Camera op afbetaling

Camera op afbetaling

Camera’s, overal zijn ze tegenwoordig te vinden. Op smartphones, maar ook los daarvan. Er zit een groot verschil in de prijs en kwaliteit van camera’s en er zijn veel dingen waar je op kan letten. Zo kan je kijken of je liever een spiegelreflexcamera hebt, of een eenvoudigere digitale camera. Ook het aantal megapixels is van belang. Hoe meer megapixels, hoe scherper de foto blijft als je hem groter afdrukt. Verder kan je letten op de grootte van de camera, de kwaliteit van het LCD-scherm en de beeldstabilisatie.

Bekijk direct:

Camera op afbetaling

Er zijn zo veel camera’s dat het soms lastig is om uit te vinden welke camera het beste bij je past. Daarom is het bij het aanschaffen van een camera belangrijk dat je bedenkt waar je de camera voor wilt gebruiken, en wat je budget is.
Voor dat laatste is er een oplossing. En die oplossing luidt als volgt; het kopen van een camera op afbetaling. Op deze manier heb je een kwaliteitscamera in huis, zonder dat je in één keer een heel groot bedrag kwijt bent. Je kan de camera in termijnen met rente afbetalen. De aankoop van camera op afbetaling verdeel je over een bepaald aantal termijnen. Het helpt je dus om een camera te kunnen financieren. Je bent niet in één keer een heleboel geld kwijt. Wil je naast goede foto’s maken ook naar goede muziek luisteren koop dat Apple Airpods pro op afbetaling

Een camera in termijnen betalen – Aanbod en vertrouwen

Er bestaan tegenwoordig een heleboel camera’s, zodat je goed kan kijken welke camera bij je past. Echter, bij de aankoop van een camera is vertrouwen (naast de kwaliteit van de camera zelf) ook erg belangrijk. Vertrouw je iets niet, of klinkt iets te mooi om waar te zijn, pas dan op. Kijk goed en rustig naar de verschillende camera’s die je kan kopen, door het grote aanbod zit er vast en zeker een camera bij die aan jouw wensen voldoet!

bekijk video: Camera op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Camera op afbetaling

Vaak gestelde vragen over camera op afbetaling

#1 Ik zoek een systeemcamera op afbetaling. Waar kan ik die vinden?

Voor een nieuwe systeemcamera kun je terecht bij Kamera Express, maar kun je daar ook in termijnen betalen? Dat kan, maar daarvoor moet je wel naar de winkel. Samen met de verkoper vul je de aanvraag in bij Santander en bereken je, of je voor deze betalingsregeling in aanmerking komt. Na goedkeuring zie je direct wat je vaste maandbedrag is en kun je jouw nieuwe camera direct meenemen. Je kunt kiezen uit 36, 48 of 60 maanden en je betaalt een vast bedrag aan rente per jaar.

#2 Kan ik mijn camera ook in drie termijnen betalen?

Ja, dat kan. Bij CameraLand kun je jouw nieuwe spiegelreflex camera rentevrij in drie termijnen betalen via In3. Je betaalt dan de eerste termijn meteen bij aankoop en na 30 en 60 dagen stuurt In3 je een reminder voor de tweede en de derde termijn. Zodra je de eerste termijn hebt betaald, wordt de camera meteen naar je opgestuurd en kun je beginnen met het maken van foto’s van professionele kwaliteit. De dienst is verder helemaal gratis, dus je betaalt helemaal geen extra kosten.

#3 Kan ik bij MediaMarkt mijn nieuwe Canon fotocamera in termijnen betalen?

Veel professionele fotografen gebruiken een camera van Canon. Ben je op zoek naar zo’n camera, maar wil je deze niet meteen in één keer afrekenen, dan kun je bij MediaMarkt kiezen voor betaling in termijnen. Dat gaat via Santander. Je vult je gegevens in bij het afrekenen in de webshop of in de winkel en Santander berekent razendsnel je ruimte en je maandbedrag. Jij kiest in hoeveel termijnen je wil afbetalen en na bevestiging wordt de camera direct naar je toegestuurd of neem je hem mee in de winkel. Omdat het een lening betreft, betaal je wel rente en wordt er een kredietwaardigheid-check gedaan.

#4 Kan ik een fotocamera op afbetaling kopen zonder krediet check bij BKR?

Ja, dat kan bij Grover. Zij kopen een groot aantal camera’s vooraf in, die je vervolgens huurt. Grover blijft eigenaar van de camera en jij betaalt een vast bedrag per maand, voor zolang als jij de camera wil blijven gebruiken. Tijdens de huurperiode is je camera voor 90% verzekerd tegen eventuele reparatiekosten, mocht je onverhoopt schade hebben. Grover dekt normale gebruikssporen overigens volledig en vanzelfsprekend. Na afloop van de huurperiode stuur je de camera onbeschadigd weer terug of neem je hem over tegen een aantrekkelijke prijs.

#5 Waar vind ik de goedkoopste camera, die ik ook nog achteraf kan betalen?

Bij BackMarket vind je een groot aanbod aan gebruikte camera’s die zorgvuldig en professioneel ‘refurbished’ zijn. Je krijgt 12 maanden garantie en je camera wordt na aankoop direct naar je toegestuurd. BackMarket werkt binnen Europa en heeft daarom een groot assortiment. Om achteraf te betalen, heb je enkel een Klarna account nodig en de Klarna-app. Met de app kun je gemakkelijk in de webshop afrekenen en regel jij samen met Klarna de betalingscondities. Dit kost je niets extra’s en Klarna registreert niet bij het BKR.

#6 Kan ik een camera bij BCC op afbetaling kopen?

BCC verkoopt geen spiegelreflex of systeem camera’s, maar heeft wel een groot aanbod aan dashboard camera’s, instant camera’s, GoPro’s en beveiligingscamera’s. Betaling in termijnen gaat via Tinka en kan tot een totaalbedrag van €5.500,-. Je bepaalt zelf in hoeveel maanden je wil terugbetalen en je betaalt 11,9% rente per jaar. Download eerst de Tinka-app en maak een account aan. Samen met Tinka bepaal je hoeveel jij kunt besteden en boven de €250,- doet Tinka een BKR-check. Je kunt gewoon met de app afrekenen in de online winkel of aan de kassa.