Bureau Achteraf Betalen Of Afterpay

Bureau Achteraf Betalen Of Afterpay

Ben jij iemand die af en toe van thuis uit werkt? Of heb je gewoon graag een plekje in huis om belangrijke documenten te bewaren en bepaalde taken uit te voeren? Dan is een bureau daar het geknipte meubelstuk voor. Bovendien heb je vandaag de dag een enorm aanbod aan bureaus om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een statig formaat, genoeg hebt met een enkele tafel, lekker veel bergruimte wenst of misschien wel een moderne stijl genegen bent: bij Wehkamp vind je het allemaal. Heb je een nieuw bureau nodig maar is het prijskaartje net iets te hoog om meteen te betalen? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw bureau meet AfterPay te betalen. Op zoek naar meer informatie over een bureau achteraf te betalen? Dan vind je hier alles terug dat je moet weten!

Bekijk direct:

Bureau achteraf met AfterPay betalen

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je verkiest om een bepaalde aankoop zoals een bureau achteraf te betalen. Je kunt bijvoorbeeld aan het wachten zijn op jouw loon, op een 13de maand, op een terugbetaling van de belastingen of nog iets totaal anders. In ieder geval kan je in al deze situaties bij Wehkamp kiezen voor achteraf betalen. Goed om te weten is wel dat je dit enkel kunt als bestaande klant. Heb je nog nooit iets bij Wehkamp besteld? Dan worden nieuwe klanten gevraagd om de eerste bestelling te betalen via bijvoorbeeld iDeal, met de kredietkaart of met ApplePay. Alle volgende keren kan je dan wel kiezen voor achteraf betalen. Bij Wehkamp betaal je achteraf aan de hand van betaaldienst Tinka. Deze financiële partner begon als een onderdeel van Wehkamp maar is vandaag de dag een op zichzelf staand bedrijf.

Hoe zit het met de kosten?

Je kent ongetwijfeld het spreekwoord voor niets gaat de zon op. Dat is bij achteraf betalen bij Wehkamp echter niet het geval. Als je een bureau koopt en voor deze optie kiest via de Tinka-app of via Mijn Tinka op de website van Wehkamp betaal je immers geen extra kosten. Als je bijvoorbeeld een bureau zou willen kopen via de optie gespreid betalen dan zijn er wel extra kosten aan verbonden. Wat de rekening van jouw bureau bij achteraf betalen betreft. Je krijgt na de aankoopt tot 14 dagen de tijd om te betalen. Het betalen van jouw factuur kan via iDeal, met Apple Pay of met een kredietkaart. Daarnaast is het ook mogelijk om één van de vele cadeaukaarten die aanvaard worden te gebruiken. Vergeet je te betalen? Dan kan je best zo snel mogelijk contact opnemen met Tinka om deze situatie recht te zetten.

Wat extra informatie

Als je een bureau via AfterPay wilt betalen zijn er nog enkele zaken om op te letten. Zo houdt Wehkamp een lijst bij van de klanten die in de afgelopen 12 maand meer dan 80% van hun aankopen retour hebben gestuurd. Hoor jij bij de 5% meest retournerende klanten? Dan kan je niet kiezen voor achteraf betalen. Dit omdat je wanneer je een artikel retourneert voor je hebt betaald je helemaal niets meer moet doen en dus ook geen betaling meer moet uitvoeren. Door achteraf betalen voor de meest actieve groep retourneerders uit te schakelen voorkomt Wehkamp onnodig over en weer gestuur.

Een bureau via gespreid betalen kopen

Is een bureau met AfterPay kopen niet aan de orde maar kan of wil je het bedrag van de aankoop ook niet meteen betalen? Dan kan je bij Wehkamp ook nog kiezen voor de opties gespreid betalen. Een bureau op afbetaling kopen kan ook via Tinka en hun app of via de pagina Mijn Tinka op jouw profiel bij Wehkamp. Als je kiest voor gespreid betalen dan kies je zelf ook helemaal wat voor bedrag je maandelijks aflost van jouw openstaande krediet. Dit op voorwaarde dat het bedrag minstens 8 euro en minstens 2% van het openstaande kredietbedrag is. Dit bedrag wordt dan maandelijks via een automatische incasso van jouw rekening gehaald. Je kunt dus op je eigen tempo aflossen en in de tussentijd toch al genieten van een leuk bureau om aan te werken.

bekijk video: Bureau Achteraf Betalen Of Afterpay

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Bureau Achteraf Betalen Of Afterpay

Vaak gestelde vragen over bureau achteraf betalen of afterpay

#1 Kan ik bij Intens Wonen een bureau op afbetaling kopen?

Door toename van de mogelijkheden om thuis te werken, is het inrichten van een thuiswerkplek steeds populairder geworden. Zo’n nieuwe werkkamer kost waarschijnlijk wel wat en weinig werkgevers komen je daarin tegemoet. Intens Wonen biedt gelukkig twee manieren om je nieuwe bureau achteraf te betalen. Je kunt via BillLink kiezen om de factuur in 14 of 28 dagen achteraf te betalen en via In3 (Pay in 3) kun je tot €3.000,- achteraf in termijnen afrekenen. In3 rekent daarvoor geen rente of bijkomende kosten. Het enige wat je moet doen is de nodige gegevens overleggen, zodat In3 kan registeren en bepalen of je in aanmerking komt voor een betalingsregeling. Je betaalt dan het eerste deel bij aankoop en de twee volgende delen na 30 en 60 dagen.

#2 Een nieuw kantoor in termijnen betalen. Waar kan ik dat regelen?

Je thuiswerkplek wordt pas echt leuk om in te werken, wanneer je deze niet meteen hoeft af te rekenen. Bij Otto kun je jouw werkplek volledig inrichten, dus of je nu enkel een bureau zoekt of een gehele kantoorrinrichting, je bestelt alles snel en gemakkelijk online in de webshop. Betaling kan in termijnen, dankzij de kredietregeling die Otto biedt. Vanaf €45,- kun je kiezen voor betaling in termijnen en daarvoor doet Otto een inkomenstoets. Je krijgt een krediet bij Otto waarbinnen je kunt besteden, maar je mag daar ook geld van opnemen. De rekenhulp rekent voor je uit wat je maandlast precies gaat zijn.

#3 Verkoopt Blokker bureau’s op afbetaling?

Blokker is vast en zeker jouw vertrouwde adres voor huishoudelijke apparatuur, maar wist je dat je daar ook een nieuw bureau kunt kopen? Blokker heeft tal van modellen in haar assortiment al vanaf €40,-, tot elektrisch verstelbare bureau’s, die rond de €1.300,- kosten. Blokker biedt de mogelijkheid om met Riverty in termijnen te betalen. De kosten hiervoor zijn €1,99 en je maakt zelf je profiel aan bij Riverty, waarna zij bepalen of je in aanmerking komt voor achteraf betalen, tenzij je al een account hebt. Blokker brengt jouw bestelling vervolgens in rekening bij Riverty en zij regelen samen met jou de afbetaling.

#4 Kan ik bij bureaustoel24.nl een bureau achteraf betalen?

Ja, dat kan. Bij Bureaustoel24 ben je verzekerd van een groot assortiment aan kantoorinrichting en jouw nieuwe bureau bestel je daar dan ook overzichtelijk en snel in de online webshop. Afrekenen kan op verschillende manieren, maar wil je achteraf betalen, dan heb je een Klarna-account nodig. Samen met Klarna maak je de afspraak tot welk budget jij achteraf mag betalen en kies voor betaling na 30 dagen of in drie termijnen van 0, 30 en 60 dagen. De eerste termijn betaal je dus direct bij aankoop. Klarna rekent geen rente of extra kosten en begeleidt je in het beheer van je openstaande tegoed.

#5 Kan ik een bureau op afbetaling vinden zonder krediet en BKR?

Ja dat kan. Het leasen van kantoorinrichting en bureau’s is heel normaal in het bedrijfsleven, maar ook als particulier kun je hiervan gebruik maken. Bij Alvero kies je zelf welk bureau je wilt huren en geef je vooraf in wat de verwachte huurtermijn gaat zijn. Is de periode langer dan 7 maanden, dan neemt een vertegenwoordiger contact met je op om de prijs en de mogelijkheden te bespreken. Let op, Alvero richt zich op de zakelijke markt, dus de vermelde prijzen zijn exclusief BTW, maar ook als thuiswerker kun je terecht voor een goede werkplek en Alvero denkt mee in de mogelijkheden.