Beliani kortingscode, reviews en achteraf betalen

Beliani is een online meubelwinkel die zich richt op het leveren van moderne meubels voor een competitieve prijs. Klantenservice hebben zij hoog in het vaandel. De Zwitserse oprichters hebben meerdere malen negatieve ervaringen opgedaan in online meubelzaken en besloten dat het roer om moest. Dit bood hen de inspiratie om Beliani op te richten. Vandaag de dag is het bedrijf actief in achttien landen, waaronder Nederland. In Nederland is het mogelijk om meubels te bestellen via hun eigen website, maar ook via partnerwebsites zoals bol.com en fonq. Op deze pagina vind je hoe je achteraf of in termijnen kunt betalen bij Beliani, waar en hoe je aanspraak kunt maken op kortingscodes en belichten we de gebruikerservaringen van de webshop. Zo kun jij met een gerust hart shoppen.

Bekijk direct:

Beliani achteraf betalen: zo werkt het

Stel je voor. Je gaat verhuizen of hebt besloten om je totale inrichting te veranderen. Misschien ben je wel een eigen bedrijf gestart en heb je hier een inrichting voor nodig. Of je hebt simpelweg een object gezien dat je graag wilt hebben, maar even niet het totale bedrag voor hebt. Gelukkig biedt het bedrijf uitkomst in deze situaties. Het is namelijk mogelijk om bij Beliani achteraf betalen.Klarna heeft een drietal opties met betrekking tot betaling. Je komt voor alledrie de smaken in aanmerking, als je eerst je NAW-gegevens en telefoonnummer invult. Vervolgens kom je bij de betalingsopties. De opties die achteraf betalen en in termijnen betalen aanbieden, zijn Klarna en SprayPay.Klarna heeft drie keuzes in betalen. De eerste optie is direct het bedrag te voldoen. Hier kun je kiezen uit een eenmalige overschrijving, een betaling via automatische incasso of middels je credit card.De tweede optie is betalen binnen dertig dagen. Hier ontvang je eerst je nieuwe meubelstuk en daarna hoef je pas te hoofdsom te voldoen. Je krijgt na het bestellen op de website van Beliani een mailtje van Klarna waarin staat uitgelegd dat de dertig dagen ingaan zodra het item verzonden wordt. Zodra die deadline nadert, kun je via iDeal de betaling voldoen en Beliani achteraf betalen.De laatste optie van Klarna, is in drie delen betalen. Het bedrag wordt opgeknipt in drie delen. Het eerste deel betaal je direct, het tweede na dertig dagen en de laatste na zestig dagen. Het kost geen extra geld om deze optie te selecteren en je krijgt geen BKR-registratie. Om zeker te zijn dat je het niet vergeet, worden de bedragen automatisch afgeschreven.Een andere optie om gespreid te betalen, is via SprayPay. Deze organisatie geeft je de keuze tussen twaalf, achttien, vierentwintig of zesendertig maanden qua betalingstermijn. Als je voor SprayPay kiest, gaan zij eerst een check uitvoeren of je daadwerkelijk in staat bent om het bedrag af te betalen. Zodra je goedgekeurd bent start de procedure, waar jij in feite niets voor hoeft te doen. Zij schrijven maandelijks een bepaald bedrag automatisch af van je rekening, afhankelijk van de termijn die je hebt gekozen. Goed om te weten, is dat SprayPay werkt met een rente van 14%. De rente is vast, dus het maakt niet uit hoeveel maanden je kiest om Beliani achteraf betalen.

Beliani kortingscode

Er bestaat een tactiek om niet de volle mep te betalen voor de artikelen die de webshop aanbiedt. Het in de gaten houden van een Beliani kortingscode bijvoorbeeld.Een enigszins tijdrovende, maar succesvolle optie is om de website continu in te gaten te houden. Beliani heeft vaak kortingen per productcategorie. Denk hierbij aan aan ladekasten, vloerkleden of handdoeken.Een andere mogelijkheid is pagina’s bekijken die zich alleen maar bezighouden met kortingscodes. Denk hierbij aan influencers op het gebied van huis&wonen zoals bijvoorbeeld Interior Junkie. Je kunt op Instagram intikken: ‘interior’ en dan krijg je een overzicht met de grotere influencers.Een andere optie in dit straatje is googlen naar ‘Beliani kortingscode’. Dan krijg je een overzicht van webpagina’s die er een sport van maken om zoveel mogelijk kortingscodes te verzamelen. Het kan zijn dat er eentje niet werkt, maar het is het proberen waard.Ongeacht welke optie je kiest, let erop dat codes altijd tijdelijk zijn. Dit is een succesvol marketing trucje zodat je besluit om mee te liften op de exclusiviteit van de korting. Vergeet niet: als een Beliani kortingscode deur is gesloten, gaat er weer een andere open.

Beliani review

Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond. Voordat je een bedrijf je geld toevertrouwt, wil je natuurlijk eerst weten of zij zelf een beetje te vertrouwen zijn. Daar zijn gelukkig een aantal manieren voor om dit uit te vinden.De eerste mogelijkheid is om de Google reviews te bekijken. Beliani heeft vandaag de dag meer dan 450 gebruikersreview via Google verkregen. Deze zijn overwegend positief. Gemiddeld ligt de Beliani review op 4 van de 5 sterren. Reacties die te lezen zijn, geven aan dat vooral de klantenservice noemenswaardig is in het land der meubelwebshops. Ook kwaliteit van de meubels is positief beoordeeld.Een andere optie is om op Trustpilot te kijken. Hier heeft het bedrijf meer dan negenhonderd reviews gekregen, waarvan de score van de Beliani review uitkomt op een 4,3 van de maximaal 5 sterren. Ook op dit platform geven gebruikers aan dat de service erg goed is. Daarnaast zijn mensen enthousiast over het retourbeleid. Tot slot beoordelen mensen de aankoopprijs als positief en spreken ze van een snelle levering.

Bekijk deze Beliani video

Ontdek deze Beliani video.