Google Nest Klarna Of Afterpay

Google Nest Klarna Of Afterpay

Ontdek op deze pagina hoe je een Google Nest op afbetaling kunt krijgen. Vergelijk aanbieders zoals Bol.com, Expert en Mediamarkt en hun betalingsplannen. Bij Mediamarkt betaal je bijvoorbeeld via Santander of Klarna en bij Expert via Payin3. Automatiseer je huis comfortabel met spreiding van betalingen.

bekijk video: Google Nest Klarna Of Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Google Nest Klarna Of Afterpay

Vaak gestelde vragen over google nest klarna of afterpay

#1 Wat is Google Nest precies?

Google Nest is een systeem van apparaten van Google, die het leven in huis een stuk gemakkelijker, aangenamer en veiliger willen maken. De basis van Google Nest is een set speakers, die je op verschillende ruimtes in je huis plaatst en waarmee je, door het geven van commando’s, kunt communiceren. Ook kun je met Google Nest de muziek in huis regelen, de thermostaat bedienen, een deurbel met camera bedienen en diverse alarmsystemen voor inbraak of brand aansluiten. Uiteraard kun je via de mobiele telefoon alle functies uitlezen en op afstand bedienen. Google Nest begint bij een basis-HUB, bestaande uit een slimme speaker met scherm, die ongeveer €69,- kost.

#2 Waar kan ik een Google Nest systeem kopen en zonder BKR in termijnen betalen?

Bij Somas Home vind je een uitgebreid aanbod aan Google Nest producten, waaronder de startkit Nest Hub 2Gen, diverse soorten beveiligingscamera’s, losse speakers en zelfs een koolmonoxide- en rookmelder. Hier kun je jouw eigen Google Nest samenstellen en gelukkig ook achteraf in termijnen betalen. Kies je voor betalen in drie termijnen, dan kun je bij Somas Home kiezen tussen Klarna en In3. Beide diensten zijn kostenvrij en zonder rente en op alle producten van Somas Home beschikbaar. Je kunt maximaal €2.500,- besteden.

#3 Kun je Google Nest ook zonder krediet of financiering in termijnen betalen?

Google Nest producten worden door grover.com en skala.nl niet opgenomen in het assortiment. Mocht je op zoek zijn naar Google Nest producten, maar betaal je ze liever achteraf of in termijnen, dan kun je daarvoor terecht bij MediaMarkt, Somas Home of Expert. Al deze bedrijven hebben betalingsregelingen, waarbij je binnen 14 of 30 dagen, in drie maandelijkse termijnen of in 12 tot 36 termijnen kunt afbetalen. De regelingen tot 3 maanden zijn meestal kosteloos en vrij van rente en BKR. Stel je betaling langer uit dan drie maanden en voor een bedrag hoger dan €250,-, dan is een BKR-registratie verplicht en zal de kredietverstrekker een rente in rekening brengen. Je kunt je Google Nest natuurlijk ook in kleine stapjes steeds verder uitbreiden, waardoor je de kosten over een langere periode in tijd spreidt.