Bakfiets op afbetaling

Ontdek op deze pagina hoe je een bakfiets op afbetaling kunt kopen. We vergelijken aanbieders zoals Bol.com en Profibike.

Bekijk direct:

Bakfiets op afbetaling

Heb je meer kinderen en wil je die graag dagelijks met de fiets naar school brengen? Zeker als ze nog niet zelf fietsen, moet je een goede oplossing zien te vinden om de kinderen op een veilige en efficiënte manier weg te brengen en weer op te halen. Een bakfiets is in dat geval een prima oplossing. Hierin kun je meer kinderen vervoeren en worden zelfs de allerkleinsten al veilig mee op pad genomen. Nu is een bakfiets bepaald geen aankoop van een paar tientjes of honderd euro die je zomaar even doet. Een goede bakfiets brengt zijn geld zeker op maar voor de aankoop ervan moet je wel eerst een poosje gespaard hebben om deze in één keer te betalen. Heb je de bakfiets eigenlijk wel op korte termijn nodig en heb je er op dit moment (nog) niet genoeg geld voor? Dan is een bakfiets op afbetaling kopen ook een goede optie.

Hoe kun je een bakfiets achteraf betalen/in termijnen betalen?

Als je op zoek bent naar een goede bakfiets op afbetaling, neem je daarvoor eerst een kijkje in verschillende webwinkels. Zo zie je direct wat voor modellen er te koop zijn, wat voor specificaties deze hebben, wat ze kosten en vergelijk je diverse aanbieders en prijzen met elkaar. Het is daarna altijd aan te raden om daarna bij een goede fietsenwinkel de bakfietsen in het echt te gaan bekijken maar door zelf vooraf al rond te kijken, heb je alvast een idee wat er allemaal te koop is. Bij een goede fietsenwinkel krijg je veel informatie over de bakfiets en kun je deze ook zelf uitproberen, zodat je weet met welk model je het beste uit de voeten kunt.

Informeer als je een bakfiets wilt aanschaffen ook meteen naar de mogelijkheden om deze achteraf of in termijnen te betalen. Indien dit mogelijk is, wordt er een contract opgesteld. Hierin vind je de betalingsregeling en wordt berekend hoe lang je nodig hebt om de bakfiets af te betalen in gelijke, maandelijkse termijnen. Zo wordt er een duidelijk overzicht gemaakt waarin je ziet hoeveel je per maand voor de bakfiets op afbetaling moet aflossen. Dit maandbedrag staat vast en verandert niet tussentijds. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en betaal je steeds hetzelfde. Daar houd je dan gewoon iedere maand rekening mee als het om je financiën gaat. Een bakfiets in termijnen betalen doe je via de winkel waar je deze koopt, maar dit regelen via de aanbieder is vaak ook mogelijk. Zo kun je ervoor zorgen dat je toch direct de bakfiets tot je beschikking hebt, ook al heb je er op dat moment niet voldoende geld voor. Dit is ook wat voor de meeste mensen het aantrekkelijkste is aan achteraf betalen in termijnen. Zit je net even wat krap bij kas, maar heb je toch echt iets nodig? Dan is de bakfiets achteraf betalen de beste oplossing. Zo hoef je niet eerst een hele poos te sparen en koop je je bakfiets direct.Het is wel belangrijk dat je er rekening mee houdt dat je met betalen in termijnen niet voordeliger uit bent dan wanneer je een product in één keer betaalt. Je betaalt namelijk ook rente voor het bedrag dat je feitelijk ‘leent’ om in termijnen te betalen. Dit rentetarief is vaak erg hoog dus het is wel zaak dat je daar goed rekening mee houdt. Als je voor een bakfiets die je in één keer betaalt bijvoorbeeld rond de € 3000 moet neertellen, dan betaal je er als je deze in termijnen aflost, 10% rente bij dus dan komt het eindbedrag op € 3300 uit. Je betaalt dus altijd meer. Naast een bakfiets, kun je ook een elektrische fiets op afbetaling kopen

Voordelen/aandachtspunten bij een bakfiets achteraf betalen/in termijnen betalen

Het feit dat je in totaal meer kwijt bent als je een bakfiets of wat voor product dan ook in termijnen betaalt, is wat de meeste mensen wel bezwaarlijk vinden. Je betaalt namelijk voor precies hetzelfde product gewoon meer, maar dit is niet geheel onlogisch te noemen. De leverancier van in dit geval de bakfiets of de winkelier waar je deze koopt, moet immers ook een tijdje wachten voordat deze het totale aankoopbedrag binnen heeft. Daarom wordt er ook rente berekend, net als bij een lening afsluiten het geval is. Dit extra bedrag dat je aan rente betaalt, weegt voor de meeste mensen niet op tegen het voordeel dat betalen in termijnen oplevert. De meeste mensen kiezen voor betalen in termijnen zodat ze niet langer hoeven te wachten om iets aan te schaffen dat ze nodig hebben of gewoon graag op dat moment willen hebben. Betalen in delen heeft het voordeel dat, wanneer je wat krap bij kas zit, bepaalde producten toch bereikbaar zijn. Daarnaast weet je precies wat je elke maand aan termijnbedrag moet aflossen. Dit wordt van tevoren vastgesteld en dat verandert niet. Wanneer je ervoor kiest om gespreid te betalen, leg je wat van je inkomsten apart om andere dingen te kopen of leg je een spaarpotje aan om onverwachte uitgaven te betalen. Bij ieder contract dat je afsluit en waarmee je in van tevoren vastgestelde termijnen betaalt, is het belangrijk dat je vooraf goed alle voorwaarden leest. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Niet iedereen komt in aanmerking voor in termijnen betalen, dus zorg dat je weet of dit voor jou mogelijk is. Zo koop je dat wat je nodig hebt en breng je je kinderen voortaan gemakkelijk met de bakfiets naar school en vervoer je er van alles en nog wat mee!

bekijk video: Bakfiets op afbetaling

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Bakfiets op afbetaling

Vaak gestelde vragen over bakfiets op afbetaling
Kan ik een Babboe bakfiets ook in termijnen betalen?

Alle modellen van de Babboe bakfiets betaal je mekkelijk in termijnen bij online bestelling op de website van Babboe.nl. Betaal in 3 termijnen door In3 te gebruiken of verdeel de betaling van je favoriete model in tot 48 termijnen door voor Spraypay te kiezen. In3 werkt zonder rente en BKR registratie. Je hebt dan wel beperkt de tijd voor het afbetalen van de bakfiets. De termijnen verspreiden over meer termijnen geeft je meer tijd maar kost uiteindelijk ook meer geld. Het is ook nog een mogelijkheid om te kiezen voor een bakfiets op leasebasis.

Bij welke winkels is het mogelijk om een bakfiets in 3 termijnen te betalen?

In termijnen betalen voor je favoriete bakfiets? Een bakfiets is gewoon superpraktisch en leuk als je kinderen hebt. In termijnen betalen komt soms beter uit want het leven met kinderen is al duur genoeg. Betalen in termijnen doe je bij Urban Ebikes, profibike.nl, babboe.nl met In3 of via het Fiets Privé Plan van de leasewinkel.nl (een consumenten krediet dat je in termijnen afbetaalt.je wordt dus wl direct eigenaar van de fiets als je voor deze financieringsvorm kiest) Genoeg opties dus om ook de bakfiets van jouw keuze op deze manier te bekostigen.

Hoe kan ik een bakfiets kopen op afbetaling in Belgie?

Wil je in Belgie een bakfiets kopen op afbetaling dan is het mogelijk een fietskrediet aan te vragen. Op deze manier kun je een grote aankoop als een bakfiets bekostigen, ook als je het geld niet klaar hebt liggen in een oude sok. In overzichtelijke maandbedragen betaal je de bakfiets stukje bij beetje af, terwijl je er dagelijks mee door de stad of het dorp zoeft met de kids of voor je werk. Heeft het afsluiten van een fietskrediet ook nadelen? Er wordt gecheckt of je schulden of veel andere leningen hebt open staan. Je betaalt rente en je moet de betalingsplicht wel kunnen dragen.

Kan ik een Dolly bakfiets kopen op afbetaling?

Liever maandelijks betalen voor je bakfiets in plaats van in één keer een grote smak geld uit te geven? Dolly-bakfiets.nl maakt dit mogelijk door middel van 2 verschillende leaseplannen, namelijk via Friesland lease of Lease a bike. Dit betekent dus dus dat de Dolly bakfiets niet je eigendom wordt. Wel kun je zonder zorgen in het nieuwste model rijden zolang jij de bakfiets goed kunt gebruiken. Op afbetling kopen kan bij Dolly bakfiets niet. Wil je dit toch ga dan na of je hiervoor een lening kunt krijgen bij je eigen bank of ee nandere kredietverstrekker.

Bij welke winkels kan ik terecht voor het bestellen van een elektrische bakfiets op afbetaling?

Een bakfiets is heel praktisch maar je trapt je al snel te pletter. Moet je lange stukken afleggen of woon je in een heuvelachtige omgeving, dan is een elektrische bakfiets zeker geen overbodige luxe. Door het comfort en de snelheid kun je voor veel ritten de auto laten staan. Een elektrische bakfiets op afbetaling kopen? Kijk bij aktiebikes.nl, de leasewinkel.nl, fietsoptimaal.nl, voordeelfiets.nl, Urban Ebikes profibike.nl of babboe.nl. Al deze webshops bieden de mogelijkheid om de elektrische bakfietsen in hun assortiment af te rekenen op afbetaling. Vaak moet er wel direct een aanbetaling gedaan worden voor je bakfiets in productie genomen wordt.

Is het ook mogelijk een elektrische bakfiets op afbetaling te kopen in Belgie?

Wil je in Belgie een elektrische bakfiets kopen op afbetaling? Vaak komen je dan toch terecht bij bakfietsen van nederlandse makelij. In Nederland is de bakfiets nog iets gangbaarder dan in Belgie. Er zijn in Belgie verschillende kredietverleners die je een voordelige lening kunnen verstrekken als je niet in een keer voor de bakfiets van je keuze kunt betalen. Via veeloo.be cyclobility.be en barracuda.be kun je een lening aanvragen speciaal voor de aanschaf van een elektrische(bak)fiets. Je betaalt de bakfiets in één keer en betaalt je lening in termijnen af.