Camcorder Afterpay

Camcorder Afterpay

De beste manier om (vakantie)momenten vast te leggen is met een camcorder. Als je niet in staat bent om in één keer zo’n groot bedrag neer te tellen zijn er mogelijkheden om achteraf of in termijnen te betalen

Bekijk direct:

Laat je niet belemmeren door bijvoorbeeld je loon dat pas over een paar weken binnen komt en mis niet de kans om prachtige momenten vast te leggen! Een camcorder is een handzame camera die herinneringen haarscherp vastlegt. Zo kun je prachtige herinneringen opnieuw beleven alsof je erbij bent. Handig voor op vakantie of om mooie momenten met familie vast te leggen. Op onze site lees je meer over de opties voor een camcorder AfterPay of een camcorder Klarna aanschaf. Zo blijven je dierbaarste herinneringen voor altijd vereeuwigd.

Hoe werk camcorder AfterPay of camcorder Klarna?

Achteraf betalen kan zowel bij AfterPay als bij Klarna. Bij duizenden webshops kun je een aanschaf doen en betalen met AfterPay. Wanneer je de camcorder hebt ontvangen kun je hem testen en gelijk in gebruik nemen. De eerste herinneringen heb je al vastgelegd voordat je daadwerkelijk betaald hebt. Op elk gewenst moment betaal je, binnen 14 dagen.Mocht je langer de tijd nodig hebben, dan kan Klarna een uitkomst bieden. Zij bieden een termijn van 30 dagen waarin je de betaling moet voldoen. Dit kan net wat extra ruimte bieden in je budget. Een andere optie die Klarna biedt, is het betalen van je camcorder in termijnen, binnen 60 dagen. Klarna splitst het bedrag in drie gelijke delen. Vervolgens betaal je het eerste deel direct bij de aankoop, het tweede deel na 30 dagen en het laatste deel na 60 dagen. De betaling gaat via automatische incasso terwijl jij al geniet van je nieuwe camcorder op afbetaling.

Voordelen en aandachtspunten

Een voordeel van Klarna ten opzichte van AfterPay is dat zij een langere betaaltermijn bieden, waarin jij al gebruik maakt van je camcorder. Klarna biedt ook een andere mogelijkheid, de optie om in drie termijnen te betalen. Dit is ook een voordeel dat AfterPay niet aanbiedt. Maar met AfterPay heb je wel de mogelijkheid om een zogenaamde ‘pauze-knop’ te gebruiken om de betaling nog even uit te stellen.Nadelen van achteraf betalen zijn dat je niet te laat moet betalen, dan worden er namelijk extra kosten in rekening gebracht. Een ander punt waar je op moet letten is dat je geen impulsaankopen gaat doen en jezelf in de schulden brengt. Klarna en Afterpay voeren een risicocheck uit om te kijken of je de camcorder kan betalen.Dus mocht je vaak te laat hebben betaald of andere (geld)problemen hebben, dan kan het zijn dat je niet in aanmerking komt voor achteraf betalen of betalen in termijnen.Schaf je camcorder aan via Klarna of Afterpay en geniet van je aankoop op afbetaling.

bekijk video: Camcorder Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Camcorder Afterpay

Vaak gestelde vragen over camcorder afterpay

#1 Hoe werkt het kopen van een camcorder bij MediaMarkt op afbetaling?

De meeste camcorders tegenwoordig nemen op in 4K en zijn super handig in gebruik om speciale momenten in hoge kwaliteit vast te leggen. Natuurlijk kun je jouw nieuwe camcorder op afbetaling kopen, bijvoorbeeld bij MediaMarkt. De prijzen van 4K camcorders zijn stevig, dus klik voor betaling in termijnen op het Santander logo bij afrekenen en kijk of je in aanmerking komt voor de regeling. De rente bedraagt 14% en de afhandeling is snel en gemakkelijk. E wordt wel een krediet check gedaan bij BKR en MediaMarkt zal je ID checken, je bankrekening en je inkomen.

#2 Kan ik een camcorder op afbetaling krijgen zonder BKR toets en met verzekering?

Een prachtige nieuwe camcorder kun je ook zonder BKR toets in huis krijgen, door deze te huren bij Grover. Het aanbod kan soms gering zijn, omdat Grover van elk artikel maar een paar exemplaren aankoopt, maar je camcorder is wel meteen verzekerd tegen reparatiekosten. Gaat er iets stuk, dan betaal jij als gebruiker slechts 10% van de kosten voor reparatie. Hoe langer je huurt, hoe lager het maandbedrag. Na afloop van de huurperiode stuur je de camcorder onbeschadigd weer terug naar Grover of neem je hem over voor het bedrag dat Grover jou op dat moment biedt.

#3 Waar kan ik met SprayPay mijn camcorder in meer dan drie termijnen afbetalen?

Bij Cameraland en Cameranu kun je via SprayPay je nieuwe camcorder heel gemakkelijk in termijnen betalen. Dat kan tot wel 60 maandelijkse termijnen, waardoor je maandbedrag gegarandeerd gunstig uitvalt. De betaaltermijnen worden automatisch afgeschreven, nadat jouw bankrekening is geverifieerd en je de overeenkomst hebt getekend. Dat gebeurt allemaal digitaal. Wil je eerder aflossen, dan is dat zonder extra kosten, maar SprayPay rekent wel 15% vaste rente per jaar over aankoopbedrag. Je maandbedrag kun je via SprayPay gemakkelijk zelf berekenen.

#4 Kan ik een camcorder in termijnen betalen zonder rente?

Jouw nieuwe camcorder betaal je snel en gemakkelijk in drie termijnen, bij Cameraland. Zij werken samen met In3 en daar reken je kosteloos en zonder rente in drie termijnen af. Je betaalt bij aankoop meteen de eerste termijn en de camcorder wordt daarna meteen naar je toegestuurd. Vanaf dat moment kun je dus al de mooiste video’s gaan maken, zeker wanneer je voor een 4K-camcorder kiest. De tweede en de derde termijn dien je vervolgens na 30 en 60 dagen te betalen en In3 stuurt je daarvoor een mailtje ter herinnering. Je kunt tot wel €4.000,- afrekenen bij Cameraland en in termijnen betalen via In3.

#5 Waar vind ik de goedkoopste camcorder, die ik ook nog achteraf kan betalen?

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede camcorder met garantie, maar wil je niet de volle mep betalen? En zou je ook nog het liefst in termijnen willen betalen? Kijk dan eens bij BackMarket, de internationale specialist voor refurbished electronica. Het kopen van een refurbished product is ook nog eens goed voor het milieu! Omdat BackMarket samenwerkt met Klarna kun je daar je camcorder ook achteraf betalen. Daarvoor maak je eerst een account aan op Klarna en kies je betalen met Klarna in de webshop. Via je Klarna-app kun je dan meteen afrekenen en je camcorder snel in gebruik nemen. Betalen doe je volgens afspraak na 14 of 30 dagen.