Curved Monitor Afterpay

Curved Monitor Afterpay

Als je een fanatiek gamer bent, of voor jouw werk heb je veel beeldschermruimte nodig dan is een curved monitor iets om over na te denken. Een curved monitor geeft de beste weergave aangezien de radius van de monitor overeenkomt met het menselijk oog. Je ogen hoeven hierdoor dus niet contant scherp te stellen. Je kunt een curved monitor achteraf betalen via betaling.nl

Bekijk direct:

Curved monitor Afterpay

Curved monitor Afterpay. Op deze manier kun je de curved monitor achteraf betalen. Afterpay is een organisatie waarbij veel webshops aangesloten zijn. Samen maken ze het mogelijk voor consumenten om producten achteraf te betalen. Zo ook elektronicabedrijven die curved monitors verkopen. Alternate.nl is 1 van deze bedrijven en zij verkopen ook curved monitors. Je bestelt de monitor en je betaalt binnen 14 dagen.
Deze webshop verkoopt waanzinnig veel accessoires voor PC’s, waaronder ook curved monitors. Het aanbod is bij deze webshop enorm groot. Verschillende merken als Samsung, Asus, LG en nog meer merken kun je vinden. Verschillende prijsklassen waardoor er voor elk budget wel wat te vinden is.

Afterpay gaat niet zomaar

Een curved monitor kun je niet zomaar kopen via Afterpay. Afterpay zorgt er namelijk voor dat ze zelf, financieel zo goed mogelijk ingedekt zijn. Daarom hebben zij het recht om zonder reden een aankoop te weigeren. Als jij op deze manier wat koopt, controleert Afterpay eerst jouw gegevens en of je kredietwaardig bent. Als je voldoet aan onderstaande lijst kun jij jouw curved monitor via Afterpay kopen:

  • Je moet een Nederlands factuuradres hebben, dit mag geen postbus zijn.
  • Je mag niet failliet zijn of onder curatele staan.
  • Je bent beschikkingsbevoegd.
  • De waarde van de bestelling is niet hoger of lager dan dat de winkelier jou toestaat.
  • Door de aanvraag ga je akkoord met de betalingsvoorwaarden.
  • Door het verstrekken van jouw gegevens ga je akkoord dat Afterpay deze toetst.

Betaal op tijd en geniet

Afterpay schiet het bedrag van de curved monitor voor. Je bent dus bij wet verplicht, om je aan de betalingstermijn van 14 dagen te houden. Doe je dit niet? Dan zal Afterpay jou eerst 2 herinneringen sturen. Hierin word je nogmaals verzocht om het verschuldigde bedrag over te maken. Mocht ook de tweede herinnering verstrijken dan pakt Afterpay het anders aan.

Na het verstrijken van de tweede herinnering is Afterpay genoodzaakt om incassokosten in rekening te brengen. Deze extra kosten zijn minimaal €40. Afhankelijk van jouw aanschafbedrag kan dit bedrag stukken hoger worden. Probeer daarom de curved monitor maximaal 14 dagen, bevalt hij? Dan betaal je het bedrag op tijd en kun je volop genieten van jouw nieuwe monitor.

bekijk video: Curved Monitor Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Curved Monitor Afterpay

Vaak gestelde vragen over curved monitor afterpay

#1 Kan ik ook een Curved monitor op afbetaling kopen in Nederland en hoe gaat dit in zijn werking?

Snel overstappen op een curved monitor zodat je ogen de zijkanten van het scherm beter waarnemen en je een panoramisch effect ervaart? Een curved monitor op afbetaling is verkrijgbaar bij Somashome, Mediamarkt, Bol.com en Coolblue. Bij deze webshops kun je bij het afrekenen van de curved monitor in je winkelmand kiezen voor achteraf betalen. Bij Coolblue betaal je op krediet met je creditcard. Bij Bol.com kun je door een account aan te maken achteraf betalen met een betaallink in de mail. Somashome biedt een vergelijkbare optie aan via Tinka. En Mediamarkt

#2 Waar koop ik een Curved monitor met de voordelen van Afterpay?

Heb jij al goede ervaringen met Afterpay en wil je hier voor de aankoop van je nieuwe curved monitor weer gebruik van maken in plaats van weer een account bij een andere betaalservice? Geen zorgen. Bij gerenommeerde elektronicawinkels Expert en Somashome vind je de optie om makkelijk en veilig via Afterpay te betalen, met alle extra zekerheden van dien en je profiteert gewoon van de snelle bezorging van deze webshops. Bestel je via deze webshops een curved monitor, dan ontvang je na aankoop een betaallink per email of in de app, zodat jij binnen 2 weken, maar helemaal op je eigen moment, achteraf kunt afrekenen.

#3 Heeft de Mediamarkt ook opties om een Curved Monitor te kopen en deze achteraf of in meerdere termijnen te betalen? Hoe kan ik aangeven dat ik dit wil?

Mediamarkt heeft een uitgebreid assortiment aan curved monitors om uit te kiezen en bovendien biedt deze elektronica zaak meerdere mogelijkheden om achteraf je betaling te voldoen. Of je nu in 1 keer wil betalen of in een ruim aantal termijnen. Met Klarna betaal je achteraf binnen 14 dagen of in 3 termijnen binnen 60 dagen. Als dat nog niet voldoende is, is er ook nog de optie van een consmentenlening bij Santander Consumer Finance voor tot 48 maanden.Daar komt wel rente bij kijken dus het is belangrijk je bewust te zijn van wat dit uiteindelijk gaat kosten. De aanvraag doe je makkelijk online of in de winkel.

#4 Is het mogelijk om een Curved Monitor te kopen op afbetaling zonder dat ik hier een BKR-registratie voor krijg?

Wil je een curved monitor aanschaffen zonder dat dit geregistreerd wordt bij het BKR, denk dan eens aan de achteraf betaalmethode In3. Je vindt betalen met In3 bij de webshops Somashome.nl, Electrovoordeel.com en Berylmedia. Wees je er wel van bewust dat je voor een lening die buiten de regels van het BKR valt slechts beperkt de tijd hebt om alles af te lossen. Mis je de termijnen die zijn vastgesteld bij het bestellen van je curved monitor, dan ga je extra betalen en kunnen de kosten oplopen.

#5 Hoe kan ik bij het kopen van een Curved monitor betalen in 3 termijnen aanvragen? Welke winkels en Webshops bieden deze optie aan?

Is het betalen in 3 termijnen van jouw nieuwe curved monitor dé manier om al jouw gaming en editing wensen waar te maken, dan zijn er genoeg webshops te vinden die deze optie bieden. Je kunt terecht voor betalen met Klarna in 3 termijnen bij Mediamarkt en Expert. De webshops Electronic Partner, Somashome.nl en Berylmedia bieden een curved monitor aan die je in 3 termijnen kunt betalen met de betaalservice In3. Deze opties staan tussen de betaalmogelijkheden bij het afrekenen van je winkelmnand wijzen zich verder vanzelf. Niet elke webshop die Klarna aanbiedt, biedt ook de mogelijkheid van betalen in 3 termijnen met Klarna. Voor het eerste gebruik maak je een account aan.