Chromebook Achteraf Betalen

Chromebook Achteraf Betalen Of Afterpay

Betaal jouw Chromebook nu in termijnen of koop deze gadget en betaal hem achteraf. De Chromebook is een stijlvolle laptop waar je snel al jouw werkzaamheden op kunt uitvoeren. Denk aan werken, gamen en films kijken. Je bent lang online met de grote batterij van dit apparaat. Koop jouw Chromebook en kijk op Betaling.nl wat de voorwaarden en opties zijn om af te betalen in termijnen of later te betalen. Geniet dus en gebruik jouw Chromebook nog voordat je betaald. Een afbetaling of betaling in termijnen heeft vaak enkele voorwaarden. Kijk daarom goed of deze betaalmethode ook daadwerkelijk bij jou past. Het is fijn dat je met dichte zakken van jouw aankoop geniet zonder eerst te moeten kijken of het budget op dit moment wel schikt. De volgende aanbieders maken betalen makkelijker door een Chromebook te financieren.

Bekijk direct:

Chromebook achteraf betalen

Jouw Chromebook of Macbook achteraf betalen gaat via de aanbieders Klarna, Afterpay of Tinka.Voor elke financiering en het huren van een Chromebook zijn wat opties en voorwaarden mogelijk. Natuurlijk wordt er gecheckt of jouw gegevens een achteraf betaling toelaten. Denk aan eerder aankoopgedrag en het hebben van meerdere lopende afbetalingen of termijnbetalingen op jouw adres.

Tinka

Tinka is gemakkelijk omdat je op je eigen tijd kunt betalen. Je betaald altijd flexibel en veilig via Tinka (bijvoorbeeld bij Somashome). Als je een Chromebook in termijnen betaalt maak je een Tinka account aan via de app of website. Na registratie vindt er een snelle krediet check plaats. Als deze is goedgekeurd krijg de mogelijkheid om te winkelen bij vele webshops die een Chromebook aanbieden. De opties van een Chromebook in termijnen betalen of later betalen bij Tinka zijn:- Gespreid de betaling uitvoeren met 14.9% rente- Met achteraf betalen betaal je ineens het bedrag binnen 30 dagen zonder rente- Ook leen je bij Tinka geld om het bedrag te voldoen met 14.9% aan rente- Lenen tussen de 150 – 4800 euro- Onder de 250 euro geen BKR registratie

Afterpay

De Chromebook Afterpay betaling is ideaal als je twee weken na ontvangst makkelijker kunt betalen. Je wacht bijvoorbeeld op je salaris of een ander bedrag dat nog op jouw bankrekening moet komen. De Chromebook Afterpay komt bij jouw thuis en je probeert de computer binnen 14 dagen gratis uit. Bevalt de Chromebook niet? Stuur hem dan retour en jouw betaling wordt geannuleerd.- Bestel de Chromebook en kies voor Chromebook achteraf betalen- Binnen enkele minuten bevestiging met de rekening die je via IDEAL voldoet na ontvangst van de Chromebook- Meer tijd nodig? Betaal uiterlijk 30 dagen na ontvangst en een eventuele herinnering- Korte toetsing omtrent de NAW gegevens- Geen rente en geen BKR registratie- Gemakkelijk en veilig betalenEen Chromebook op afbetaling of in termijnen betalen is goed voor iedereen die nu even geen geld heeft voor een wat duurdere aankoop. Achteraf betalen of een Chromebook leasen geeft even meer ruimte en adempauze. Je spaart het bedrag op en maakt het pas over als je van jouw Chromebook hebt genoten. Let erop dat je bij een gespreide betaling een lening aangaat. En het kost geld om geld te lenen. Dit geldt zowel voor een afkoop, persoonlijke lening of doorlopend krediet. Een betaling die in zijn geheel achteraf plaatsvindt is vrij van rente en dus kosteloos.

bekijk video: Chromebook Achteraf Betalen Of Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Chromebook Achteraf Betalen Of Afterpay

Vaak gestelde vragen over Chromebook achteraf betalen of afterpay

#1 Wat is een Chromebook precies?

Een Chromebook is een laptop die draait op het besturingssysteem van Google: Chrome OS. Er kunnen dus geen Apple- of Microsoft apps op draaien, maar er zijn zeker een aantal voordelen. Een Chromebook is namelijk een stuk goedkoper dan een laptop of een Macbook en dankzij de vele apps die via Google en open source ontwikkelaars beschikbaar zijn, kun je toch normaal met zo’n handige Chromebook werken. Bovendien is hij automatisch beveiligd door Google, waardoor je geen anti-virus software nodig hebt. Een Chromebook is dan ook ideaal om te streamen, te mailen, te gamen met apps die je in de Google Play Store vindt.

#2 Waar kan ik een Chromebook in 3 termijnen betalen?

Dat kan onder andere bij Somashome. Zij hebben een groot aanbod van de nieuwste Chromebooks. Een Chromebook is een laptop die draait op het besturingssysteem van Google (Chrome OS) en is wat vriendelijker voor je portemonnee. Via Tinka kun je bij Somashome jouw Chromebook in drie of meer termijnen betalen. De betalingsregeling van drie termijnen is vrij van kosten en rente en dus superaantrekkelijk. Je maakt eerst een account aan bij Tinka en binnen 90 seconden weet je of je gespreid mag betalen. Met de app reken je vervolgens gemakkelijk af bij Somashome in de store.

#3 Kan ik een Chromebook op afbetaling krijgen, zonder krediet of BKR?

Je kunt een Chromebook huren of leasen en dan heb je geen krediet of BKR-toets en betaal je een laag vast bedrag per maand. grover.com heeft een beperkt aanbod van Chromebooks, maar via The Rent Company kun je als student of ouder van schoolgaande kinderen ook aantrekkelijk een Chromebook of laptop huren voor het volgen van onderwijs. The Rent Company vraagt vooraf of je student of ouder bent en op basis van de studie of onderwijsinstelling wordt bepaald welk apparaat wordt aanbevolen. Kies je voor huur, dan is je Chromebook standaard verzekerd tegen schade.

#4 Kan ik een Chromebook achteraf betalen?

Bij diverse bedrijven is het mogelijk om jouw nieuwe Chromebook achteraf te betalen. Zo kun je bij Expert achteraf betalen met Klarna. Je kiest bij afrekenen voor Klarna en je maakt snel en gemakkelijk een account aan. Wanneer Klarna jouw identiteit en bankrekening heeft geverifieerd krijg je een ‘GO’ en kun je kosteloos 14 tot 30 dagen na levering betalen. Da’s wel zo fijn, wanneer je er later achterkomt dat je toch niet de Chromebook hebt besteld, die je graag had gewild. Klarna doet geen BKR-check en de dienst is kosteloos.

#5 Kan ik bij Informatique een Chromebook achteraf betalen?

Ja dat kan, maar het is niet kosteloos. Informatique is de online specialist voor computers en laptops en uiteraard hebben ze ook een groot aanbod in Google OS Chromebooks. Informatique rekent 2% plus €0,85 vaste kosten voor een aankoop met Klarna. Belangrijk is wel dat je een account bij Klarna hebt en met de handige Klarna app reken je dan gemakkelijk in de webwinkel af. Je betaalt je Chromebook dan na 14 of 30 dagen, afhankelijk van de afspraak die je met Klarna maakt. De Chromebook wordt na bestelling direct verstuurd, waardoor je snel aan de slag kunt!