Dashcam Afterpay
Dashcams zien we tegenwoordig in steeds meer auto’s. Sommige mensen vinden het gewoon leuk om zo’n ding te hebben, anderen doen het uit voorzorg. Als je dan een ongeluk krijgt, heb je altijd bewijsmateriaal voor de verzekeraar. Ze zijn in heel veel verschillende soorten te krijgen. Ook is het mogelijk om een goede dashcam achteraf te betalen.
Voorkom problemen, betaal op tijd
Daarnaast is het belangrijk dat je er voor zorgt, dat je voldoet aan de betalingsverplichting. Binnen 14 dagen moet het verschuldigde bedrag voldaan zijn aan Afterpay. Tenzij schriftelijk een andere termijn afgesproken is.
Als je de betalingstermijn van 14 dagen mist dan krijg je eerst tot 2 keer toe een herinnering. Je wordt dan verzocht om het verschuldigde bedrag over te maken. Laat je ook de tweede termijn verstrijken dan is Afterpay genoodzaakt incassokosten in rekening te brengen. Deze kosten zijn dan minimaal €40. Afhankelijk van het aanschafbedrag kan dit hoger zijn.
Probeer de dashcam dus 14 dagen, ontdek of hij goed is, zo ja, voldoe de betaling en geniet van deze leuke gadget
bekijk video: Dashcam Afterpay
in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Dashcam Afterpay
Vaak gestelde vragen over dashcam afterpay
#1 Kan ik een dashcam op afbetaling kopen?
Ja, dat kan op heel veel plekken, maar bijvoorbeeld bij Somas Home. Somas Home werkt samen met verschillende betaaldiensten, waardoor er altijd wel een betaaloplossing beschikbaar is die bij jouw past. Of je nu in drie termijnen wil terugbetalen of meerdere aankopen doet, die je over een langere termijn wil spreiden, het kan allemaal. De betalingsregelingen korter dan drie maanden zijn rentevrij en zonder BKR-check. Bij langer afbetalen is er sprake van een krediet en betaal je wel rente over het openstaande bedrag. Betaaldiensten doen altijd een ID- en bankrebeningcheck en je hebt een vast inkomen nodig om voor een regeling in aanmerking te komen.
#2 Waar vind ik de goedkoopste dashcam die ik achteraf kan betalen?
Je wil graag veilig de weg op en bij ongelukken beeldmateriaal aanleveren voor je verzekering of voor de politie? Dan is een dashcam erg verstandig om te hebben. Bij 2ekansje.nl vind je refurbished dashcams voor een lage prijs, met garantie! Dankzij Klarna kun je achteraf in 14 of 30 dagen betalen. Je hebt dan wel een account bij Klarna nodig, Zijn doen een snelle check voor jouw mogelijkheden en met de Klarna app kun je dan direct en gemakkelijk afrekenen in de webshop van 2eKansje. De service is kosteloos, rentevrij en zonder BKR-registratie.
#3 Kan ik bij MediaMarkt mijn dashcam in termijnen afbetalen?
Ja dat kan. Het is verstandig om een dashcam te hebben, zodat je bij een ongeluk gemakkelijk kunt aantonen wie er aansprakelijk is. MediaMarkt werkt samen met Santander en biedt de mogelijkheid tot het afsluiten van een krediet. Je kunt ook de MediaMarkt betaalkaart aanvragen, zodat je meerdere aankopen kunt doen, die je in termijnen terugbetaalt. Santander controleert binnen enkele seconden of je voor de regeling in aanmerking komt en rekent een vaste rente op het bedrag dat je uitgeeft. De MediaMarkt betaalkaart is ook als pinpas en bankpas te gebruiken in andere winkels en bij geldautomaten.
#4 Kan ik veilig en verzekerd een dashcam op afbetaling krijgen, zonder BKR of krediet?
Ja, dat kan bij Grover. Daar huur je een dashcam voor een laag bedrag in de maand. Je kunt meteen veilig de weg op en beelden maken van bijzondere verkeerssituaties, die bijvoorbeeld de politie of je verzekeraar kunnen helpen bij het opsporen van mensen die zich misdragen in het verkeer of die een ongeluk veroorzaken. Bij Grover betaal je altijd maar 10% van de reparatiekosten en na afloop van de huur stuur je jouw dashcam gewoon weer terug of neem je hem over tegen een aantrekkelijke prijs.
#5 Mag ik met mijn dashcam overal filmen?
In Nederland mag je overal op de openbare weg filmen, maar het publiceren van de beelden is niet zomaar toegestaan. Er kunnen kentekenplaten of mensen op de beelden staan, die geen toestemming hebben gegeven voor publicatie. Wanneer je de personen en kentekens onherkenbaar maakt op de beelden, bijvoorbeeld door deze te blurren, dan is publicatie wel toegestaan. Let op waar je hem plaatst: de dashcam mag in geen geval je zicht door de voorruit hinderen. Je mag hem in Nederland tijdens het rijden wel gewoon bedienen, maar niet in de hand houden. Hiervoor gelden dezelfde regels als een mobiele telefoon.