Grover logo

Grover huren

Wil je de nieuwste gadgets en tech, maar niet gelijk het volledige bedrag betalen? Garantie hebben dat je product gemaakt wordt bij defecten en zekerheid op geen BKR registratie? Bij Grover huren is dan de ideale oplossing. Op deze pagina ontdek je hoe het werkt. Daarnaast ontdek je hoe je gebruik maakt van een Grover kortingscode en lees je alles over Grover reviews

Bekijk direct:

Grover huren

Bij Grover huren is een goede optie als je een tech product direct in huis wil hebben, maar niet het gehele bedrag wil of kan betalen. Het proces bij Grover bestaat uit 3 elementen:

  1. Uitkiezen
  2. Gebruiken
  3. Doorgeven

Je kiest een product op de website en selecteert je minimale huurtermijn. Vervolgens maak je een account aan en plaats je de bestelling.

Je eerste huurtermijn gaat pas in als je het product hebt ontvangen. Wil je langer huren dan dat je van te voren had gedacht? Dat is geen probleem, je kunt de huurtermijn op ieder moment wijzigen. Ook kun je op ieder moment bepalen om het product te kopen.

Als je klaar bent met huren stuur je het product terug. Het wordt dan gereinigd en klaargemaakt voor de volgende gebruiker.

Verschil huren en op afbetaling kopen

Het grote verschil is dat je bij huren bij Grover geen rente betaalt. Bij partijen als Media markt en Wehkamp betaal je rentes van rond de 10%. Daarnaast wordt er geen BKR check uitgevoerd

Grover huren kortingscode

Een Grover kortingscode vind je regelmatig via deze pagina. Het bedrijf heeft vaak een kortingscode waarbij je korting krijg op de eerste huurmaand. Je krijgt dan bijvoorbeeld een korting van 50%.

Een goede tip is om je in te schrijven voor de nieuwsbrief, je ontvangt dan direct een notificatie als er een Grover kortingscode beschikbaar is.

Op de website van Grover selecteer je eerst de minimale huurperiode die je wenst. Daarna kies je de uitvoering of kleur van het product dat je wenst. Daarna moet je jezelf eerst registreren. Doorgaan zonder account is niet mogelijk.

Tijdens het aanmaken van een account moet je via je telefoon bevestigen dat jij het bent. Tijdens het aanmaken kun je ook direct kiezen om je aan te melden voor de nieuwsbrief. (Tip: doe dit direct even, zodat je geen Grover kortingscodes mist).

Bij Grover is het alleen mogelijk om te betalen met Creditcard of met Paypal. In de checkout van de betaalmethode die je kiest kun je de Grover kortingscode invoeren.

Naast de kortingscode voor 50% korting op je eerste maand heeft Grover ook regelmatig een kortingscode voor maarliefst 90% korting.

Grover huren reviews

Voordat je gaat Huren bij Grover wil je natuurlijk eerst weten of dit betrouwbaar is en of het doet wat het belooft. Hoe zit het met de klantenservice, de bereikbaarheid en met het service niveau.

De eerste bron die je checkt is Trustpilot. Daar vind je dat het bedrijf gemiddeld een 3.9 uit 5 scoort. Dit is een goede beoordeling. Grover is een geverifieerd bedrijf op Trustpilot dus je kunt ervan uitgaan dat de Grover reviews echt en betrouwbaar zijn

Een klacht die een aantal keren terugkomt is dat Grover samenwerkt met UPS. Klanten zijn hier minder goed over te spreken.

Het bedrijf reageert op 90% van alle reviews. Als je dus een Grover review achterlaat op Trustpilot, is de kans groot dat je een antwoord krijgt.

Op Real reviews scoort Grover een 8.2 uit 10. DIt cijfers is dus nog wat hoger dan op Trustpilot. Echter dit gaat maar om een klein aantal reviews, waardoor het gemiddelde wellicht niet volledig representatief is.

Het laagste gemiddelde cijfer wat betreft Grover reviews vind je op reviews.io. Hier scoort het bedrijf slechts een 3.7 uit 5. Hier gaat het voornamelijk om buitenlandse reviews, waardoor deze bron wat minder representatief is voor de Nederlandse markt.

Grover: 90% van je schade wordt vergoed

In deze video krijg je uitleg over hoe het Grover garantie 90% vergoeding systeem werkt.

Als je het product terugstuurt krijg je 90% van de reparatie kosten vergoed. Voor drones geldt dat je 50% vergoed krijgt.

Als er fabrieksfouten zijn vergoedt Grover 100%. Diefstal en verlies zijn niet gedekt.

Huren bij Grover: veelgestelde vragen

#1 Hoe werkt huren bij Grover?

Huren bij Grover werkt in 3 stappen: Uitkiezen, gebruiken, doorgeven. Je kiest je minimale huurtermijn, maakt een account aan op Grover en plaatst een bestelling. Je identiteit wordt gecontroleerd. Tijdens het gebruik van het product heb je constant de optie om het aan te schaffen. Daarnaast kun je de huurtermijn op ieder moment verlengen. Als je klaar bent met huren stuur je het product terug en wordt het klaargemaakt voor de volgende gebruiker

#2 Word ik BKR geregistreerd als ik huur bij Grover?

Nee, het voordeel van huren (anders dan bij koop op afbetaling) is dat je geen BRK registratie krijgt.

#3 Hoe kan ik gebruik maken van een Grover kortingscode?

Er is regelmatig een Grover kortingscode te vinden. Grover geeft regelmatig 50% of meer korting op de eerste maand huren. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Grover blijf je op de hoogte van de de meest recente kortingscodes.

#4 Hoe zit het qua Grover reviews: Is Grover betrouwbaar?

Gemiddeld scoort Grover vrij goed. Het bedrijf haalt een dikke voldoende tot goed. Mensen zijn wat minder tevreden over dat het bedrijf samenwerkt met UPS en de klantenservice reageert niet altijd even snel, maar daar tegenover staan veel positieve reviews van blije klanten.