Gereedschap in termijnen betalen

Gereedschap in termijnen betalen

Investeren in nieuw gereedschap een flinke kostenpost worden. Daarom is het fijn om te weten dat gereedschap in termijnen betalen een steeds vaker gekozen optie is. Hier lees je alles over hoe je gereedschap op afbetaling kunt kopen en welke aandachtspunten hier allemaal bij komen kijken.

Bekijk direct:

Hoe kun je gereedschap in termijnen betalen?

Online zijn er 3 grote aanbieders waar je zonder problemen je gereedschap op afbetaling of in termijnen kan betalen. De eerste aanbieder is internet-toys.com, waarbij je je gereedschap in 3 termijnen betaalt. Je betaalt in dit geval helemaal geen rente, hoeft geen lening af te sluiten én krijgt geen BKR-registratie. Ook is op voorhand direct duidelijk wanneer je moet betalen: betaling 1 is bij de aankoop van je product, betaling 2 is binnen 30 dagen en aankoop 3 is binnen 60 dagen. Voor de tweede en derde betaling krijg je handig een mailtje met een betaallink toegestuurd. Bestellingen met een waarde tussen de 100 euro en 3.000 euro komen voor deze betalingsmogelijkheid in aanmerking. Het is heel makkelijk om voor deze betaalmethode te kiezen, aangezien deze aangemerkt staat als een van de betaalopties tijdens het afrekenen.Ook bij Powertools.nl is het mogelijk om je gereedschap in termijnen betalen met erg vergelijkbare voorwaarden. Je betaalt bij deze website opnieuw in 3 aparte termijnen: een bij aankoop, een binnen 30 dagen en een binnen 60 dagen. Goed om te weten is dat de service volledig gratis is en je daarnaast geen rente hoeft te betalen over je aankoop. Dat maakt deze betaalmethode erg aantrekkelijk.De laatste aanbieder die gereedschap gespreid betalen mogelijk maakt, is gereedschapspecialist.nl. Deze website werkt samen met Spraypay, zodat je het volledige aankoopbedrag van je gereedschap over maar liefst 12 maandelijkse termijnen uitsmeert. Hierbij is het ontzettend handig dat je vaak zelf de looptijd kunt bepalen. Die is dus maximaal 12 maanden, maar het is ook geen probleem om voor een kortere periode een hoger maandbedrag te betalen. Over het algemeen kun je Spraypay gebruiken voor betalingen vanaf 250 euro tot 10.000 euro. Om in aanmerking te komen voor een betaling via Spraypay, dien je je aanvraag in bij Spraypay zelf en wacht je op goedkeuring. Verder biedt deze website je ook de mogelijkheid volledig achteraf te betalen dankzij Billink, waarmee je het moment van betalen tot 30 dagen uit mag stellen.

Aandachtspunten bij gereedschap in termijnen betalen

Je gereedschap gespreid betalen of je gereedschap achteraf betalen is in veel gevallen een handige optie, maar brengt vaak ook wel wat extra aandachtspunten met zich mee vergeleken met direct betalen. Zo dien je er bij Spraypay bijvoorbeeld rekening mee te houden dat je over het aflossen van je artikelen vaak zo’n 15% rente betaalt. Het rentepercentage is wel deels afhankelijk van de waarde van jouw bestelling. Payin3 bij Powertools.nl en internet-toys.com rekent over het algemeen niet met rentes over het betalen in termijnen.Wat geldt voor alle manieren van gespreid of in termijnen betalen, is de bijkomstigheid van een BKR-registratie. BKR is een stichting die meekijkt met de financiële gezondheid van Nederlanders en er alles aan doet om deze zo goed mogelijk te houden. Omdat het achteraf of in termijnen betalen van producten bij sommige mensen tot enorme betalingsproblemen zou kunnen leiden, is de BKR-registratie ingevoerd. Die helpt mensen voorkomen dat ze te veel kunnen lenen en biedt tegelijkertijd een mooi beeld bij geldverstrekkers als jij keurig je betalingen op tijd doet. Een BKR-registratie wordt opgenomen vanaf 250 euro en verdwijnt direct zodra deze volledig is betaald.Heeft de betaalmethode van jouw keuze een eigen app met handige inzichten? Dan raden we je aan om deze zeker te downloaden. Hier zie je namelijk in één oogopslag de huidige voortgang van al je betalingen. Zo zie je welk bedrag je nog moet betalen binnen hoeveel termijnen, wat er al betaald is en wat er eventueel aan rente is opgebouwd. Ook kun je zien wanneer de volgende betalingstermijn is. Dat geeft een hoop zekerheid en maakt het op tijd betalen van alle termijnen een heel stuk gemakkelijker.

bekijk video: Gereedschap in termijnen betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Gereedschap in termijnen betalen