Cd Afterpay

Cd Afterpay

Deze pagina helpt je om CD’s op afbetaling te kopen. Vergelijk aanbieders zoals Wehkamp en Bol, en ontdek hoe je achteraf of in termijnen betaalt. Ontdek hoe je je muziekcollectie kunt uitbreiden met betaalbare betalingsplannen.

Bekijk direct:

Cd achteraf betalen

Bij Wehkamp bestel je eenvoudig je favoriete cd en betaal je achteraf met Tinka. Ook bij Bol.com vind je een uitgebreide CD collectie. Bij Bol.com heb je de optie om pas te betalen als je de cd binnen hebt. Er zijn een aantal uitzonderingen waarbij Bol het achteraf betalen van je cd onmogelijk maakt. Een voorbeeld hiervan is als je nog een factuur open hebt staan.

bekijk video: Cd Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Cd Afterpay

Vaak gestelde vragen over cd afterpay

#1 Kan ik bij bol.com een CD-speler achteraf betalen?

bol.com biedt weinig mogelijkheden voor achteraf betalen. Via iDeal wordt het bedrag bij aankoop meteen van je rekening afgeschreven, maar betaal je via creditcard, dan vindt de afschrijving binnen een maand na aankoop plaats. Tot 2021 was het mogelijk om in Nederland een creditcard aan te vragen met de mogelijkheid om in termijnen achteraf te betalen. Heb je zo’n regeling, dan kun je daar nog altijd gebruik van maken. Op een nieuwere creditcard is dit helaas niet langer mogelijk.

#2 Waar vind ik top CD-spelers die ik achteraf kan betalen?

Er gaat niets boven een professioneel audio systeem met losse componenten. Bij DoublePoint zijn ze gespecialiseerd in eersteklas CD-spelers van hoge kwaliteit en je kunt deze via Riverty (voorheen AfterPay) voor de laagste prijsgarantie gemakkelijk achteraf betalen. Het enige wat je nodig hebt is een account bij Riverty en samen met hen bepaal je hoeveel je kunt besteden en binnen welke termijnen je gaat terugbetalen. De dienst is tot 3 maanden kosteloos en wil je langere periode kiezen, dan rekent Riverty een vaste rente per maand.

#3 Kan ik mijn CD-speler bij MediaMarkt in termijnen betalen?

Of je nu een compacte CD-speler zoekt, een disc-man of een professionele speler voor in je audio-toren, bij MediaMarkt kun je via Santander gemakkelijk in termijnen betalen. Santander biedt een digitale financiering, waarbij je binnen enkele ogenblikken weet hoeveel je kunt lenen. Je bepaalt zelf in hoeveel termijnen je afrekent, versneld aflossen is gemakkelijk en boetevrij en over het aankoopbedrag betaal je een vast bedrag aan rente. Boven een bedrag van €250,- is MediaMarkt verplicht een BKR-toets te doen. Check dan meteen of de MediaMarkt Betaalkaart iets voor jou is!

#4 Kan ik een CD-speler van topkwaliteit zonder BKR achteraf betalen?

Ja, dat kan bij HiFi Klubben via Klarna. Omdat Klarna geen financiering verstrekt is uitgesteld betalen gratis, rentevrij en zonder BKR toets. Je betaalt in overleg met Klarna binnen 14 of 30 dagen. HiFi Klubben heeft een groot assortiment professionele CD-spelers voor in je audiotoren. Dankzij de losse componenten kun je zo je eigen hifi-systeem samenstellen en ben je verzekerd van de geluidskwaliteit die jij belangrijk vindt. Op veel nieuwe CD-spelers kun je jouw muziek ook op een harde schijf opslaan, zodat je urenlang muziek kunt luisteren vanuit je luie stoel.