Gereedschapspecialist logo

Gereedschapspecialist kortingscode, reviews en achteraf betalen

Ook al heb je twee linkerhanden, aan sommige stukken gereedschap ontkom je niet. Denk aan een boormachine om een gat in de muur te boren voor het ophangen van een schilderij en een schroevendraaier om de schroef in het gat te draaien. Professionals daarentegen, kunnen niet genoeg gereedschap hebben. Bestel daarom al je gereedschap gemakkelijk online bij de Gereedschapspecialist. Hier lees je hoe je goedkoop met een kortingscode gereedschap aanschaft en of bij Gereedschapspecialist achteraf betalen mogelijk is.

Bekijk direct:

Gereedschapspecialist achteraf betalen: zo werkt het

Het voordeel van achteraf betalen, is dat je de producten eerst goed kunt inspecteren en uitproberen. Als het niet bevalt en stuurt je bestelling terug, dan heb je nog geen betaling gedaan. Een goede webshop biedt tegenwoordig ook de mogelijkheid van achteraf betalen. Dit is een service naar de klant toe en de huidige partijen waar je als webshop mee kunt samenwerken, zorgen ervoor dat je geen risico loopt.Wil je bij Gereedschapspecialist achteraf betalen? Dat is mogelijk en zelfs meer, je kunt het bedrag ook nog eens achteraf in termijnen betalen. Hiervoor werkt Gereedschapspecialist samen met In3 en SprayPay. Wil je gebruikmaken van achteraf én gespreid betalen van In3? Dan kan dit vanaf een bestelbedrag van € 100,- tot maximaal € 3.000,-. Bij In3 is het gebruikelijk dat je in drie termijnen betaalt. Het eerste termijn betaal je direct bij de bestelling. Het tweede en derde termijn zijn na 30 en 60 dagen. Er is geen kredietregistratie, maar In3 checkt wel snel de kredietwaardigheid naar aanleiding van je persoonlijke gegevens. Hoewel de rente 0% is, komt er een percentage aan kosten bij.Is drie termijnen te weinig voor jou? Kies dan voor SprayPay. Je kunt voor SparyPay kiezen vanaf een bedrag van € 250,- tot maximaal € 2.500,-. Bij SprayPay is het mogelijk om in maximaal 12 termijnen te betalen. Ook bij SprayPay wordt je kredietwaardigheid razendsnel gecheckt, zodat je direct weet of termijnbetaling voor jou mogelijk is. Mocht je eerder willen afbetalen, dan kan dit kosten- en boetevrij.

Gereedschapspecialist kortingscode

Op het internet zijn voldoende kortingswebsites te vinden waar je een gereedschapspecialist kortingscode vindt. In de meeste gevallen hebben deze websites meerdere soorten kortingscodes. Soms is de korting te gebruiken voor het gehele assortiment van Gereedschapspecialist en soms voor specifieke producten. Let er wel op, dat Gereedschapspecialist geen kortingscode op kortingscode accepteert. Kies daarom altijd de beste kortingscode die voor jou van toepassing is. Is er toevallig een kortingcode voor een specifieke product die jij wilt aanschaffen? Dan neem je die kortingscode en anders neem je de algemene kortingscode.

Hoe gebruik je een Gereedschapspecialist kortingscode

Het gebruik van de kortingscode is erg gemakkelijk. Nadat je de producten in het winkelwagentje hebt gelegd, ga je afrekenen. Tijdens het afrekenen kom je op de betaalpagina, waar je ook je betaalmethode selecteert. Hier vul je ook de kortingscode in en de korting wordt automatisch van het bestelbedrag afgetrokken. Een kortingscode krijg je ook van Gereedschapspecialist zelf, als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Vul op de hoofdpagina je e-mailadres in, dan krijg je automatisch een kortingscode van € 5,- op je eerste bestelling. De enige voorwaarde die hieraan verbonden is, is dat het bestelbedrag minimaal € 50,- is.

Acties op eigen website

In de webshop van Gereedschapspecialist zijn ook kortingen te vinden. De webshop is gebruiksvriendelijk opgezet, zodat je direct de juiste gereedschapscategorie selecteert. De kortingen staan onder het kopje ´Superdeals´. Superdeals zijn bij Gereedschapspecialist meestal tijdelijke kortingen én van producten die beperkt voorradig zijn. Het is daarom belangrijk om er op tijd bij te zijn, wil je van een superdeal gebruikmaken. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, krijg je als eerste bericht wanneer er superdeals of andere kortingsacties in de webshop aanwezig zijn. Bij ieder product zie je overigens of deze nog in voorraad is en dit geldt ook voor de superdeals. Zolang bij het product staat dat deze in voorraad is, ben je nog niet te laat om deze met korting aan te schaffen.

Gereedschapspecialist Review

Om te zien of je aan Gereedschapspecialist een betrouwbare leverancier voor je gereedschap hebt, moet je de reviews doornemen die op het internet te vinden zijn. Zelf is Gereedschapspecialist aangesloten bij Webshop Keurmerk, maar vreemd genoeg zijn hier op de website geen reviews te vinden. Zoek je wat verder, dan kom je terecht op de reviewwebsite van Kiyoh. Hier zijn al ruim 300 reviews geplaatst en zelf kun je hier ook een Gereedschapspecialist review plaatsen. Dit aantal geeft een goed beeld van de Gereedschapspecialist. Gemiddeld staat de webshop op Kiyoh op een 8,5. Dit is een uitstekende score. De meeste klanten zijn erg tevreden over de geleverde producten en de snelle levertijd. De enkele negatieve reacties gaan over een lange levertijd of een slechte communicatie. Bijna 90% van de mensen die een Gereedschapspecialist review ingevuld hebben, bevelen het bedrijf aan.Bij het verder zoeken naar reviews, kom je ook Trustpilot tegen. Hier staan nog niet heel veel reviews op. Op Trustpilot scoort Gereedschapspecialist 3,4 van de 5 sterren. Door Truspilot wordt dit als gemiddeld gewaardeerd. De meeste mensen geven op Trustpilot of 5 sterren of 1 ster. 5 sterren wordt er gegeven omdat de klanten tevreden zijn over de producten en de dienstverlening van Gereedschapspecialist. De negatieve reviews betreffen vooral de slechte communicatie. Nu gaan deze slechte reviews vooral over een bepaalde tijdsperiode. Het kan dus zijn dat Gereedschapspecialist tijdelijk serviceproblemen heeft gehad. Over het algemeen is de score goed, maar houd wel rekening met de eventuele negatieve punten, als je wilt bestellen op Gereedschapspecialist.

Bekijk deze Gereedschapspecialist video

Ontdek deze Gereedschapspecialist video.