Bomont kortingscode, reviews en achteraf betalen

Webshop Bomont is een webshop waar je heerlijk online kunt winkelen. De webshop richt zich vooral op kleding, accessoires en schoenen voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Sinds kort is er ook een wooncollectie beschikbaar op de website. Deze collectie kun je bewonderen onder het kopje Bomont Living. Denk hierbij niet aan meubels, maar aan woonaccessoires. Sierkussens, kaarsen, kandelaren, borden, bestek en glazen zijn allerlei items die je bij Bomont kunt kopen.

Bekijk direct:

Bomont achteraf betalen: zo werkt het

Bij webshop Bomont heb je verschillende betaalopties waar je gebruik van kunt maken. Je kunt direct de bestelling betalen wanneer je deze plaatst, maar ook kun je gebruik maken van een optie om jouw bestelling achteraf te betalen. Als je de bestelling direct kunt en wilt betalen, doe je dat via iDeal, PayPal, Bancontact of via een creditcardbetaling. Betaal je achteraf, dan betaal je via platform Riverty. Bomont achteraf betalen via Bomont Riverty is voor iedereen beschikbaar. Je dient je echter wel eerst aan te melden. Gespreid betalen of in termijnen betalen is op dit moment bij Bomont.nl helaas niet mogelijk. Het bedrag van jouw bestelling achteraf betalen kan wel.

Bomont Riverty

Bomont werkt samen met Riverty. Wellicht ken je dit bedrijf beter als Afterpay. In oktober is het bedrijf overgenomen door een ander bedrijf en heeft er een naamsverandering plaatsgevonden. De richtlijnen en bestelvoorwaarden zijn exact hetzelfde gebleven.Bomont achteraf betalen gaat 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen in. Op deze manier heb je de ruimte om in 14 dagen te beslissen welke items je wel of niet wilt houden. Je betaald enkel de items die je wilt houden en stuurt de rest binnen deze termijn terug.

Richtlijnen Bomont Riverty

Bomont achteraf betalen is in principe voor iedereen beschikbaar. Je dient woonachtig in Nederland te zijn en je laat jouw bestelling binnen Nederland bezorgen. Let erop dat jouw factuuradres overeenkomt met jouw afleveradres. Als je nog niet eerder gebruikt hebt gemaakt van de Bomont Riverty service kan je een bestelling plaatsen met een maximale waarde van €150,-Heb je vaker bij Bomont.nl een bestelling geplaatst en heb je daarbij gebruik gemaakt van Riverty, voorheen Afterpay, dan is er geen bestellimiet.Wanneer je gebruik wilt maken voor een achteraf betaling via Riverty, dan worden hier €0,95 betalingskosten in rekening gebracht.

Andere Afterpay Riverty winkels

Bomont kortingscode

Het fijne aan deze webshop is dat je ook gebruik kunt maken van Bomont achteraf betalen. Ook is er regelmatig een Bomont kortingscode beschikbaar. Als jij ook gebruik wilt maken van de Bomont kortingscode is het aan te raden dat jij je inschrijft voor de Bomont nieuwsbrief. Wanneer jij ingeschreven bent voor de nieuwsbrief zal je wekelijks een gratis nieuwsbrief per e-mail ontvangen met de leukste aanbiedingen en promoties. Ook staat er in elke nieuwsbrief minstens één Bomont kortingscode.

Bomont waardecheque 5%

Je kunt bij Bomont ook sparen voor een waardecheque van 5%. Bij elke aankoop spaar je punten. Elke euro is één punt. Sparen kan je enkel doen bij aankopen van artikelen die niet in de sale zijn. Je spaart punten over al jouw nieuwprijs online aankopen maar ook jouw nieuwprijs aankopen in de winkel. De waardecheque wordt elk half jaar uitgegeven. Al jouw aankopen binnen dit halfjaar worden bij elkaar opgeteld. Je moet een minimale aankoopwaarde van €100,- hebben uitgegeven.Is jouw totale aankoopwaarde binnen dat half jaar €500,- dan ontvang jij een waardecheque van €25,- Deze waardecheque kan je het volgende halfjaar inzetten voor jouw nieuwe aankopen.

Bomont review

Voordat je wilt winkelen bij Bomont.nl is het handig om je eerst te verdiepen in Bomont review en recensies. Want hoe goed scoort de Bomont en is het een betrouwbare webshop?Er zijn veel positieve reviews en recensies online te vinden over Bomont. Op de website van TrustPilot scoort Bomont heel hoog. Deze reviews en recensies gaan zowel over de online webshop als de fysieke winkels. Er zijn geen reviews beschikbaar die enkel en alleen over de webshop gaan, echter kan je uit veel recensies wel opmaken of het over de webshop of over een winkel gaat. Op TrustPilot scoort Bomont 4.5 sterren uit 5.Er is een grote tevredenheid over de producten, de kwaliteit en de klantenservice. Wel wordt er veel geklaagd over de DHL. Echter staat de DHL los van de service die Bomont aanbiedt.De Bomont review score op nederlandreview.nl is een 6.6 uit 10. Dit gemiddelde is flink omlaag getrokken door de score van een 3.8 op de levering. Echter is dit gebaseerd op de postdienst van DHL en heeft dit verder niks met het bedrijf of de webshop van Bomont te maken. Als je kijkt naar factoren waar het bedrijf wel invloed op heeft, scoort Bomont juist heel hoog. Het bestelproces krijgt een score van 9.4 uit 10. Daarnaast is men zeer tevreden over de aangeboden prijzen. Dit scoort namelijk een 8.4 uit 10.Bomont.nl is een betrouwbare website waar je gerust jouw bestelling kunt plaatsen. Treden er toch problemen op kun je altijd een beroep doen op hun online klantenservice. Ook kan je langs één van de fysieke winkels als je jouw product wilt ruilen of teruggeven.Heb jij zelf ook ervaring met deze webshop, laat dan ook jouw Bomont review achter. Zo draag je jouw steentje bij en help jij potentiële klanten de juiste keuze te maken over waar zij hun geld kunnen uitgeven.

Bekijk deze Bomont video

Ontdek deze Bomont video.