Bureaustoel achteraf betalen met Afterpay

Bureaustoel achteraf betalen met Afterpay

Vandaag de dag zitten we meer dan ooit aan ons bureau. Er is thuiswerk dat in opmars is, er zijn meer en meer activiteiten die je online en zittend uit moet voeren en zelfs ontspannen doen we vaak aan het bureau. Het spreekt dan ook maar voor zich dat je dat graag doet op een bureaustoel die als een wolk zit. Bij Wehkamp vind je een enorm uitgebreid assortiment aan bureaustoelen in tal van prijsklassen. Heb jij het exemplaar van je dromen gevonden? Maar zou je toch liever de betaling ervan een paar weekjes uitstellen? Dat kan. Je kunt immers altijd ervoor kiezen om jouw bureaustoel met AfterPay te betalen. Zo geniet jij al van jouw bureaustoel maar betaal je op een moment dat beter voor jou uitkomt. Op deze pagina ontdek je hoe dat in zijn werk gaat en wat je nog moet weten.

Bekijk direct:

Bureaustoel met AfterPay betalen

Er zijn tal van redenen waarom je de aankoop van een artikel als een bureaustoel zou willen uitstellen. Misschien ben je aan het wachten op de storting van jouw loon. Misschien verwacht je wel een grote som geld over afzienbare tijd. Of misschien zijn het gewoon lekker jouw zaken waarom je liever achteraf betaalt in plaats van meteen. Is dit bij jou ook het geval maar zou je toch graag al genieten van jouw nieuwe bureaustoel? Dan kan je bij Wehkamp kiezen voor de optie achteraf betalen. Let wel op: dit kan enkel en alleen maar als je al een klant bent bij het bedrijf. Heb je nog nooit eerder iets bij Wehkamp gekocht en dus ook nog geen account? Dan wordt er gevraagd om jouw eerste aankoop op de reguliere manier te volbrengen en te betalen. Dat kan via iDeal, met Apple Pay of met de kredietkaart. Daarna is het in principe altijd mogelijk om achteraf te betalen tenzij je met een zware betaalachterstand kampt. Achteraf betalen doe je via de betaaldienst Tinka. Je kunt op Tinka inloggen door de app te downloaden of door naar Mijn Tinka in jouw account bij Wehkamp te gaan.

De kostprijs?

Een belangrijke factor in elke beslissing die wij als consumenten nemen is natuurlijk de kostprijs. Het goede nieuws is dat je bij Wehkamp jouw bureaustoel via AfterPay kunt betalen zonder daarvoor extra kosten te moeten maken. Je betaalt immers geen eurocent meer dan als je kiest voor één van de normale manieren van betalen. De factuur van jouw bureaustoel moet je bij AfterPay ten laatste na twee weken vereffenen. Dit kan via iDeal, met Apple Pay of door gebruik te maken van een kredietkaart. Heb je een cadeaukaart die in de lijst met aanvaarde cadeaukaarten op Wehkamp staat? Dan kan je ook hier gebruik van maken. Betaal je te laat? Neem dan zo snel mogelijk contact met Tinka op om extra kosten te vermijden.

Extra informatie

Kies je voor achteraf betalen bij de aankoop van jouw bureaustoel? Dan kan dit eigenlijk altijd tenzij het je eerste aankoop is of als jij één van de meest retournerende klanten van Wehkamp bent. Dit komt omdat je 14 dagen de tijd krijgt om een artikel retour te sturen. Heb je de factuur nog niet betaalt voor je het artikel retour stuurt? Dan hoef je ook niets meer te betalen. Een handig systeem maar dat zet de deur ook open voor nutteloos heen en weer gestuur wat een zware extra druk op het milieu is. Om die reden sluit Wehkamp deze optie uit voor de 5% meest retournerende klanten.

Bureaustoel gespreid betalen? Het kan

Een mogelijk alternatief voor een bureaustoel achteraf betalen is om te kiezen voor gespreid betalen. Bij gespreid betalen hoef je nooit het bedrag in één keer op tafel te leggen. Je betaalt maandelijks een som af van het openstaande krediet en kunt in de tussentijd al genieten van jouw bureaustoel. Gespreid betalen is bij Wehkamp ook via de betaaldienst Tinka en in principe kan je zo goed als altijd voor deze optie kiezen. Natuurlijk is het wel zo dat je bij gespreid betalen een kleine extra kost betaalt in de vorm van een rentevoet op het openstaande krediet. Wanneer je jouw bureaustol via aflossing aankoopt krijg je echter meteen te zien hoeveel het jou in euro extra zal kosten. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan.

bekijk video: Bureaustoel achteraf betalen met Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Bureaustoel achteraf betalen met Afterpay

Vaak gestelde vragen over bureaustoel achteraf betalen of afterpay

#1 Kan ik mijn bureaustoel bij Bureaustoeldiscounter achteraf of in termijnen betalen?

Ja zeker. Bureaustoeldiscounter biedt zelfs twee verschillende manieren om dat te doen. Je kunt met Klarna achteraf betalen binnen 30 dagen en daarnaast werkt bureaustoelendiscounter samen met In3 (Pay in 3) om te betalen in drie termijnen. Dat is helemaal handig, als je meer dan alleen een bureaustoel nodig hebt. Je kunt maximaal €3.000,- besteden en zodra je de eerste van drie maandelijkse termijnen hebt betaald, is de bestelling voltooid en wordt deze zo snel mogelijk geleverd. In3 boekt niet automatisch van de rekening, maar stuurt je een herinnering als de 2e en 3e termijn vervallen.

#2 Kan ik een bureaustoel om te gamen bij Otto op afbetaling krijgen?

Gamen is al duur en intensief genoeg, dus wat als jij jouw gaming stoel nu eens bij Otto bestelt en in termijnen betaalt? Bij Otto kun je al jouw aankopen volledig in termijnen betalen en je bestelt alles snel en gemakkelijk online in de webshop. Betaling kan in termijnen, dankzij de kredietregeling die Otto biedt. Aankopen vanaf €45,- kun je in termijnen betalen en Otto doet uiteraard vanaf een bepaald bedrag een inkomenstoets. Je krijgt een krediet bij Otto waarbinnen je kunt besteden, maar je mag daar ook geld van opnemen. De rekenhulp rekent voor je uit wat je maandlast precies gaat zijn.

#3 Verkoopt Blokker bureaustoelen voor gaming op afbetaling?

Wist jij dat Blokker naast huishoudelijke apparatuur ook bureaustoelen verkoopt? Niet alleen om aan te werken, maar ook speciale stoelen om in te gamen. Het aanbod bij Blokker is dan ook bijzonder uitgebreid. In samenwerking met Riverty biedt Blokker de mogelijkheid om in termijnen te betalen. De kosten hiervoor zijn €1,99. Maak eerst jouw profiel aan bij Riverty en bepaal samen of je in aanmerking komt voor achteraf betalen. Blokker brengt jouw nieuwe bureaustoel vervolgens in rekening bij Riverty en helpen je bij een snelle aflossing.

#4 Kan ik bij IKEA mijn nieuwe bureaustoel op afbetaling kopen?

Wie aan nieuwe meubels denkt, denkt aan IKEA. En omdat IKEA samenwerkt met Klarna, kun je je nieuwe bureaustoel achteraf betalen. Daarvoor open je eerst een account bij Klarna en maak je afspraken over tot welk bedrag je uitgesteld mag betalen. Reken je bij IKEA af met Klarna, dan ontvang je binnen een week de rekening van jouw bureaustoelen eventueel andere aankopen en daarna heb je 30 dagen de tijd omzet openstaande te betalen. Dit kan zelfs tot een totaal van €2.500,-. Je kunt bij IKEA trouwens ook met je creditcard betalen. De creditcardmaatschappij incasseert je betaling binnen een maand na aankoop.