Farfetch logo

Farfetch kortingscode, reviews en achteraf betalen

Farfetch is een Brits-Portugese webshop die zich richt op luxe merken in de mode-industrie. Ze bieden momenteel meer dan 700 verschillende merken aan van modehuizen wereldwijd. Je kunt er designerartikelen vinden van modehuizen zoals Chanel en Gucci, maar ook van minder bekendere modehuizen die onderdeel zijn van luxe merken. Bij Farfetch koop je al jouw favoriete designeritems op het gebied van kleding, accessoires en beauty.
Farfetch biedt ook regelmatig een Farfetch kortingscode aan. Ook is Farfetch achteraf betalen mogelijk. Wil jij graag weten hoe jij in aanmerking kunt komen voor een Farfetch kortingscode en welke stappen jij moet ondernemen om gebruik te maken van Farfetch achteraf betalen? Lees dan onze Farfetch review goed door.

Kortingscode Farfetch

Bekijk aanbiedingen:

Bekijk direct:

Farfetch achteraf betalen: zo werkt het

Wanneer jij online wilt winkelen en een liefde hebt voor mooie luxeproducten, dan zit je bij de webshop van Farfetch goed. Ze bieden duizenden artikelen aan, de één nog mooier dan de ander. De producten op Farfetch zijn niet goedkoop. Omdat ze designer artikelen aanbieden kan er een flink prijskaartje aan hangen. Hierdoor is het soms lastig om jouw aankoop direct af te rekenen. Is het dan mogelijk om bij Farfetch een aankoop te doen en deze achteraf te plaatsen? Ja en nee.

Farfetch achteraf betalen met Afterpay en Klarna

Wanneer je in Nederland woont is er geen officiële manier van een aankoop te doen en deze achteraf te plaatsen. Bedrijven zoals Klarna en Afterpay, nu Riverty, die het mogelijk maken om een bestelling achteraf te betalen werken momenteel niet samen met de Nederlandse tak van Farfetch. Woon jij in België en laat je jouw bestelling in België bezorgen, dan kun je wel gebruik maken van Klarna. Betalen via Klarna is verder ook mogelijk voor inwoners van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Zwitserland.Afterpay, nu Riverty, is momenteel enkel mogelijk voor inwoners uit Australië.

Farfetch achteraf betalen met je creditcard

Wil jij toch nu iets kopen en dit iets later betalen, dan is het slim om de aankoop met jouw creditcard te betalen. Vooral als je dit aan het begin van de maand doet kun je er profijt van hebben. Creditcard afschrijvingen vinden normaal rond de 25e van de maand plaats. Dezelfde datum waarbij de meeste mensen hun salaris ontvangen. Zo kan je voor jezelf wel wat extra ruimte creëren om nu je aankoop te doen en deze iets later te betalen.

Farfetch kortingscode

Als je goed op de hoogte gehouden wilt worden over een potentiële Farfetch kortingscode, is het aan te raden om lid te worden van de gratis online nieuwsbrief. Wanneer je ingeschreven bent op de nieuwsbrief krijg je direct een gepersonaliseerde kortingscode die jou 10% korting geeft op jouw eerste aankoop bij Farfetch. De korting van 10% is geldig op het gehele assortiment. Ook artikelen die al in de sale zijn doen mee en kun je met een extra korting van 10% kopen.

Farfetch nieuwsbrief

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd en hierin kun je alle actuele promoties, acties en kortingen zien. Soms wordt de kortingscode automatisch toegepast door Farfetch zelf en soms moet je de kortingscode uit de nieuwsbrief zelf nog invullen tijdens het aankoopproces. Hou hier rekening mee.Kortingen kunnen bij Farfetch oplopen tot 70%. De grootste kortingsperiodes zijn tijdens Black Friday, Kerst en oud en nieuw. Farfetch doet ook veel met de feestdagen. Of dit nu gaat om Pasen of om Valentijnsdag, je kunt tijdens feestelijke momenten altijd gebruik maken van een kortingscode.

Farfetch vriendenkorting

Farfetch denkt niet alleen aan jou, maar ook aan je vrienden. Als je een account aanmaakt kun je ook jouw vrienden aanmelden voor de nieuwsbrief. Elke keer dat je dit doet krijg je een kortingscode van 10%. Deze kortingscode is geldig voor je eerst volgende aankoop bij Farfetch. Je kunt de kortingscode inzetten voor het gehele assortiment.

Farfetch studentenkorting

Studeer je nog, dan heb je geluk. Je hebt dan het gehele jaar door recht op een korting van 10%. Je hoeft je hier eenmalig voor aan te melden. Wanneer je een account aan hebt gemaakt moet je een ‘UNiDAYS’ status aanvragen. Je stuurt een fotokopie op van jouw studentenkaart. Het administratieve team van Farfetch voegt wanneer je goedgekeurd bent de ‘UNiDAYS’ status toe aan je account. Dit is een gratis lidmaatschap dat enkel geldig is voor studenten. Wanneer je over deze status beschikt krijg je automatisch bij elke aankoop 10% korting. Hier hoef je niks meer voor te doen, de korting wordt automatisch toegepast. Wel moet je er rekening mee houden dat je elk jaar in september opnieuw een bewijsje dient op te sturen dat je nog een student bent. Doe je dit niet vervalt automatisch je student-status en kan je geen gebruik meer maken van de 10% korting.

Farfetch review

Farfetch bestaat sinds 2007 en heeft bewezen een zeer betrouwbaar bedrijf te zijn. De merken die ze verkopen zijn authentiek, echt en van hoge kwaliteit. De klantenservice is goed bereikbaar. Als er problemen ontstaan voor, tijdens of na je bestelling kun je altijd per e-mail of telefonisch contact opnemen met de klantenservice.Op review platform TrustPilot scoort Farfetch een 3.9 uit 5 sterren. Op TrustPilot lees je een uitgebreid Farfetch review en kun je zien waar men tevreden over is en wat de pijnpunten zijn. Farfetch scoort goed, maar het gemiddelde wordt flink omlaag getrokken door klachten rondom de bezorging en de postdienst. Dit staat los van de webshop van Farfetch. Als je kijkt op punten zoals tevredenheid rondom de klantenservice, de producten en het aanbod scoort Farfetch juist heel hoog. Op review platform Nederland review heeft Farfetch een score van 3.8 uit 5. Ook hier wordt vooral geklaagd over de postdiensten waardoor het gemiddelde ook hier wat lager ligt.

Bekijk deze Farfetch video

Ontdek deze Farfetch video.