Designer schoenen in termijnen betalen

Designer schoenen in termijnen betalen

Alles over jouw designer schoenen in termijnen betalen lees je op betaling.nl. Wij zetten namelijk de verschillende opties voor je op een rijtje, zodat jij het beste kunt vergelijken en kunt kiezen welke optie het beste bij je past. Ook laten we je zien met welke zaken je rekening moet houden als je designer schoenen op afbetaling wilt kopen.

Bekijk direct:

Designer schoenen in termijnen betalen

Je hebt op dit moment twee verschillende mogelijkheden om designer schoenen gespreid betalen mogelijk te maken. De belangrijkste optie hierbij is het gebruiken van Pay in 3. Dit doe je via de website van JHP Fashion. Hier vind je bijvoorbeeld sneakers van Tommy Hilfiger, Cruyff, Versace, Philipp Plein of Dssquared2. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je je designer schoenen gespreid betalen in 3 termijnen. De eerste termijn is direct bij de aankoop van het product. De tweede en derde termijn volgen binnen respectievelijk 30 en 60 dagen na het aankopen van je designer schoenen.Diensten als Riverty of Klarna maken designer schoenen achteraf betalen mogelijk. Op die manier hoef je pas voor je designer schoenen te betalen als je ze al een tijdje binnen hebt. Via de apps van Riverty of Klarna kun je eenvoudig zien voor welke termijn je moet betalen, zodat je hier duidelijk overzicht over houdt.Ook grote websites, zoals bijvoorbeeld Wehkamp, bieden meerdere opties aan om designer schoenen op afbetaling aan te schaffen. Zo kun je hier je creditcard gebruiken, je designer schoenen in termijnen betalen met een krediet, je designerschoenen achteraf betalen met Tinka of je designer schoenen in delen betalen met behulp van verschillende cadeaukaarten. Hier heb je dus heel wat opties om je nieuwe paar schoenen te kopen op de manier die bij jou past.

Aandachtspunten bij designer schoenen in termijnen betalen

Wanneer je je nieuwe designer schoenen niet direct afrekent maar in termijnen of achteraf wilt betalen, zitten hier soms wat extra voorwaarden aan verbonden. Zo dien je rekening te houden met BKR, een stichting die zich bezighoudt met het financieel welzijn van Nederlanders. Bestel je een paar designer schoenen vanaf 250 euro, krijg je een positieve BKR registratie. Die verdwijnt weer volledig wanneer de schoenen helemaal zijn afbetaald. Kies je voor designerschoenen van meer dan 1000 euro, krijg je eerst een BKR check.Je schoenen op afbetaling kopen of in termijnen betalen betekent vaak ook dat je een rente moet betalen over je aankoopbedrag. Wettelijk staat vast dat deze rente maximaal 12% van je aankoopbedrag mag zijn. Controleer voor de zekerheid altijd of je niet te veel betaalt. Als je twijfelt tussen meerdere opties om je schoenen op termijn te kopen, kun je ook altijd kiezen voor de manier met de laagste rentepercentages.Met apps als Riverty, Klarna of Tinka kun je eenvoudig zien wanneer je volgende betalingstermijn of uiterste betaaldatum is. Zo vergeet je dus nooit wanneer je deze moet betalen en kun je problemen hiermee voorkomen. Daarom is het verstandig om deze apps te downloaden wanneer je met de bijbehorende service betaald.Ten slotte raden we je nog aan direct contact op te nemen met de aanbieder of de tussengekomen service wanneer je een keer niet aan een betaling kunt voldoen. Door dit vooraf aan te geven in plaats van achteraf te regelen, voorkom je een hoop problemen. Dergelijke bedrijven staan vaak wel open om in dit geval samen met jou te kijken naar een oplossing. Dit achteraf nog proberen te regelen is vaak een veel moeilijker verhaal. Lukt het betalen van bijvoorbeeld de volgende termijn dus een keer niet, trek dan direct aan de bel en geef dit aan.

bekijk video: Designer schoenen in termijnen betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Designer schoenen in termijnen betalen