Eettafel In Termijnen Betalen

Eettafel In Termijnen Betalen

Een eettafel is vaak het hart van een huishouden. Het is de plek waar je als gezin lekker eet, waar de dag even met de gezinsleden overlopen wordt en ook vaak de plek waar sociaal bezoek ontvangen wordt. Bovendien is het zo’n opvallend meubelstuk dat het vaak een regelrechte eyecatcher is. Het is dan ook maar logisch dat je liefst een eettafel hebt staan die helemaal jouw persoonlijkheid uitdrukt. Heb je de geknipte eettafel gevonden? Maar betaal je die liever niet in één keer? Dan zijn er bij Wehkamp gelukkig alternatieven om al meteen van de eettafel te genieten zonder het geld ervoor in één keer uit te geven. Je kunt bij Wehkamp immers perfect een eettafel op afbetaling kopen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? En waar moet je op letten?

Bekijk direct:

Eettafel op afbetaling

Als je bij Wehkamp ooit al eens iets gekocht hebt en dus in het systeem een account hebt dan kan je bij zo goed als elk product kiezen voor gespreid betalen. Dat betekent dat je niet de hele som meteen op tafel moet leggen maar jouw aankoop al ontvangt en aflost via maandelijkse betalingen. Ben je een volledig nieuwe klant bij het bedrijf? Dan vraagt Wehkamp om misbruik tegen te gaan dat je jouw eerste aankoop wel meteen betaalt via iDeal, Apple Pay of met de kredietkaart. Ook als je een verregaande betalingsachterstand hebt bij Wehkamp is het niet mogelijk om jouw eettafel in termijnen te betalen. De optie gespreid betalen verloopt bij Wehkamp altijd via betaalpartner Tinka. Deze op zichzelf staande onderneming biedt een handige app aan waar je jouw financiële zaken betreffende de eettafel kunt regelen. Alternatief kan je ook surfen naar Mijn Tinka op jouw profiel bij Wehkamp.

Wat gaat dat kosten?

Als je een eettafel al meteen in huis wilt maar nog niet meteen volledig wilt betalen kies je voor het systeem van de aflossing. Dit systeem is in feite niets anders dan een lening voor het aankoopbedrag van de eettafel. Vanzelfsprekend is hier dan ook een kleine extra kost aan verbonden. Of je nu een eettafel, een drone, een bankstel of nog iets anders op afbetaling koopt: de kostprijs is altijd 14.9% op het openstaande krediet op jaarbasis. Natuurlijk hoef je geen wiskundig genie te zijn om het exacte bedrag van de meerprijs in euro te weten te komen: via Tinka zie je dat meteen. Bovendien heb je zelf helemaal de vrije hand in de hoogte van jouw maandelijkse aflossing voor de eettafel. Als je jouw eettafel in termijnen betalen wilt is de enige voorwaarde dat je elke maand minstens 8 euro en minstens 2% van het aankoopbedrag aflost.

Eettafel op afbetaling: extra informatie

Een eettafel in termijnen betalen? Dan betaal je jouw eerste maandelijkse aflossing via iDeal, Apple Pay of door middel van een kredietkaart. De daaropvolgende maandelijkse aflossingen worden via automatische incasso van jouw rekening gehaald. Je kan het hele proces volgen of aanpassen via de app van Tinka of via Mijn Tinka op de website. Belangrijk om te weten is wel dat als je een eettafel van meer dan 1000 euro op afbetaling koopt Wehkamp wettelijk verplicht is een controle op inkomen en woonlasten uit te voeren. De uploadzone hiervoor vind je terug op de Tinka-app of op de website van Wehkamp. Kredieten boven de 250 euro moeten dan weer BKR geregistreerd worden.

Eettafel via achteraf betalen

Naast het aanbieden van gespreid betalen is er nog een andere optie bij Wehkamp als je de kostprijs van jouw eettafel niet meteen kunt of wilt op tafel leggen. Wil je nu meteen een nieuwe eettafel maar komt het financieel toch net iets beter uit om nog eventjes te wachten met betalen? Dan kan je kiezen voor achteraf betalen. Bij deze optie ontvang je jouw eettafel al maar moet je de factuur slechts twee weken later betalen. Handig als jouw loon bijvoorbeeld iets later wordt gestort of als je een som geld verwacht. Bovendien betaal je bij de optie achteraf betalen geen euro extra kosten. Ook bij achteraf betalen geldt enkel dat je reeds klant bij Wehkamp moet zijn voor je gebruik van deze optie kunt maken.

bekijk video: Eettafel In Termijnen Betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Eettafel In Termijnen Betalen

Vaak gestelde vragen over eettafel in termijnen betalen of afterpay

#1 Kan ik bij IKEA mijn eettafel achteraf betalen?

Denk je aan een nieuwe eettafel, dan denk je aan IKEA. Dankzij de samenwerking met Klarna kun je bij IKEA je nieuwe tafel gemakkelijk achteraf betalen. Maak eerst een account aan bij Klarna en download de app. Dan weet je meteen hoeveel je mag besteden en binnen welke termijn Klarna jouw uitgaven van je rekening afschrijft. Na het afrekenen van je eettafel ontvang je binnen een week de factuur van je bestelling en daarna heb je 30 dagen de tijd om te betalen. Dit kan tot een bedrag van €2.500,-. Je kunt ook met je creditcard afrekenen bij IKEA, zodat het bedrag binnen een maand afgeschreven wordt.

#2 Kan ik een ovalen eettafel ook achteraf in 3 termijnen betalen?

Dat kan bij een groot aantal winkel en bijvoorbeeld bij Sohome. Zij zijn gespecialiseerd in trendy meubels en bieden een aantal mogelijkheden om achteraf of in termijnen te betalen. Kies je voor afrekenen met In3, dan kun je tot €3.000,- besteden aan je eettafel inclusief stoelen als je dat wilt. In3 doet een razendsnelle check, je kunt na goedkeuring meteen de eerste termijn afrekenen en jouw bestelling wordt dan direct verzonden. Je rekent de tweede en derde termijn na 30 en 60 dagen af, zonder rente of zonder extra kosten.

#3 Waar kan ik een ronde eettafel achteraf in termijnen betalen?

Somas Home is gespecialiseerd in meubels die je in termijnen afbetaalt. Ze bieden daarvoor tal van mogelijkheden, van gratis en rentevrij terugbetalen in 3 termijnen of met behulp van een krediet, waarbij je tot wel 36 maanden de tijd hebt om af te betalen. Op al je bestellingen zit 2 jaar garantie en je ronde eettafel wordt binnen 15 dagen geleverd. Kies je voor betaling in 12 of meer termijnen, dan krijg je een BKR- registratie en betaal je 14,9% vaste rente over je aankoop. Er wordt gekeken of jouw inkomen genoeg is om de lasten te dragen en na een ID- en bankverificatie kun je de overeenkomst digitaal ondertekenen en gaan bestellen.

#4 Kan ik mijn eethoek bij Wehkamp in termijnen betalen?

Bestel je een nieuwe eettafel bij Wehkamp? Dan heb je hem de volgende dag al in huis! Gelukkig biedt Wehkamp de mogelijkheid om je eettafel en eventueel andere aankopen in termijnen te betalen. Wehkamp heeft verschillende merken in de collectie, waaronder Riviera Maison. Tinka is de betaaldienst van Wehkamp en biedt verschillende mogelijkheden om in termijnen achteraf te betalen. Je maakt eerst een account aan op Tinka en na controle van je identiteit, je bankrekening en je inkomenssituatie weet je meteen hoeveel je kunt lenen tegen een rente van 14,9%. Heb je vragen, dan kun je altijd terecht bij Tinka en versneld aflossen is uiteraard boetevrij mogelijk.

#5 Hoe werkt het kopen van een eettafel bij Otto, wanneer ik in termijnen wil afbetalen?

Otto heeft een grote collectie betaalbare eettafels en eetkamerstoelen. Gelukkig kun je bij Otto via de eigen betaaldienst in termijnen betalen. Je kiest gewoon voor ‘betalen in termijnen’ en Otto biedt je dan een kredietovereenkomst aan. Na wederzijdse goedkeuring en een kredietwaardigheidscheck ontvang je een bepaalde bestedingsruimte, zodat je uitgebreid kunt gaan shoppen. Je kiest zelf je looptijd en het minimale bedrag dat je per maand wil aflossen en je kunt ook direct geld opnemen van dit krediet. Rente betaal je enkel over het bedrag dat je besteed hebt en wanneer je meer aflost dan nodig, dan is dat geen enkel probleem.

#6 Ik zoek een marmeren tafel, die ik in termijnen kan betalen. Waar moet ik zijn?

Marmer is een natuurproduct en dat maakt jouw tafel altijd uniek. Bij marmertafel.nl hebben ze een groot aanbod aan marmeren tafels en denken ze ook aan je portemonnee. Ze begrijpen daar, dat een marmeren tafel een flinke aanschafprijs kent en daarom kun je via SprayPay tot wel €10.000,- in termijnen terugbetalen. Hoe meer termijnen je kiest, hoe lager je maandbedrag. SprayPay is een online bank die razendsnel checkt of jij in aanmerking komt voor de betalingsregeling. Ze doen uiteraard een indentiteits- en inkomenscheck en na goedkeuring kun jij de tafel van je dromen bestellen. Let op: Bij SprayPay betaal je 15% rente over je uitstaande schuld.