Android Tablet Afterpay achteraf betalen

Android Tablet Afterpay achteraf betalen

Een Android tablet met Afterpay? Hij is qua in ieder geval qua formaat lekker groot. Net als op je smartphone download je van allerlei populaire apps op jouw Android tablet. Het grote voordeel is dat het beeldscherm groter is dan het beeldscherm van jouw smartphone en je haarscherpe games speelt en films kijkt op een Android tablet. Is een Android tablet nu te duur? Betaal dan veilig en gemakkelijk achteraf. Kijk op Betaling.nl voor een handig overzicht met daarop alle aanbieders die achteraf betalen of gespreid betalen van een Android tablet aanbieden. Daarvan is het bijkomende voordeel dat je direct jouw Android tablet gebruikt en pas later het bedrag overmaakt aan de webwinkel. Tijdens de bedenktijd van 14 dagen kies je of je de tablet terugstuurt of toch besluit te houden. Het genieten kan dus direct beginnen.

Bekijk direct:

Android Tablet Afterpay

Aanbieders voor later of gespreid betalen zijn onder andere Android Tablet Afterpay en Android tablet Klarna. De webshops hanteren hun eigen voorwaarden. Veel webshops hebben een van deze aanbieders als betaalmogelijkheid. Hieronder worden de opties en enkele voorwaarden van aanbieders omschreven:

Android tablet Afterpay

Een Android tablet Afterpay is een erg fijne betaaloptie. Bij de betaalmogelijkheden kies je voor betalen na ontvangst. De Android tablet komt gelijk jouw kant uit en je betaald niet voordat de tablet in huis ligt. Afterpay stuurt de rekening na je bestelling. Je maakt de betaling pas over als je besluit de tablet te houden. Daarvoor geniet je eerst 14 dagen lang. Afterpay kijkt kort naar de gegevens die je invult. Er wordt kort getoetst of deze betaalmethode wordt toegekend. Dit hangt af van het bedrag van de Android tablet, type webwinkel, adresgegevens en eerdere bestellingen die met Afterpay zijn betaald. Bij een uitgestelde betaling krijg je enkele herinneringen als er niet binnen 14 dagen wordt betaald. Je krijgt dan alsnog de kans om te betalen. Ontdek hier hoe je een tablet in termijnen kunt betalen.

Android tablet Klarna

Klarna is net als Afterpay een aanbieder die een financiering mogelijk maakt. Een Android tablet huren is ook mogelijk. Je betaald de aankoopsom dan in delen. Met Klarna betaal je de Android tablet achteraf binnen de tijd van ontvangst tot wel 30 dagen na aankoop. In de Klarna app zie je gelijk in een handig overzicht de status van jouw betaling. Hierin zie je dus voor welke datum je moet betalen. Stuur je de Android tablet retour? Dan is dat geen probleem bij Klarna. Een Android tablet in termijnen betalen doe je ook via Klarna. Let erop dat je rente bent verschuldigd over deze aflossingen en enkele administratiekosten van ongeveer een euro. Je betaald ongeveer 10,99% rente over het aankoopbedrag bij betalen in termijnen. Je koopt de Android tablet dus op afbetaling. Dit is niet het geval als je in drie keer het bedrag aflost.

Het is dus vooral praktisch om jouw bestelling later te betalen. Ook is het volledig veilig omdat de aanbieders een veilige betaalomgeving hebben. De betaling zal altijd bij de webshop aankomen omdat het achteraf betalen via IDEAL mogelijk maakt. Lees uiteraard de voorwaarden van de desbetreffende aanbieder eerst goed door. Check ook goed wanneer je de betaling doet. Natuurlijk handig als je dan ook voldoende saldo op je rekening hebt als je besluit jouw Android tablet voorgoed in ontvangst te nemen.

bekijk video: Android Tablet Afterpay achteraf betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Android Tablet Afterpay achteraf betalen

Vaak gestelde vragen over android tablet afterpay achteraf betalen

#1 Waar kan ik een Android tablet op afbetaling kopen?

Een tablet is niet meer weg te denken in de meeste huishoudens. De capaciteit van een laptop gecombineerd met de handzaamheid en functionaliteiten van een mobiele telefoon. En omdat de meeste tablets kindvriendelijke software hebben, kunnen de kids eindeloos gamen op een lekker groot scherm. MediaMarkt, Somashome en heel veel andere winkelbedrijven in elektronica bieden de mogelijkheid om je Android tablet achteraf of in termijnen te betalen. Dat kan dan in één keer binnen twee weken, maar ook in drie of meer termijnen. Bij het afrekenen kies je eenvoudig de betaalmethode van jouw keuze. In de meeste gevallen is een krediet check nodig om hiervoor in aanmerking te komen.

#2 Kan ik een Android tablet op afbetaling krijgen, maar zonder BKR-check?

Bij grover.com vind je een ruim aanbod aan Android tablets die je zonder BKR registratie op afbetaling in huis kunt krijgen. Je huurt al een Android tablet vanaf €7,- per maand. De tablet blijft eigendom van Grover en je kunt zelf kiezen hoe lang je deze wil huren, tot zelfs meer dan een jaar. De huurperiode begint zodra je jouw tablet in huis krijgt en na het verlopen van de afgesproken maandelijkse huurperiode kun je tegen hetzelfde bedrag verlengen. Hoe langer je vanaf het begin huurt, hoe lager de maandprijs. Na afloop van het huurcontract stuur je de tablet kosteloos en onbeschadigd weer terug naar Grover. Mocht je tablet stuk gaan, dan betaal je slechts 10% van de reparatiekosten.

#3 Hoe werkt het achteraf betalen van een Android tablet in Nederland?

Een tablet is ideaal voor administratief werk zoals het versturen van emails, maar hij is ook geschikt om documenten of foto’s te bewerken, om op te gamen of om heerlijk op te surfen op YouTube. Je kunt hem zelfs omtoveren tot een volwaardige laptop! Wil je een tablet, maar kun je hem niet in één betalen, dan zijn er verschillende betalingsservices in Nederland, zoals Klarna, SprayPay en Riverty. Dit zijn snelle kredietverstrekkers, die digitaal checken of jij in aanmerking komt voor een krediet, zodat je vaak al binnen enkele minuten weet of je kunt lenen om een aankoop te doen.

#4 Kan ik een Android tablet achteraf betalen met mijn creditcard?

Een tablet is super handig voor eenvoudig administratief werk, gaming, het bekijken van video’s en het bewerken van foto’s. Helaas is het sinds 2021 in Nederland niet langer mogelijk om gespreid betalen aan te vragen op een creditcard. Heb je dit ooit wel geactiveerd, dan blijft de mogelijkheid wel bestaan. Die limiet kun je niet meer verder verhogen, maar verlagen kan wel. Jouw creditcard-maatschappij rekent een rente per maand over het bedrag dat je openstaat. Daarbij betaal je ook vaste pakketkosten per maand of per jaar. Natuurlijk is het wel zo dat je creditcard uitgaven ééns per maand worden afgeschreven, dus er is wel sprake van enige mate van achteraf betalen.

#5 Ik reken af met iDeal. Kan ik mijn Android tablet dan achteraf betalen?

Wanneer je een tablet koopt en afrekent met iDeal, dan wordt het bedrag meteen gereserveerd op je rekening en bij het afronden van de aankoop ook direct afgeschreven. Op deze manier weet de verkoper zeker, dat de betaling ook daadwerkelijk binnenkomt. In termijnen betalen met iDeal is niet mogelijk, want daarvoor hanteren de kredietverstrekkers een vaste automatische afschrijving. In veel gevallen betaal je geen rente op het betalen in termijnen, maar kies je voor een langere afbetalingsperiode, dan rekent men vaak een rentepercentage van ongeveer 14% of meer.