouw bank. Je kunt er ook voor kiezen om de betaling op voorhand over te maken. Als je een bestelling plaatst krijg je een e-mail met een betalingskenmerk. Dit betalingskenmerk moet je in je betaling noemen. Hou wel rekening met het volgende: Het kan een aantal dagen duren voordat jouw betaling is verwerkt. Is je betaling niet tijdig binnen en is het product van jouw aankoop niet meer op voorraad, dan heb je pech. Je zal het betaalde geld terugkrijgen maar ontvangt niet het gewenste product. Overige betaalmogelijkheden zijn betalen via de VisaCard, MasterCard, PayPal.

Gespreid betalen Homestylingshop.nl

Je kunt er ook voor kiezen om gespreid te betalen bij homestylingshop.nlDit is vooral handig als je een grote uitgave wilt doen. De voorwaarde zijn simpel. Je koopt nu en betaald binnen 60 dagen. In deze 60 dagen zal je moeten voldoen aan drie termijnen. Betaal je het aankoopbedrag in deze 60 dagen af zal er geen rente worden berekend.

Homestylingshop achteraf betalen

Homestylingshop achteraf betalen doe je via Riverty, voorheen Afterpay. Nadat je jouw aankoop hebt gedaan in de webwinkel ontvang je een e-mail met een digitale factuur.Je kunt bij homestylingshop.nl aankopen doen via Riverty met een maximaal aankoop bedrag van € 250,-Heb je zelf al eens vaker gebruik gemaakt in het verleden van Afterpay, nu Riverty, en heb je altijd netjes op tijd jouw betalingen gedaan, dan kun je een aankoop doen met een maximaal bedrag van € 1500,-Riverty voert altijd een gegevenscontrole uit, als je hier doorheen komt zal je aankoop goedgekeurd worden. Wanneer jouw aankoop niet goedgekeurd wordt, neem dan contact op met Riverty. Hier kan de webshop niks aan doen. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van één van de andere betaalmogelijkheden die homestylingshop.nl aanbiedt.

Andere Afterpay Riverty winkels

Homestylingshop kortingscode

Homestylingshop biedt een optie aan om je gratis te abonneren op hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt per e-mail verstuurd en daarom noemt de webwinkel hun nieuwsbrief ook de voordeelmail. Deze voordeelmail wordt wekelijks verstuurd. In de voordeelmail kun je zien of er een homestylingshop kortingscode wordt aangeboden. Dit zal niet elke week zo zijn, maar minstens één keer per maand. Ook kun je tijdens de feestdagen met een flinke korting winkelen. Hier hoef je geen Homestylingshop kortingscode voor toe te passen, de korting zal automatisch bij het afrekenen verrekend worden.Schrijf je vandaag nog in voor de gratis wekelijkse voordeelmail en hou zelf de website goed in de gaten. Zo zal je geen enkele aanbieding, promotie of korting missen.

Homestylingshop review

De Homestylingshop is opgericht in 2010. De webwinkel draait nu al meer dan een decennium mee en heeft daarin de nodige expertise en ervaring opgebouwd. Het is een webwinkel waarbij de klant en diens behoefte altijd voorop worden gezet. Een stukje persoonlijke service is iets waar je altijd op kunt rekenen. Heb je vragen kan je altijd bellen of een bericht sturen via whatsapp. Ook per e-mail kan je terecht bij de Homestylingshop. Hou er dan wel rekening mee dat het tot drie werkdagen kan duren voordat jij een antwoord terug hebt ontvangen.De webshop is aangesloten bij Trusted Shops wat betekend dat zij aan de voorwaarden van dit keurmerk voldoen en een zeer betrouwbare webshop zijn. Homestylingshop heeft op hun eigen website ook aardig wat klantbeoordelingen weten te verzamelen. Momenteel hebben ze ruim 2300 beoordelingen. In deze beoordelingen scoren ze een gemiddelde van 4,79 uit 5. Wij kunnen uit deze Homestylingshop review concluderen dat de Homestylingshop een betrouwbare webwinkel is met een groot assortiment aan woonaccessoires.

Homestylingshop overige info

Homestylingshop.nl is een webshop waar de focus ligt op decoratieve voorwerpen waarmee jij je huis kunt opleuken. De webshop is opgericht door Marten van der Velde. Hij is een aantal jaar werkzaak geweest in een fysieke woonwinkel en vond dit zo leuk dat hij hier zelf ook verder mee wilde gaan. Hij koos ervoor om zijn eigen online onderneming te starten zodat hij zijn passie voor woonaccessoires en decoratieve artikelen voor in het huis kon delen met een groter publiek. In de online woonwinkel Homestylingshop.nl kun je terecht voor de meest bijzondere en unieke items. Er worden veel verschillende merken aangeboden. Merken die je wellicht al kent maar ook worden er minder bekendere merken uitgelicht. Ook kun je woonaccessoires in verschillende stijlen vinden. Dit maakt de webwinkel ook toegankelijk voor een groter publiek. Of je nu woonaccessoires zoekt in een industriële stijl, moderne stijl, romantische stijl of landelijke stijl, je zult het allemaal vinden in de webshop van de Homestylingshop.Bij Homestylingshop.nl kun je rekenen op een professionele service waarbij de klant de koning is. Ze richten zich op het tevreden stellen van hun klanten en staan altijd open voor feedback. Mis je bepaalde merken in het assortiment of heb je een vraag over jouw bestelling dan kan je altijd terecht bij het team van homestylingshop.nlEr wordt altijd een persoonlijke service aangeboden en bij vragen kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice. Dit doe je per e-mail of per telefoon.

Bekijk deze Homestylingshop video

Ontdek deze Homestylingshop video.