Elektrische step achteraf betalen

Elektrische step achteraf betalen

Lees hier hoe je een elektrische step achteraf betaalt. Vergelijk aanbieders zoals Stapstep (Klarna), Mediamarkt (Santander/Klarna) en Somashome (Tinka, Spraypay), en hun betalingsplannen. Ervaar gemakkelijk transport zonder direct een grote uitgave. Je betaalt achteraf of in termijnen.

Bekijk direct:

Elektrische step achteraf betalen

Een elektrische step is erg populair in Nederland maar er zitten wel bepaalde regels aan verbonden. Hoewel er aan gewerkt wordt, is het op dit moment volgens de wet nog niet toegestaan om met een dergelijke step de openbare weg op te gaan maar in andere landen mag je deze wel gebruiken. Koop je een elektrische stap? Dan gebruik je deze gewoon vooralsnog op plekken waar dit wel mag. Een elektrische step is wel een ideaal vervoermiddel en al helemaal in de stad. Je bent er snel mee van A naar B en ondervindt geen problemen met parkeren of hebt een hoop gedoe zoals met de auto waarvoor soms amper plek is in de stad om te rijden. De elektrische step is daarnaast erg duurzaam dus het is niks gek als je er eentje wilt aanschaffen. Nu is een elektrische step bepaald geen voordelig product dat je zomaar ineens aanschaft. Het is daarom lang geen gek idee om voor een elektrische step achteraf betalen te kiezen.

Hoe kun je een elektrische step achteraf betalen/in termijnen betalen?

Er zijn veel aanbieders van elektrische steps te vinden, zowel online als in fysieke winkels. Het is aan te raden om eerst eens rustig rond te kijken naar wat voor modellen er allemaal zijn en verschillende aanbieders van elektrische steps met elkaar te vergelijken. Zo weet je beter wat er allemaal te koop is en bekijk je ook meteen de prijzen van de diverse producten. Bij webshops kun je vaak ook al zien op welke manieren je er betaalt. Deze mogelijkheden staan op de site aangegeven. Zo betaal je bij bepaalde webwinkels met iDeal of via een overboeking maar dat doe je dus vooraf. Bekijk ook altijd of je de mogelijkheid hebt om achteraf te betalen. Bij veel webshops kun je bijvoorbeeld betalen met Afterpay of via Klarna. Dit zijn beide betalingsmethodes waarbij je binnen een bepaalde termijn in één keer je artikel betaalt. Bij Afterpay is dat binnen 30 dagen, bij Klarna is dat binnen 14 dagen. Het is zaak dat je ook echt binnen deze termijn betaalt om problemen te voorkomen. Kies je voor een betalingsregeling zoals deze wordt aangeboden door Tinka, dan betaal je daarmee achteraf en is ook in termijnen mogelijk. Hieraan zitten uiteraard wel bepaalde voorwaarden verbonden maar dat geldt voor alle manieren van betalen.  Om achteraf te betalen, moet je als klant wel aan bepaalde voorwaarden voldoen.

  • Zo is het vaak niet mogelijk om je allereerste bestelling bij een webshop achteraf te betalen. Deze betaal je vooraf, bijvoorbeeld door middel van iDeal. Voor volgende bestellingen geldt vaak dat je ze wel achteraf mag betalen.
  • Je mag niet behoren tot de 5% van mensen die vrijwel alles wat ze kopen ook weer retourneren.
  • Wordt er vermoed dat iemand misbruik maakt van jouw gegevens en daarmee achteraf wil betalen? Dan wordt dit bij webshops geweigerd.

Wil je in een fysieke winkel een elektrische step in termijnen betalen? Informeer dan naar welke regelingen daarvoor mogelijk zijn. Zo wordt er een contract opgesteld waarmee jij gespreid betaalt en heb je de step wel direct tot je beschikking. Misschien zit er een paar dagen levertijd op maar langer zul je er zeker niet op hoeven te wachten. Dit is ook wat de meeste mensen zo aantrekkelijk vinden aan achteraf betalen: je koopt iets, ook al heb je er net even niet genoeg geld voor. Je geniet er meteen van en betaalt op een tijdstip dat het jou uitkomt. Om in termijnen je elektrische step te betalen, wordt er een contract opgesteld waarin de betalingstermijnen en het bedrag dat daarbij hoort, worden vermeld. Je betaalt iedere maand hetzelfde bedrag zodat je precies weet waar je aan toe bent. Houd er wel rekening mee dat je als extraatje om achteraf te betalen wel rente erbij moet rekenen. Zo wordt het totaalbedrag dat je uiteindelijk aan de elektrische step op afbetaling hebt uitgegeven, wel hoger dan wanneer je deze in één keer betaalt.

Voordelen/aandachtspunten bij een elektrische step achteraf betalen/in termijnen betalen

Het is prima te snappen dat je soms iets gewoon nodig hebt of dat je ergens om verlegen zit of juist net dat ene ding al zo lang wilde hebben, maar er even niet voldoende financiële middelen voor hebt om het ook daadwerkelijk aan te schaffen. In dat geval is achteraf in termijnen betalen een goede oplossing. Wil je al zo lang die elektrische step hebben die nu wordt aangeboden? En heb je er nog niet voldoende voor gespaard? Overweeg dan zeker om deze in termijnen te betalen. Zo heb je toch je step en kun je ermee doen wat je wilt en betaal je het vervoermiddel pas later. Je wordt economisch gezien ook gewoon eigenaar van de elektrische step. Het is tegenwoordig ook vrij normaal om voor deze manier van betalen te kiezen, zeker als het om grote en vooral ook duurdere aankopen gaat. Zo is het mogelijk om deze aan te schaffen, ook als je financiële situatie het op dat moment even niet toelaat. Een belangrijk punt om rekening mee te houden als je een elektrische step op afbetaling koopt, is dat je je realiseert dat je er extra rente voor betaalt om dit in termijnen te doen. Bovendien is het zaak dat je altijd op tijd je aflossing doet want anders levert dit problemen op. Bekijk daarom ook bij achteraf betalen of je uitzicht hebt op een verbetering van je financiële situatie. Zit je nu wat krap maar krijg je binnenkort weer uitbetaald of zijn je financiën dan rooskleuriger? Dan is het geen probleem om achteraf in termijnen te betalen voor je elektrische step. Zit er in de nabije toekomst geen verbetering in? Dan spaar je toch beter eerst voor je step. Je wilt immers geen aflossing missen. Veel mensen vinden betalen in termijnen ook prettig omdat je precies weet waar je per maand aan toe bent en waar je je geld aan uitgeeft. Bovendien hoef je dan niet een groot geldbedrag tot je beschikking te hebben dat je ineens uitgeeft, spaar je intussen nog voor andere mogelijke aankopen of zit je niet om geld verlegen als je iets anders dringend nodig hebt. Wat je dan uiteraard ook nog altijd op afbetaling koopt als je dat prettig vindt.

bekijk video: Elektrische step achteraf betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Elektrische step achteraf betalen

Vaak gestelde vragen over elektrische step achteraf betalen

#1 Waar vind ik een elektrische step die ik in termijnen kan betalen?

Bij MediaMarkt natuurlijk. Daar vind je een mooi aanbod aan elektrische steps tot wel €3.000,- per stuk. Zowel in Nederland als België werkt MediaMarkt met een eigen betaalkaart, die is gekoppeld aan een doorlopend krediet. Het voordeel daarvan is, dat je geld kunt opnemen van dit krediet en dat je met je pas ook op andere plekken kunt betalen en pinnen. Omdat je voor je elektrische steps vast ook wat accessoires nodig hebt, reken je bij MediaMarkt dus gemakkelijk af met je eigen betaalkaart. Let op: je betaalt rente over het openstaande bedrag en de voorwaarden zijn in Nederland net een beetje anders dan in België.

#2 Waar vind ik de beste elektrische steps tegen de beste prijs?

Op elektrische-steps.com vind je een actueel overzicht van de beste e-steps van dit moment. Ze maken onderscheid tussen verschillende categorieën, zoals actieradius, veelzijdigheid, all-terrain en ‘onder de €500,-‘. Ook vind je er veel informatie over het gebruik van je elektrische step op de openbare weg in Nederland en België. Heb je jouw step gevonden, dan kies je daarna gemakkelijk waar je hem tegen de beste prijs kunt kopen. elektrische-steps.nl houdt geen rekening met de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Mocht je dat graag willen, kijk dan op de andere artikelen over elektrische steps hier op betaling.nl.

#3 Ik wil mijn elektrische step in drie termijnen afbetalen zonder rente. Kan dat?

Ja, bij EasyGo koop je jouw elektrische step en reken je af in drie termijnen. Je kunt kiezen voor Klarna of In3 en mocht je in meer dan drie termijnen willen betalen, dan kun je ook nog kiezen voor SprayPay. EasyGo rekent een vergoeding van 2,99% van je aankoopbedrag aan administratieve kosten voor deze betaaldiensten. Je kunt voor een testrit en voor onderhoud en reparatie terecht in de showroom in Spijkenisse (regio Rotterdam), of je kiest een onderhoudsspecialist bij jou in de buurt.

#4 Verkoopt Wehkamp elektrische steppen op afbetaling?

Bij Wehkamp vind je een aardig assortiment elektrische steppen van het merk Denver, en je kunt deze steppen in termijnen betalen dankzij de dienst Tinka. Alles wat je nodig hebt is een Tinka-account en de app. Zo weet je vooraf precies hoeveel je te besteden hebt en Tinka regelt de betaling aan Wehkamp en de maandelijkse incasso van jouw bankrekening. Je betaalt 9,9% rente bij Tinka over het openstaande bedrag en versneld aflossen is altijd mogelijk en uiteraard boetevrij. Na bestelling levert Wehkamp de step zo snel mogelijk bij je thuis.

#5 Kan ik bij Power Electrics mijn e-step in termijnen betalen?

Power Electrics is gespecialiseerd in de verkoop van elektrische steps. Een elektrische step is hip, rijdt schoon en is handig om je te verplaatsen, zowel binnen in grote gebouwen als buiten. Dankzij hun vakmanschap kun je er altijd terecht voor het beste advies. In de webshop van Power Electrics kun je betalen met Klarna en In3, wanneer je in termijnen wil betalen. Je kunt je account bij deze betaaldiensten ter plekke en snel regelen, maar als je als een account hebt bij één van de twee betaaldiensten, reken je gemakkelijk af met je app. Je kunt er overigens ook achteraf in één keer betalen en je kunt je e-step tot 60 dagen retourneren.