Gasfornuis Achteraf Betalen Of Afterpay

Gasfornuis Achteraf Betalen Of Afterpay

Voedsel bereiden op gas is een bekend fenomeen en in elk huis staat er wel een gasfornuis. Hoewel er tegenwoordig ook elektrische fornuizen zijn, geven de meeste mensen nog steeds de voorkeur aan een gasfornuis. Soms kan een gasfornuis kapot gaan en heb je dus een nieuwe nodig. Aangezien een degelijk gasfornuis met allerlei snufjes nogal prijzig kan zijn, houden veel bedrijven rekening met de financiële situatie van hun klanten en daarom is het tegenwoordig mogelijk om een gasfornuis in termijnen te betalen. Somashome is één van de bedrijven die deze mogelijkheid aanbiedt. Dit is handig voor als je dringend een gasfornuis nodig hebt maar het geld niet meteen kunt ophoesten. Het kan zijn dat je met vragen zit over hoe dit precies in zijn werk gaat en daarom zullen we in dit artikel enkele belangrijke veelgestelde vragen beantwoorden.

Bekijk direct:

Gasfornuis in termijnen betalen met Tinka

Je gasfornuis in termijnen betalen kun je doen met Tinka. Dit is een online achteraf betaalprocedure waarmee de cliënt kan kopen op krediet. Meerdere bedrijven maken hier gebruik van en je kunt op de website van Somashome kiezen voor gespreid betalen. Tinka zal hierna nagaan of je hiervoor in aanmerking komt. Ook is het mogelijk om een bestelling waarvoor je nog niet betaald hebt, te transformeren naar gespreid betalen op krediet. Dit komt goed uit voor als je plotseling financiële problemen hebt. Op hun website kun je op ‘gespreid betalen aanvragen’ drukken en zo kun je te weten komen als je in de gelegenheid gesteld wordt om van deze optie gebruik te maken. Laat je wel altijd vooraf goed informeren voordat je een dergelijke beslissing neemt.

Tinka en je persoonlijke gegevens

Misschien vraag je je af of er extra kosten aan verbonden zijn voor als je je gasfornuis in termijnen wil betalen. Het betalen in termijnen met Tinka is een krediet waarbij je 14.9% rente jaarlijks afdraagt. Om te kijken of je voor het betalen in termijnen voor apparaten in aanmerking komt heeft Tinka enkele persoonlijke gegevens van je nodig. Zodra hetgeen je in termijnen wilt aflossen boven de €1000 is, zullen ze genoodzaakt zijn te vragen naar hoeveel je verdient en trekken ook je woonlasten na. Veel mensen vragen zich af hoelang het duurt om hun krediet af te betalen. Wanneer je een krediet akkoord afsluit voor het betalen in termijnen ga je een continueel krediet aan met hooguit 10,5 jaren.

Verlate betaling, geen nood

Soms kan het zo zijn dat je vergeet om te betalen maar dan moet je proberen om dat alsnog zo snel mogelijk te doen via iDeal. Op deze manier vermijd je dat er extra incassokosten in rekening gebracht worden. En als het echt niet lukt om op tijd te betalen dan zou het raadzaam zijn om een betalingsregeling af te spreken met Tinka. Hiervoor moet je ze een mail sturen waarin je je situatie preciseert. Ze zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen, binnen 3 werkdagen.

Gasfornuis op afbetaling

Je kunt ook een gasfornuis op afbetaling nemen en ook hier gaat dat via Tinka. Als je een nieuwe klant bent dan moet je eerste bestelling betaald worden via iDeal of een creditcard van ApplePay. Bij je eerste bestelling is achteraf betalen dus niet meteen mogelijk. In tegenstelling tot betalen in termijnen met krediet heeft achteraf betalen geen extra kosten. Het zou kunnen gebeuren dat de betaalde factuur niet meteen verwerkt wordt, maar daarover hoef je je geen zorgen te maken. Tinka zal de factuur zo snel als ze kunnen voor je aanpassen. Verder is het heel mooi dat je zelfs cadeaukaarten kunt gebruiken om je facturen af te lossen.

Gasfornuis retourneren

Ook als je gebruik hebt gemaakt van je gasfornuis op afbetaling nemen, kun je het fornuis retourneren. Wanneer je gebruik gemaakt hebt van achteraf betalen dan wordt er van je verwacht dat je binnen 2 weken je totale rekening betaalt. Als je daarna wil retourneren dan wordt het volledig bedrag op je rekening teruggestort, nadat ze het artikel retour ontvangen hebben. Let er echter wel op dat je niet te vaak spullen retourneert, want als je dit doet kom je op de lijst van 5% meest retournerende klanten terecht.

bekijk video: Gasfornuis Achteraf Betalen Of Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Gasfornuis Achteraf Betalen Of Afterpay

Vaak gestelde vragen over gasfornuis achteraf betalen of afterpay

#1 Kun je een gasfornuis met oven op afbetaling kopen?

Een gasfornuis is best een investering. Als je een nieuwe nodig hebt, maar hier niet direct het geld voor hebt, is een gasfornuis met oven op afbetaling een goede optie. Doordat zo’n gasfornuis duur is, is het handig om dit op afbetaling te kopen. Hierdoor is het mogelijk om in meerdere termijnen te gaan betalen.

Het betalen in meerdere termijnen zorgt ervoor dat je de betaling uit kan spreiden. Als je niet in één keer de mogelijkheid hebt om het geld op te hoesten, is dit de beste optie om voor te gaan. Hierdoor weet je ook zeker dat je een goed gasfornuis uitzoekt.

#2 Kun je een gasfornuis in 3 termijnen betalen?

Het is mogelijk om in verschillende termijnen te betalen. Als je in 3 termijnen wilt betalen, is dit een mogelijkheid. Dit kan gedaan worden door Pay in 3. Dit is de vorm van achteraf betalen die je bij de Mediamarkt vindt. Het doel van deze vorm van achteraf betalen is om verspreid te betalen.

Pay in 3 wordt op een specifieke manier gedaan. Je moet het eerste termijn direct betalen. Als je dit hebt gedaan, is het mogelijk om de tweede betaling na 30 dagen te doen en de laatste betaling na 60 dagen. Hierdoor hoef je niet in één keer het geld te hebben om het gasfornuis te betalen.

#3 Hoe kun je gasfornuis op afbetaling kopen?

Het kopen van een gasfornuis op afbetaling wordt op verschillende manieren gedaan. Er zijn ook verschillende partijen waar dit gedaan wordt. Het is mogelijk om dit bij grote partijen zoals Coolblue en Mediamarkt te doen.

Voordat je ervoor kiest om achteraf te betalen, raden wij het wel aan om te kijken naar de rente. Vooral bij dure producten moet je rente betalen. Bij de ene partij is deze rente meer dan bij de andere. Het is aan te raden om naar de partij met de minste rente te kijken. Dit is namelijk het voordeligst.

#4 Is het mogelijk om een gasfornuis achteraf te betalen bij Coolblue?

Bij Coolblue is het mogelijk om een gasfornuis achter te betalen. Als je een goed gasfornuis hebt gevonden, is deze achteraf te betalen bij Coolblue. Ondanks dat het mogelijk is om achteraf te betalen bij Coolblue, is het niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Dit houdt in dat je als je bij Coolblue bestelt, dat je direct het volledige bedrag terug moet betalen. Dit soort dingen worden vaak gedaan bij partijen zoals Klarna. Hierbij moet je het bedrag meestal binnen 14 dagen terugbetalen. Soms is het ook mogelijk om binnen 30 dagen terug te betalen.

#5 Hoe kun je een gasfornuis bij Mediamarkt op afbetaling kopen?

Bij de Mediamarkt is het mogelijk om op een speciale manier terug te betalen. Dit wordt gedaan via Pay in 3. Dit is een prettige manier om achteraf te betalen. Hierdoor moet je in de winkel het eerste termijn betalen. Hierna moet je na 30 dagen het tweede termijn betalen en na 60 dagen het laatste termijn.

Als je een aankoop boven de 250 euro doet via Pay in 3, krijg je hiervoor een notitie bij de BKR. Dit komt omdat bedragen boven de 250 euro altijd bij de BKR geregistreerd worden.