Beamer Op Afbetaling

Beamer Op Afbetaling

Staat de beamer op je verlanglijstje en wil je deze dolgraag hebben, maar ben je momenteel nog niet in de mogelijkheid om deze te betalen? Goed nieuws, bij ons kun je de beamer achteraf betalen of op afbetaling bestellen. Zo kun je alsnog genieten van de aankoop. Via Betaling.nl kun je een overzicht vinden van alle opties die je achteraf of in termijnen kunt betalen. Gelukkig heb je een aantal aanbieders die een beamer huren mogelijk maken. De beamer is gemakkelijk tegen de muur te plaatsen en is te gebruiken voor een thuisbioscoop, zakelijk, scholing of games. Iedere film of serie is indrukwekkend en vanuit een vertrouwde omgeving te bekijken. Het formaat van het beeld is in te stellen, maar zal altijd zorgen voor een indrukwekkende ervaring. Ook is de beamer flexibel op te stellen en neemt maar weinig ruimte in beslag. Er is ook geen groot tv-meubel nodig.

Bekijk direct:

Beamer op afbetaling of achteraf betalen

Met behulp van de kredietversterker Tinka, kun je jouw beamer achteraf betalen. Bij de laatste stap van het betalingsproces, kun je kiezen voor de optie gespreid betalen. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor Apple Airpods. Tinka checkt op dat moment gelijk of dit voor jou mogelijk is. Wanneer je een betaalachterstand hebt van 35 dagen, is het helaas niet mogelijk om gespreid te betalen. De zaken waarbij je rekening dient te houden bij het aangaan van een kredietovereenkomst met Tinka:

    • Een kredietovereenkomst duurt maximaal 180 maanden
    • Je betaalt 14.9% rente per jaar, zonder verborgen kosten
    • Wanneer het bedrag hoger is dan € 250, zal het aankoopbedrag worden geregistreerd bij het KBR. Bij een betaalachterstand van 3 maanden, zul je een negatieve registratie krijgen. Dit kan van invloed zijn op je hypotheek.
    • Het kan incassokosten met zich meebrengen zodra er niet betijd betaald wordt.
    • Het maandelijkse aflossingsbedrag bedraagt minstens 2% van het aankoopbedrag en dient minimum € 8 te bedragen.

Beamer op afbetaling met Afterpay

Achteraf betalen met Afterpay is enkel mogelijk voor bestaande klanten. Ben je een nieuwe klant? Dan zul je de eerste betaling dienen te voldoen met IDeal, Creditcard of Applepay. De factuur van de beamer dient in dit geval, binnen 14 dagen voldaan te zijn. Ook hier komen er incassokosten bij kijken zodra de factuur niet tijdig betaald is.

Het betalen in termijnen of achteraf met Afterpay biedt vele voordelen. Zo staat de beamer al in de woonkamer zonder dat je hoeft te wachten op het einde van de maand, tot je salaris is gestort. Lees je wel altijd goed in. Kijk goed naar het maandbedrag en de maandelijkse uitgaven die je hebt. Zodra je elke maand tijdig betaald, heb jij gewoon een thuisbioscoop in je woonkamer zonder veel extra geld neer te hoeven leggen.

bekijk video: Beamer Op Afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Beamer Op Afbetaling

Vaak gestelde vragen over beamer op afbetaling

#1 Waar kan ik een beamer op afbetaling kopen en welke verschillende mogelijkheden bestaan hiervoor?

Een beamer kopen op afbetaling voor het projecteren van al je films, foto's, sportwedstrijden, seasonfinales en kunstprojecten doe je bij Beamerexpert, Mediamarkt, Berylmedia en Somashome. Het fijne van een beamer kopen bij een van deze webshops is dat ze samenwerken met verschillende achterafbetaalservices. Zo maak je gebruik van betalen op digitale rekening via Klarna, Afterpay, Tinka of In3 en maak je bovendien gebruik van de aankoopbescherming die hier deel van uitmaakt. ook bij Bol.com kun je achteraf betalen via je Bol.com account.

#2 Hoe kan ik een beamer op afbetaling kopen? Waar moet ik aan voldoen?

Voor het op afbetaling kopen van een beamer maak je gebruik van een creditcard of ga je naar een webshop die betalen via een Afterpay service aanbiedt. Heb je al een account bij Riverty, Klarna, In3 of Tinka dan gaat het op krediet kopen nog sneller bij een winkel die samenwerkt met de service die jij eerder hebt gebruikt. Je logt dan in enkele seconden in om je betaling te voldoen. Bij sommige webshops zoals Mediamarkt wordt de mogelijkheid voor een consumentenkrediet geboden voor een langere termijnlening. Je moet een Nederlandse rekening hebben, een geldig e-mailadres verstrekken en er wordt in de meeste gevallen nagegaan of je nog leningen hebt openstaan die bekend zijn bij het BKR.

#3 Ik zoek een beamer op afbetaling maar wil liever niet te maken krijgen met een BKR-registratie. Hoe kan ik dat het beste regelen?

Snel een beamer voor je volgende evenement? Als je het idee van een geregistreerde lening die bekend is bij het BKR niet prettig vindt kies je ervoor om te betalen met In3. Dit is een service die betalen in temijnen mogelijk maakt zonder dat er iets bij het BKR wordt geregistreerd. Dit zijn wel altijd kortlopende leningen van ten hoogste 60 dagen. Heb je een lening over een langere termijn nodig, dan is dat niet mogelijk zonder BKR. Je nieuwe beamer betalen met In3 kan bij webshops als Somashome en Berylmedia.

#4 Hoe werkt het in termijnen betalen van een beamer? Waar kan ik dit doen?

Een beamer voor het projecteren van al je beeldmateriaal of het op groot scherm vertonen van wedstrijden en grote gebeurtenissen doe je bij online retailers als Wehkamp en Otto door een krediet af te sluiten. Bij Mediamarkt betaal je in 3 termijnen via Klarna of ga je een lening aan via Santander Costumer Finance. Voor betalen in 3 termijnen binnen maximaal 60 dagen maak je gebruik van achteraf betalen met verschillende vergelijkbare afterpayservices bij Somashome, Expert, Electronic Partner en beamerexpert.nl. Dit doe je eenvoudig door de betreffende service te kiezen bij het uitchecken van je winkelmand.

#5 Kan ik ook ergens een beamer kopen op afbetaling zonder rente?

Beeldmateriaal of livebeelden vertonen op groot scherm tijdens evenementen, op speciale gelegenheden of in je eigen bioscoop doe je met een beamer. Een beamer op afbetaling kopen zonder rente doe je bij verschillende webshops met een betaalservice zoals Afterpay, Klarna, Tinka en in3. Je kunt met deze services bij Somashome, Mediamarkt, Expert of Beamerexpert in 3 termijnen betalen. Er wordt dan geen rente gerekend. Wel betaal je een klein vast servicebedrag om op deze manier af te rekenen. Ook zijn er strikte voorwaarden met betrekking tot op tijd betalen.