Gobytes logo

Met Gobytes kortingscode betalen

Het aanschaffen van een refurbished laptop bij Gobytes biedt meerdere voordelen. Ten eerste geef je een gebruikt product een tweede leven en draag je zo een steentje bij aan het milieu. Ook fijn is dat je niet de hoofdprijs betaalt voor een laptop. En ten derde is het mogelijk om met Klarna achteraf te betalen voor jouw aankoop. Op deze pagina vind je alle betaalmethoden en Gobytes kortingscodes.

Bekijk direct:

Wat is Gobytes?

Gobytes is een webshop met een ruim assortiment aan refurbished laptops, software, PC’s, onderdelen, accessoires en natuurlijk laptops. Het bedrijf heeft als doel om gebruikte IT hardware opnieuw te verkopen aan consumenten. Wie een refurbished laptop aanschaft, draagt dus een steentje bij aan een duurzame wereld.

Refurbished laptops bij Gobytes

Deze webwinkel biedt refurbished laptops van verschillende bekende merken aan, zoals Acer, Asus, Dell en Lenovo. De kwaliteit is vaak prima in orde omdat de producten uitgebreid zijn gecontroleerd, gerepareerd en opgeknapt. Wel blijven het uiteraard refurbished producten. Omdat ze eerder zijn gebruikt vertonen ze mogelijk nog (kleine) beschadigingen. Daar staat tegenover dat de prijs van een refurbished laptop lager ligt dan die van een nieuw exemplaar.

Refurbished laptops bij Gobytes

Deze webwinkel biedt refurbished laptops van verschillende bekende merken aan, zoals Acer, Asus, Dell en Lenovo. De kwaliteit is vaak prima in orde omdat de producten uitgebreid zijn gecontroleerd, gerepareerd en opgeknapt. Wel blijven het uiteraard refurbished producten. Omdat ze eerder zijn gebruikt vertonen ze mogelijk nog (kleine) beschadigingen. Daar staat tegenover dat de prijs van een refurbished laptop lager ligt dan die van een nieuw exemplaar.

Welke betaalmethodes biedt deze webshop aan?

Wil je graag een laptop aanschaffen bij Gobytes? Begin dan aan het bestelproces en geef jouw voorkeur van betalen aan. Je hebt in deze webshop de keuze uit de volgende betaalmethodes:

  • iDeal
  • Sofort
  • Overboeking
  • Creditcard
  • Klarna
  • ING Homepay
  • Bancontact/Mister Cash
  • Hoeveel dagen heb je de tijd om te betalen?

Klarna is een populaire betaalmethode onder consumenten die hun aankoop liever eerst nog even willen uitproberen. Wie deze betaaloptie selecteert, heeft namelijk 30 dagen de tijd om de factuur te voldoen, zonder extra kosten. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van jouw persoonsgegevens. Deze gegevens zijn nodig om te controleren of je geen betalingsachterstanden hebt. Selecteer ‘betalen binnen 30 dagen’ en bevestig jouw bestelling. Daarna ontvang je van Gobytes een bestelbevestiging en een factuur van Klarna. Op die laatste rekening staat zowel je aankoop als de betaaltermijn en het bedrag dat je nog moet voldoen.

Achteraf betalen via de Klarna app

Achteraf betalen met Klarna is het eenvoudigst via de app. Download deze in de ‘Google App Store’. Na het plaatsen van een bestelling krijg je automatisch een account. Vervolgens check je in de app jouw factuur en de betaaltermijn. Ook ontvang je via push notificaties updates. Wil je betalen? Klik dan op de betaallink in de factuur en betaal via Bancontact, iDeal of met de creditcard.

Wat als je niet of te laat betaalt?

Klarna stuurt op tijd een betalingsherinnering. Daar zijn geen enkele kosten aan verbonden. Vervolgens heb je nog twee weken de tijd om de rekening te voldoen. Betaal je dan nog niet? Dan volgt er opnieuw een herinnering met 13,50 euro aanmaningskosten. Bij aankopen onder de 20 euro is dit bedrag overigens 7,50 euro. Blijf je in gebreke, dan wordt er mogelijk een incassobureau ingeschakeld.

Gobytes video: Hoe werkt Gobytes?

Veelgestelde vragen over GoBytes

#1 Wat gebeurt er als ik een deel van mijn in3 betalingen bij Gobytes mis?

Als je een betaling mist binnen de gestelde termijn van 30 dagen voor de tweede of derde termijn, is het waarschijnlijk dat in3 contact met je opneemt voor een betalingsherinnering. Hoewel in3 geen rente rekent, kunnen er bij te late betalingen administratie- of herinneringskosten van toepassing zijn, zoals gebruikelijk is bij gespreid betalen.

#2 Kan ik mijn aankoop bij Gobytes annuleren of retourneren als ik met in3 betaal?

Ja, je kunt je aankoop annuleren of retourneren volgens het retourbeleid van Gobytes. Als je besluit te annuleren of retourneren voordat je alle drie de termijnen hebt betaald, zal in3 het reeds betaalde bedrag aan je terugbetalen en eventuele toekomstige betalingen annuleren. Het is wel belangrijk om direct contact op te nemen met Gobytes en in3 om het proces in gang te zetten.

#3 Wat als een refurbished laptop van Gobytes mijn verwachtingen overtreft en ik besluit meer te kopen? Kan ik de Klarna-limiet voor mijn bestelling verhogen?

Als je positief verrast bent door de kwaliteit van je refurbished laptop en besluit meer te bestellen, kun je de Klarna-app gebruiken om eventuele aankooplimieten te beheren. Klarna beoordeelt de limietverhoging op basis van je bestelgeschiedenis en kredietwaardigheid.

#4 Hoe werkt Klarna's 'Betaal later' met betrekking tot garantie?

Als je een probleem ondervindt met je aankoop binnen de garantieperiode, kun je dit direct melden bij Gobytes. Klarna's "Betaal later"-optie beïnvloedt je recht op garantieclaims niet; je kunt de claim indienen en Klarna informeren om de betaling te pauzeren tot de claim is opgelost.