Backmarket kortingscode

Met Backmarket kortingscode achteraf betalen

Op deze pagina ontdek je alle Backmarket kortingscodes. Daarnaast vind je hier alle informatie over hoe je flexibel kunt betalen bij deze webshop.

Bekijk direct:

Bij Backmarket is het mogelijk om achteraf te betalen met Klarna. Dit houdt in dat je een laptop bestelt en pas na 30 dagen betaalt. Uiteraard gelden daar wel een aantal belangrijke voorwaarden voor. We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Achteraf betalen (30 dagen) met Klarna bij Backmarket

Klarna is een bekende naam op de Nederlandse betaalmarkt. Dit bedrijf komt oorspronkelijk uit Zweden en focust zich op achteraf betalen. Veel Nederlandse ondernemingen maken er gebruik van, waaronder Backmarket. Dit bedrijf biedt de ‘achteraf betalen’ optie natuurlijk niet zomaar aan. Klanten zien eerst hun bestelling en bepalen daarna of het bevalt. Vervolgens betalen ze binnen 30 dagen of binnen 24 flexibele maanden.

Kun je bij Backmarket altijd met Klarna betalen?

Op Backmarket zijn tientallen verkopers actief. De meeste partijen bieden de mogelijkheid om via Klarna een laptop in termijnen te betalen. Dat is echter niet altijd het geval, dus kijk altijd even op de productpagina naar de betaalopties.Hoe voer je een betaling met Klarna uit?De betalingen met Klarna zijn eenvoudig uit te voeren. Je doet een standaard bestelling en geeft bij de betalingsopties aan dat je gebruik wil maken van Klarna. Ben je tevreden over jouw aankoop? Betaal dan de laptop online of via de Klarna app, zonder verborgen kosten of rente.

Wat gebeurt er bij het overschrijden van de Klarna betaaltermijn?

Veel consumenten vinden het fijn dat ze achteraf of in termijnen mogen bepalen. Natuurlijk staat daar ook wat tegenover, namelijk dat je binnen de aangewezen termijn netjes de betaling voldoet. Bij het overschrijden van de betaaltermijn ontvang je via deKlarna app een herinnering per e-mail en/of push-notificatie. Aan deze service zijn geen kosten verbonden. Meer dan genoeg reden om op tijd te betalen. Bovendien voorkom je op die manier schulden, herinneringskosten en een lage kredietwaardigheid.

Wat houdt kopersbescherming in?

Bij Backmarket staat de wens van de klant centraal. Hij of zij mag dan ook zelf de manier van betalen bepalen, of dat nu meteen of achteraf is. In beide gevallen geldt zogeheten ‘kopersbescherming’. Dit betekent dat het team van Backmarket jou helpt als er iets mis is met de aankoop van de laptop. Neem bij dergelijke problemen contact op met de medewerkers of meld het in de app.

Wat te doen als je niet tevreden bent over jouw laptop?

Bij dit bedrijf betaal je alleen voor wat je houdt. Dat is een voordeel, want het kan zijn dat je niet helemaal tevreden bent over de laptop of afbetaling. Pauzeer dan de online betaling en stuur het retour naar de webwinkel. Deze optie is beschikbaar via jouw account, waar je alle bestellingen kunt beheren.Ervaar de voordelen van refurbished computers bij BackmarketDat klanten eenvoudig achteraf kunnen betalen is een van de voordelen van Backmarket. Maar de webshop heeft nog iets anders speciaals te bieden, namelijk ‘refurbished computers’. Dit is een tweedehands apparaat die met veel zorg en aandacht is opgeknapt. Zo krijgen sommige laptops bij Backmarket een tweede leven. Ze belanden niet meteen op de vuilnisbelt en dat is natuurlijk wel zo duurzaam. En omdat er sprake is van een ‘tweedehandsje’ betaal je uiteindelijk een lagere prijs voor de laptop.

Hoe groot is het aanbod?

Het aanbod aan refurbished laptops van Backmarket is zeer uitgebreid. Zo heb je er onder andere de keuze uit de Apple MacBook, Dell, Lenovo en Huawei. Bovendien beschikt de webshop over een handig filtersysteem waarmee je zowel de prijs als de processor, de schermgrootte, het geheugen en nog meer gewenste specificaties aangeeft.

Hoe bestel je een refurbished laptop bij Backmarket?

Het bestellen van een refurbished laptop (of een ander type computer) bij Backmarket is gelukkig geen ingewikkelde zaak. Volg dit stappenplan om binnen enkele minuten jouw perfecte apparaat te vinden:

  • Stap 1: Voer de maximale prijs in die je voor de refurbished laptop wil betalen, op basis van een bandbreedte.
  • Stap 2: Maak je selectie eventueel kleiner door het computermerk van jouw voorkeur te kiezen, bijvoorbeeld Dell, Lenovo of HP.
  • Stap 3: Selecteer andere voorkeuren, zoals het model, het soort toetsenbord, het type geheugen, het besturingssystemen, de kleur, het jaar en nog veel meer opties.

Wat is het verschil tussen een refurbished laptop en een tweedehands laptop?

Een refurbished laptop is niet hetzelfde als een tweedehands exemplaar van een particulier. Beide apparaten krijgen een tweede leven en werken als het goed is perfect. Het verschil zit hem in het feit dat een refurbished laptop is opgeknapt. Bovendien krijg je bij Backmarket jarenlange garantie en dat is bij een tweedehands exemplaar niet altijd het geval. De prijs van ‘refurbished’ ligt zodoende iets hoger dan tweedehands. Maar uiteindelijk pluk je daar de vruchten van.Refurbished laptops en kosteloze reparatiesLaten we nog iets verder duiken in de garantie van refurbished computers bij Backmarket. Bij een eventuele storing mag je de laptop zonder kosten terugsturen voor reparatie. Ook is het mogelijk om het apparaat eventueel in te ruilen of om je geld terug te krijgen. Deze garantie heb je bij een tweedehands laptop niet en dat is een groot verschil.

Wat als je niet tevreden bent over jouw aankoop?

Heb je een refurbished laptop besteld bij Backmarket en ben je toch niet helemaal tevreden? Dat is niet erg, je bent zeker niet de enige! Bij deze webshop heb je namelijk 30 dagen de mogelijkheid om de bestelling terug te sturen.