Fiets op afbetaling in termijnen betalen

Deze pagina helpt je om een fiets op afbetaling te kopen. We leggen uit hoe je de kosten kunt spreiden over meerdere termijnen. Vergelijk verschillende aanbieders van termijnbetaling, zoals Stella en Profibike. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets of een mountainbike, ontdek hoe je nu op twee wielen kunt stappen zonder direct het hele bedrag te betalen.

Bekijk direct:

Fiets op afbetaling

Als je een fiets op afbetaling wil kopen moet je met enkele zaken rekening houden. Op deze pagina leggen we je uit hoe en waar je een fiets in termijnen kunt betalen. Bereken altijd eerst vooraf of je de maandlasten kunt dragen. Het voordeel van partijen als Tinka is dat je altijd een goed overzicht krijgt van je restschuld zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast is de maximale rente sinds januari 2023 vastgesteld op 14%. Je betaalt dus ook nooit meer dan 14% extra. Ontdek nu of het voor interessant is om een fiets op afbetaling te kopen! Bekijk ook hoe je een elektrische fiets op afbetaling koopt.Je budget is niet altijd toereikend om te kopen wat je nodig hebt. Stel dat je fiets wordt gestolen… bijna niemand is daar op berekend. Als je zoon of dochter morgen weer op school moet zijn heb je een probleem. Een andere situatie: je wilt graag een fiets cadeau doen aan je kind, maar het banksaldo werkt niet mee: Gelukkig is het dan mogelijk een fiets op afbetaling te kopen. Zo kun je morgen alweer naar school of je werk zonder dat je bankrekening meteen geplunderd is. En stel je het blije gezicht van je kind voor als je onverwachts toch met die fiets komt die ze zo graag wilde. Een lening afsluiten kan op verschillende manieren. Je kunt een langere looptijd kiezen, zodat de kosten per maand beperkt worden, of snel aflossen en minder rente betalen.

Een splinternieuwe fiets op afbetaling

Geniet van je nieuwe fiets zodra je die nodig hebt. Eerst sparen is niet altijd handig, zeker niet als je de fiets nodig hebt voor je werk of opleiding. Als je voor- en nadelen tegen elkaar afweegt, kun je tot de conclusie komen dat geld lenen de beste optie is. Een fiets is nu eenmaal onmisbaar voor een moderne leefstijl. Of je nu graag een route aflegt op de mountainbike, of meer houdt van een kalm tochtje langs een vlakke route…Een fiets is een prima middel om je te ontspannen. Een fiets is ook onmisbaar om je overal te brengen waar je wil zijn. Kortom, die fiets kun je niet missen. Gelukkig dat je zo’n vervoermiddel ook kunt aanschaffen op afbetaling.

Fiets in termijnen betalen: snel geregeld!

Er zijn verschillende manieren om je fiets in termijnen af te betalen. Een lening zonder BKR-check is een mogelijkheid. Je draagt dan zelf de verantwoordelijkheid voor het tijdig afbetalen van je glanzend nieuwe bike. Er zijn leningen die weinig rente vragen, maar vrij snel afbetaald moeten worden. Je kunt naar je eigen bank gaan voor een lening, maar er zijn meer mogelijkheden. Onafhankelijke kredietverstrekkers bieden soms interessante opties die misschien beter bij je passen. Hoe dan ook, zorg dat je een betrouwbare partner vindt voor je lening. Het is belangrijk in zee te gaan met een kredietverstrekker die je een vertrouwd gevoel geeft. Vergelijk dus rustig de verschillende opties met elkaar voor je overgaat tot het lenen van geld voor de aanschaf van je nieuwe fiets. Een splinternieuwe fiets in termijnen betaald: Vandaag geregeld, morgen de weg op.

bekijk video: Fiets op afbetaling in termijnen betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Fiets op afbetaling in termijnen betalen

Vaak gestelde vragen over fiets op afbetaling in termijnen betalen
Waar koop ik een Batavus fiets op afbetaling?

Batavus fietsen zijn lastig te vinden in fietsenwinkels die betaling in termijnen aanbieden. Wel kun je via Batavus zelf een fiets leasen. Zo rijd je wel de fiets van je dromen, maar houd je een oog op je budget en ben je af van eventuele onderhouds- en reparatiekosten, want die zitten bij de leaseprijs inbegrepen. Bezoek je lokale Batavus-dealer en vul daar de leaseovereenkomst in. Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen en binnen 3 dagen ontvang je bericht of de overeenkomst akkoord is. Het contract wordt dan meteen meegezonden en na ondertekening wordt je fiets besteld en kun je binnen afzienbare tijd zorgeloos op pad.

Verkoopt Gazelle ook fietsen die je achteraf kunt betalen?

Een Gazelle-fiets reken je gemakkelijk achteraf af met Klarna. Dit regel je gewoon op de website van Gazelle, waar je het uiteraard grootste aanbod van dit merk vindt. Maak gebruik van de online fiets keuzehulp om te bepalen welke fiets het beste bij jouw past en maak daarna je keuze. Je ontvangt van Klarna apart een factuur, zodra Gazelle je fiets heeft verstuurd. Je betaalt Klarna binnen 14 dagen nadat de factuur is verzonden. Zo kun je je aankoop veilig eerst proberen of de betaling optimaal timen, maar toch meteen genieten van je aankoop.

Kun je bij Halfords een nieuwe fiets in termijnen betalen?

Halfords heeft een geweldig aanbod aan fietsen, die je zowel online als in één van de 23 filialen in Nederland kunt bestellen. Daar heb je altijd een vertrouwd adres voor onderhoud en reparatie. Je kunt bij Halfords achteraf betalen met Riverty of in drie termijnen zonder extra kosten bij In3. Je kunt ook een fiets leasen, waarbij het voordeel is dat je een vast laag bedrag per maand betaalt en dat onderhoud en reparaties in de prijs inbegrepen zijn en dat je altijd een vervangende fiets krijgt, mocht dat nodig zijn. Er is zelfs een pech-onderweg service en je hebt de mogelijkheid om na 3 jaar een nieuwe fiets te bestellen of je huidige fiets na afloop van de 4-jarige lease over te nemen.

Kan ik een fiets afbetalen in termijnen zonder BKR registratie?

Ja dat kan online bij de Holland Bikeshop of bij Halfords. Bij Holland Bikeshop kun je kiezen voor betalen met Klarna of betalen in meerdere termijnen via SprayPay. SprayPay is een krediet waar een BKR-registratie en rente aan verbonden zijn, maar betalen met Klarna en In3 is dat niet. Omdat je eerst een account bij Klarna opent, kies je zelf of je binnen 14 of 30 dagen betaalt. Bij Halfords doe je een aanbetaling als eerste termijn en betaal je de tweede en derde termijn na 30 en 60 dagen. Meteen fietsen en later pas betalen was nog nooit zo gemakkelijk.

Waar kan ik rentevrij een fiets op afbetaling krijgen?

Dat kan op meerdere adressen en daarvoor is het handig om te kopen bij een winkel die Payin3 aanbiedt. Op de website van Payin3 kun je gemakkelijk zoeken op fietsen en vind je veel winkels, die de gratis betaaldienst van In3 aanbieden. In3 checkt meteen bij afrekenen of je van de regeling gebruik kunt maken, dus je nieuwe fiets wordt direct na bestellen opgestuurd of je kunt hem in de winkel meenemen. In3 rekent geen rente en ook geen extra kosten voor jou als klant. Na 30 en 60 dagen krijg je een handige herinnering om de tweede en de derde termijn te voldoen. Ideaal en al het goede komt, in drie!

Kan ik bij Decathlon mijn fiets in termijnen afrekenen?

Decathlon heeft een groot aanbod fietsen en als je deze achteraf wil betalen, dan kan dat bij Decathlon via Riverty. Je opent eerst een account bij Riverty en je regelt daar of je achteraf in één keer betaalt of in meerdere termijnen. Dat is natuurlijk afhankelijk van je inkomen en je vaste lasten. Kies je voor meer dan drie termijnen, dan stelt Riverty wel een aantal extra voorwaarden en betaal je ook een vaste rente over je openstaande bedrag. Natuurlijk kun je je nieuwe fiets meteen mee naar huis nemen of laten bezorgen, zodra je deze besteld hebt.