Apple Tv Afterpay Of Klarna

Apple Tv Afterpay Of Klarna

Wil je ook beginnen met het streamen van Netflix, Videoland, HBO, YouTube of een van de andere streamingdiensten op je tv? Dat kan gemakkelijk met de Apple tv. Op betaling.nl vind je een overzicht van alle opties om de Apple tv achteraf of in termijnen te betalen.

Bekijk direct:

Welke mogelijkheden heb je om een Apple tv achteraf te betalen?

Na bestelling is de Apple tv met twee betalingssystemen te betalen. Beide betalingssystemen zijn goed en staan in de basis voor achteraf betalen. Bij Afterpay betaal je via een betaallink en bij Klarna betaal je tot 30 dagen na de aankoop van je Apple tv. Daarna gemakkelijk met iDeal of creditcard te betalen.

Apple Tv Afterpay

Met Afterpay betaal je de bestelling achteraf, dus nadat je de Apple tv in huis hebt! Een voordeel om te betalen via Afterpay is dat je al geniet van je Apple tv zonder dat je daar gelijk voor hoeft te betalen. Bij veel webwinkels koop je de Apple tv en betaal je deze achteraf. Afterpay stuurt je na ontvangst van de producten een link die 14 dagen geldig is. Eenvoudig en snel betalen met iDeal via Afterpay.

Wat als ik Apple TV niet op tijd betaal?

Het op tijd betalen van je Apple tv is belangrijk, anders loop je het risico extra incassokosten te moeten betalen. Als je bent vergeten te betalen of niet kan betalen, dan heeft Afterpay een pauzeerfunctie. In MyAfterPay zit een pauzeerfunctie, waarmee je de mogelijkheid krijgt om de betaaltermijn te verlengen met 7, 14 of 21 dagen.

Apple Tv Klarna

Met Klarna betaal je nadat je de Apple tv in huis hebt! Een voordeel om te betalen via Klarna is dat je zelfs tot 30 dagen na de bestelling achteraf kunt betalen. Veel webwinkels bieden tegenwoordig Apple tv Klarna aan. Snel genieten van de Apple tv op afbetaling met Klarna. Betalen doe je eenvoudig en snel met verschillende betaalmethodes via Klarna.

Wat zijn de voordelen van achteraf betalen?

Schaf eenvoudig en snel een Apple tv aan en stream jouw favoriete series, films of programma’s! Een voordeel van achteraf betalen is dat je toch snel de producten geleverd krijgt en al in gebruik neemt, zelfs wanneer je portemonnee het eind van de maand eigenlijk niet aan kan. Na ontvangst betaal je binnen 14 dagen via Afterpay of zelfs na 30 dagen na bestelling bij Klarna! Koop nu de Apple tv Afterpay!Naast een Apple TV kun je ook een Apple watch op afbetaling kopen

bekijk video: Apple Tv Afterpay Of Klarna

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Apple Tv Afterpay Of Klarna

Vaak gestelde vragen over Apple tv afterpay of klarna

#1 Waar vind ik de goedkoopste Apple TV

Apple TV is een streamingdienst waarvan de software al standaard op je iPhone, iPad of iMac is geïnstalleerd. Je hoeft alleen nog een abonnement af te sluiten om toegang te krijgen tot exclusieve televisiekanalen, films en series. Met Apple TV+ heb je ook toegang tot exclusieve Apple producties. Wil je Apple TV op je gewone televisie kijken, dan koop een aparte Apple TV module met afstandsbediening. In de meeste winkels vind je de laatste nieuwe Apple TV 4K, maar als je goed zoekt, kun je ook een ‘refurbished’ of gebruikte versie van voorgaande jaren bemachtigen en daarmee bespaar je zo’n 25% tot 40% op de originele aanschafprijs, bijvoorbeeld via BackMarket of Marktplaats.

#2 Kan ik Apple TV op afbetaling kopen?

Ja, dat kan bijvoorbeeld bij MediaMarkt of Amac. Amac werkt met Klarna. Daarvoor heb je de Klarna app en een account nodig en weet je meteen of je jouw Apple TV 4K tot wel 30 dagen later kan betalen. Bij MediaMarkt kun je ook in termijnen betalen. Kies hiervoor in de winkel of de webshop en vul een formulier in, verzend dat met de gevraagde documenten, kies je looptijd en bepaal zelf hoe snel en hoeveel je aflost. Je hebt alleen een identiteitsbewijs en een bankpas nodig. Binnen 7 dagen weet je of jouw aanvraag goedgekeurd is en dan wordt de Apple TV 4K meteen naar je verstuurd. Wil je ze meteen ontvangen, betaal dan met je creditcard en reken Apple TV pas volgende maand af.

#3 Wat kost Apple TV per maand?

Met Apple TV krijg je toegang tot exclusieve televisiekanalen, films en series. Met Apple TV+ heb je ook toegang tot exclusieve Apple producties. Een proefabonnement is de eerste 7 dagen gratis en daarna betaal je ongeveer €7,- per maand. Alles wat je nodig hebt is een Apple ID die automatisch gekoppeld is aan je creditcard of rekeningnummer. Bij aankoop van een Apple TV 4K module of bij een iPhone, iPad of iMac krijg je in sommige gevallen Apple TV+ tot wel drie maanden gratis. Dit is afhankelijk van de op dat moment geldende aanbiedingen. Kijk daarvoor op de website van Apple TV+ en zoek de aanbieding die nu bij je past.

#4 Kan ik Apple TV op afbetaling krijgen, zonder krediet af te sluiten?

Ja dat kan. Ja, je kunt verschillende types Apple TV huren bij Grover. Afhankelijk of je de laatste nieuwe versie kiest of een wat oudere, huur je Apple TV al vanaf €8,- per maand, wanneer je kiest voor 12 of meer maanden. Voordeel van huren bij Grover is dat je geen BKR-toets krijgt, omdat je geen financiering afsluit en Grover eigenaar blijft van jouw Apple TV module. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, maar sommige modellen kunnen op enig moment allemaal verhuurd zijn, waardoor de keuze wat minder groot is. Het apparaat komt zonder abonnement op Apple TV+, dus dat zul je er nog apart bij moeten afsluiten. Maar dan kun je tegen een vast laag bedrag per maand en zonder grote investering vooraf eindeloos films en series kijken plus de keuze uit diverse televisiekanalen.

#5 Is Apple TV duurder dan andere streaming diensten?

Nee. Omdat Apple alleen originele content laat zien en speciaal gericht is op series en films is Apple TV doorgaans goedkoper dan andere streamingdiensten. Dit is uiteraard afhankelijk van de lopende aanbiedingen die de diensten regelmatig voeren. Zorg dat je vooraf precies weet waarom je een abonnement op een streamingdienst wil hebben en wat je ermee gaat doen. Elke streaming heeft zo zijn eigen bijzonderheden en content en ook weer nieuwe mogelijkheden om je abonnement te delen met anderen of juist niet. Ben je op zoek naar beroemde films of juist naar Nederlandstalig aanbod, dan is Apple TV misschien niet de eerste streamingdienst waar je zult beginnen.