Cabau kortingscode, reviews en achteraf betalen

Cabau Lifestyle is het merk dat actrice en presentatrice Yolanthe Cabau in het leven heeft geroepen. Het merk richt zich producten die een gezonde en actieve lifestyle aanmoedigen en ondersteunen. Je kunt de producten van Cabau Lifestyle kopen met korting en je hebt de keuze om achteraf te betalen. Hoe dit precies werkt leggen we je graag uit.

Bekijk direct:

Cabau achteraf betalen: zo werkt het

Cabau Lifestyle biedt verschillende betaalopties aan. Ze komen hun klanten graag tegemoet en maken het betaalproces zo makkelijk mogelijk. Alle betaalopties die aangeboden worden zijn volledig veilig voor de klant. Zo kun je er met een gerust hart online winkelen. De betaalmodes die worden aangeboden zijn iDeal, Mastercard, Maestro, Visa, Google Pay, Apple Pay, Amex Pay en Klarna.

Cabau Lifestyle Klarna

Cabau Lifestyle achteraf betalen is mogelijk wanneer je winkelt via de website. Je kiest dan Cabau Lifestyle Klarna als betaalmethode. Wanneer je kiest voor Cabau Lifestyle Klarna als betaalmethode heb je 30 dagen de tijd nadat je jouw aankoop hebt gedaan om te betalen. Zo koop je jouw lievelingsitems nu en betaal je later. Betaal je binnen deze 30 dagen, dan worden er geen extra kosten gerekend. Er is geen rente die wordt toegepast als je binnen de gestelde termijn van 30 dagen betaald. Hierdoor is betalen via Cabau Lifestyle Klarna een fijne optie wanneer je momenteel wat krap bij kas zit. De meeste mensen ontvangen hun salaris aan het einde van de maand. Het kan voorkomen dat de artikelen die jij bij Cabau Lifestyle wilt aanschaffen tegen die tijd uitverkocht zijn. Gelukkig hoef je nooit voor dit probleem te staan. Kies bij het afrekenen voor de Cabeau Lifestyle Klarna optie en koop jouw favoriete Cabau Lifestyle producten nu.

Hoe werkt een Klarna betaling

De Cabau Lifestyle achteraf betalen optie is heel handig.Iedereen kan kiezen voor een Klarna betaling. Wil je gebruik maken van de Cabau Lifestyle achteraf betalen optie, wordt er wel een kleine kredietcheck gedaan om te kijken of je de gekozen artikelen op krediet kunt kopen. Je vult hier enkel wat basisgegevens in en hoeft geen ingewikkelde gegevens in te vullen.Wanneer je verzoek is goedgekeurd wordt jouw bestelling doorgevoerd. Jouw betaaltermijn van 30 dagen gaat in op het moment dat jouw bestelling verstuurd wordt. Je betaalt enkel voor de producten die je wilt houden. Deze betaling verricht je binnen de gestelde betaaltermijn van 30 dagen.

Cabau kortingscode

Winkelen bij Cabau Lifestyle met een Cabau Lifestyle kortingscode is gelukkig niet heel moeilijk. Er zijn zeer regelmatig kortingscodes waar jij voor in aanmerking komt. Een Cabau Lifestyle kortingscode bemachtigen kan op verschillende manieren. Een slimme manier is om gratis een Premium Lid te worden. Wanneer je een Premium lidmaatschap hebt, krijg je op elke bestelling die je plaatst 10% korting.

Cabau Lifestyle sale 

Daarnaast kun je op de website altijd genieten van de online Sale. Voor de Sale heb je geen Cabau Lifestyle kortingscode nodig. De korting is al voor jou toegepast. Producten uit de sale worden aangeboden tegen een korting van soms wel 50%.

Cabau Lifestyle nieuwsbrief

Ook kun je je aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Ondanks dat je geen Cabau Lifestyle kortingscode ontvangt tijdens je aanmelding is de nieuwsbrief wel de ultieme plek om nieuwe kortingscodes te ontdekken. Als er een leuke actie of promotie aankomt wordt deze eerst aangekondigd via de nieuwsbrief.

Cabau Lifestyle app

Download ook de Cabau app. Deze app kun je eerst 7 dagen gratis uit proberen. Op deze app zul je trainen met Yolanthe en krijg je gezonden recepten te zien die afgestemd zijn op jouw persoonlijke behoeften. Ook kun je in de app maandelijks nieuwe kortingscodes ontdekken.

Cabau Lifestyle review

De website van Cabau Lifestyle is zeer betrouwbaar. Verschillende onlinebronnen geven nagenoeg enkel alleen positieve reviews van klanten weer. Wij kunnen daarom ook concluderen dat we deze Cabau Lifestyle review zeer positief kunnen beoordelen en dat je hier gerust kunt winkelen.Er is een grote tevredenheid onder klanten over de Cabau App, de trainingen die worden aangeboden en de recepten die worden gedeeld. Ook zijn klanten tevreden over de producten. Vooral de proteïne bars en shaken zijn zeer populair.De lifestyle producten zoals de luxueuze sporttas en sportaccessoires worden ook veel verkocht. Men spreekt van een fijne kwaliteit tegen een scherpe prijs.Voor het beoordelen van de Cabau Lifestyle review hebben we gekeken naar verschillende bronnen. De eerste bron die we onder de loep hebben genomen is Trustpilot. Op Trustpilot scoort Cabau Lifestyle een ‘uitstekend’. Dit is op basis van 221 reviews. Het merk scoort een 4.6/5.Het kleine percentage ontevreden klanten hebben klachten over de levertijd. De levertijd heeft niks te maken met het merk en zal de Cabau Lifestyle review niet moeten beïnvloeden. Over de producten, de verzending, de betaling en terugbetaling zijn online geen klachten te vinden.Waar je wel rekening mee moet houden als je voedingsproducten koopt bij Cabau Lifestyle is dat de smaak misschien niet helemaal is zoals je die had verwacht. De meeste klanten vinden de producten lekker, maar er zijn ook een aantal klanten die online hun ongenoegen uiten over de smaak van de proteïne bars. Dit zijn producten die zijn gemaakt om je te helpen bij jouw afvalproces. Het zijn niet de meest zoete proteïne bars maar helpen je wel om je doel te bereiken. Klanten die aangeven dat ze de proteïne bars niet altijd even lekker vonden, gaven ook aan dat deze ze wel een vol gevoel gaf en ze hier ook daadwerkelijk van afvielen.

Bekijk deze Cabau video

Ontdek deze Cabau video.