Esgii kortingscode, reviews en achteraf betalen

Esgii is Mongools voor vilt. Dit is dan ook waar het allemaal om draait in de webshop van Esgii. Esgii verkoopt originele en handgemaakte sloffen uit Mongolië en gemaakt van stevig en soepel vilt. Hierdoor zijn de sloffen misschien iets duurder, maar vele malen duurzamer. Met het gebruik van een kortingscode, is het toch mogelijk om de sloffen goedkoper aan te schaffen. Hoe? Dat lees je hier en je krijgt antwoord op de vraag of bij Esgii achteraf betalen mogelijk is.

Bekijk direct:

Esgii achteraf betalen: zo werkt het

Wil jij de bestelde sloffen zeer snel in huis ontvangen? Dan is vooruitbetalen nog altijd de beste optie. Je betaalt dan direct nadat je de bestelling hebt geplaatst en de bestelling wordt direct verzonden. Maar lang niet iedereen wil vooruit betalen. Misschien ben je juist iemand die graag eerst ziet wat hij/zij in handen heeft en dan pas betaalt? Lang niet alle webshops bieden achteraf betalen aan, want hiermee lopen zij een risico. Gelukkig zijn er speciale diensten die dit risico uit handen nemen, zodat de webshop geen risico meer loopt. Dit is ook het geval bij Esgii.Bij Esgii achteraf betalen is inderdaad mogelijk. Hiervoor gebruiken zij de dienstverlening van Billink. Je plaatst gewoon de bestelling in de winkelwagen en klikt op afrekenen om op de betaalpagina te komen. Je krijgt dan diverse betaalopties. Om achteraf te betalen, klik je op Billink. Als je nog niet bekend bent bij Billink, dan zullen er enkele gegevens gevraagd worden. Je moet je geboortenaam en geboortedatum opgeven voor een kredietcheck. Als dit akkoord is bevonden, zal Esgii de bestelling verzenden, net zoals zij doen met vooruitbetalingen.Je krijgt je bestelling dus thuis geleverd, zonder dat je hiervoor nog hebt betaald. Na enkele dagen krijg je van Billink een digitale factuur. Hier staat onder andere een betaallink in. Je krijgt 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. Ben je te laat of je betaalt niet, dan krijg je van Billink een herinnering. Het financiële gedeelte bij het achteraf betalen ligt dus geheel bij Billink en niet bij Esgii.

Esgii kortingscode

Wanneer je op zoek bent naar een Esgii kortingscode, dan vind je die op het internet meer dan voldoende. Er zijn veel zogenaamde kortingswebsites waar je terecht kunt voor kortingscodes van tal van webshops. Ook van Esgii zijn op deze websites diverse soorten kortingscodes en digitale kortingsbonnen te vinden. Afhankelijk van de kortingscodewebsite, maak je meestal direct van de kortingscode gebruik en wordt je doorgelinkt naar de webshop van Esgii. Soms moet je je even registreren op de bewuste website. Vrijwel altijd is er de mogelijkheid om je e-mailadres aan de kortingscodewebsite door te geven. Je blijft dan op de hoogte van de kortingcodes van Esgii.Je e-mailadres achterlaten kan ook in de webshop van Esgii. Klik hiervoor op ´Abonneren op nieuwsbrief´. Je vult hier je naam en e-mailadres in en je krijgt met enige regelmaat de nieuwsbrief met laatste nieuwtjes over de Esgii producten en aanbiedingen en kortingen. Je krijgt bij Esgii geen kortingscode omdat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief. Dit is iets wat veel webshops wel doen. Daarentegen wordt je met de nieuwsbrief altijd op de hoogte gehouden over de nieuwste producten, aanbiedingen en kortingen.Zoek je naar kortingen in de webshop van Esgii? Dan vind je die onder de categorie ´Sale´. Wanneer je hierop klikt, kom je op een pagina waar alle sloffen staan die met korting zijn aan te schaffen. Dit gaat zowel om herensloffen, damessloffen als kindersloffen. Alleen op de sale pagina zijn de kortingen op de sloffen te vinden. Op de overige pagina´s van de webshop vind je verder geen andere aanbiedingen of kortingscodes. Heb je een kortingscode ontvangen van een andere website of van Esgii zelf? Verzilver deze dan tijdens het bestelproces. Tijdens het betalen voer je de kortingscode in en de korting wordt automatisch met het aankoopbedrag verrekend.

Esgii review

Voordat je de Mongoolse sloffen van Esgii aanschaft, wil je wel weten hoe ze ervaren worden door andere gebruikers. Je wilt uiteraard ook weten hoe de dienstverlening van Esgii is. Hiervoor moet je de reviews over Esgii doornemen. Het is na je bestelling ook mogelijk om zelf een Esgii review te geven. Esgii is geregistreerd bij reviewplatform Kiyoh. In de webshop wordt op de hoofdpagina de gemiddelde score vermeldt. Klik je hierop, dan kom je op de website van Kiyoh en lees je alle individuele reviews die over Esgii zijn gegeven en schrijf je ook je eigen Esgii review.Gemiddeld scoort Esgii een 9,2 op 10. Dat is een uitstekende score. De meeste reviews gaan vooral over het product zelf. De meeste mensen vinden de sloffen een zeer goed product van hoge kwaliteit. Daarnaast worden er ook positieve reviews gegeven over de klantenservice en de snelheid van het leveren. De paar negatieve reviews gaan in een enkel geval over iemand die de kwaliteit van de sloffen ondermaats vindt of omdat de vervoerder traag is met de levering.Wanneer je verder zoekt naar reviewwebsites over Esgii, dan valt het je op dat ze er niet echt zijn. Toch vind je nog veel meer reviews op internet en misschien veel leuker en uitgebreider om te lezen. De sloffen van Esgii zijn namelijk typische producten die door de zogenaamde influencers en moeders met een eigen blog worden geprobeerd en die hier dan een Esgii review over schrijven. Er wordt dus veel over Esgii geschreven in blogs en over het algemeen zijn dit stuk voor stuk erg positieve verhalen.

Bekijk deze Esgii video

Ontdek deze Esgii video.