Homehaves logo

Homehaves kortingscode, reviews en achteraf betalen

HomeHaves is een online woonwinkel die zich richt op inkoopvoordeel. Dat wil zeggen dat zij deals sluiten met leveranciers, zodat jij er een zo voordelig mogelijke prijs aan overhoudt. HomeHaves levert producten als meubelstukken, verlichting, woondecoratie, tuinbenodigdheden en spullen voor het huishouden.

Bekijk direct:

HomeHaves achteraf betalen: zo werkt het

Het feit dat de aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, zorgt voor enige druk op de ketel. Nu kan het zo zijn dat je salaris nog niet binnen is, terwijl die mooie lampen misschien morgen al zijn uitverkocht. HomeHaves heeft hier een oplossing voor. Je kunt namelijk HomeHaves achteraf betalen. Er zijn een aantal verschillende opties voor. Voor beide opties doorloop je de logische stappen: je klikt op je gevulde winkelmandje, gaat door naar je aflever- en facturatiegegevens waarna je doorsluist naar de betalingsopties. Hier vind je de bekende methodes zoals creditcard en iDeal, maar je hebt ook Klarna of Pay, die geven jou de mogelijkheid met betrekking tot HomeHaves achteraf betalen.Indien je kiest voor Klarna, krijg je in een volgend scherm de richtlijnen gepresenteerd. Hier geven ze aan dat je binnen dertig dagen na je bestelling de betaling dient te voldoen. Je krijgt de factuur in je mail, deze betaal je binnen de afgesproken betalingstermijn via iDeal. Een pluspunt van Klarna is dat ze geen rente rekenen, of extra kosten voor deze betalingsoptie. Zo behoud jij nog steeds die beste deal waar je oog op gevallen was.De tweede optie is betalen via Pay. Dit is een platform waar andere betalingsopties achter schuilen, zoals bijvoorbeeld Klarna, Riverty of Billink. Riverty biedt afbetalingsmogelijkheden binnen veertien dagen, drie termijnen of automatische afschrijving. Billink biedt afbetalen binnen veertien dagen.Zowel voor Klarna, Riverty en Billink geldt dat de betalingstermijn ingaat zodra het product verzonden is. Ook bieden al deze partijen aankoopbescherming aan. Dat is dus nog bovenop de kopersbescherming die HomeHaves al heeft via Trusted Shops.

Andere Afterpay Riverty winkels

HomeHaves kortingscode

Hoewel HomeHaves zich toespitst op enorme kortingen, is het toch mogelijk om daar soms nog een schepje bovenop te doen. Door middel van een paar makkelijke manieren heb jij die nieuwe producten voor een nog scherpere prijs in huis.De eerste manier is om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Als je een nieuwe nieuwsbriefabonnee bent, krijg je meteen een 5% HomeHaves kortingscode. Overigens is het sowieso wel handig om je hiervoor aan te melden, gezien het feit dat de voorraden beperkt zijn ben je iedere keer als eerste op de hoogte wanneer er een nieuwe deal is gesloten.Een tweede mogelijkheid is om pagina’s in de gaten houden die kortingscodes verzamelen voor vrijwel alle merken. Denk aan websites als acties.nl, goedekortingscodes.nl of hotdeals.com. Het kan zoeken naar een speld in een hooiberg zijn; sommige codes zijn misschien al verlopen. Desalniettemin is het een goed idee om het uit te proberen. Wie niet waagt, wie niet wint. Zo loop je anders toch een HomeHaves kortingscode mis.Tot slot is het handig om de website van HomeHaves zelf in de gaten te houden. Hier is niet expliciet een HomeHaves kortingscode op te vinden, maar ze hebben wel een speciale outletpagina. Hier bieden ze de laatste exemplaren voor een scherpere prijs dan normaal aan. De kanttekening is hier dat de outletpagina niet ingedeeld is per categorie, dus je scrollt hier door verschillende productgroepen.Dagelijks verschijnen er zes nieuwe woondeals op de site. De aanbieding loopt zolang de voorraad beschikbaar is. Vooral grote kortingen wekken vaak argwaan op. Om jou het vertrouwen te geven dat het goed zit, bieden ze via Trusted Shops kopersbescherming. Dat betekent dat bedragen tot €2.500 beschermd zijn. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het product, biedt Trusted Shop garantie. HomeHaves is gevestigd in Utrecht en levert overal in Nederland en België.

HomeHaves review

Benieuwd hoe de gebruikers HomeHaves ervaren voordat je overgaat tot een bestelling? Ook dit zoek je gemakkelijk uit op verschillende manieren.

Allereerst heeft de homepage van HomeHaves een button waar je gebruikersreviews kunt zien. Deze tool is zo ingesteld, dat hij per maand een gemiddelde score uitrekent en dus een maandelijkse HomeHaves review laat zien. Momenteel scoort de website 4,3 sterren van de maximaal haalbare 5.

Een tweede optie is om de Google-reviews te bekijken. Vandaag de dag telt de website meer dan tachtig HomeHaves reviews, waarbij de score uitkomt op 4,5 van de 5 sterren. Commentaren die gegeven worden zijn overwegend: snelle levering, goed verpakt en een goede kwaliteit. Een enkel commentaar geeft aan dat sommige artikelen een iets langere levertijd hadden dan er op de website stond aangegeven.

Tot slot als je je toch binnen Google bevindt: check websites die reviews aanbieden. Denk hierbij aan websites als trustpilot.nl, webshopchecker.nl en nederlandreview.nl. Deze websites zijn erop ingericht om gebruikerservaring voorop te stellen en hebben deze commentaren daarom gebundeld. Op alle drie de platformen vind je een gedetailleerde HomeHaves review.

Bekijk deze HomeHaves video

Ontdek deze HomeHaves video.