Amerikaanse Koelkast In Termijnen Betalen

Amerikaanse Koelkast In Termijnen Betalen

Een Amerikaanse koelkast is een type koelkast dat de laatste jaren ook in Europa steeds populairder aan het worden is. Een dergelijke koelkast is een luxe model met een dubbele deur, vaak extra functies en vooral heel veel inhoud. Ideaal dus voor grote gezinnen, als je thuis graag gevarieerd eet of als je gewoon een fan bent van de look. Een dergelijke koelkast is meestal ook een koelvriescombinatie met elementen die je naar eigen believen qua temperatuur aan kunt passen. Qua extra’s kan je denken aan NoFrost-technologie, ijswater, ijsschaafsel of direct ijsblokjes. Het spreekt voor zich dat aan al dit moois ook een prijskaartje vasthangt. Lukt dat niet in één keer? Of verkies je sowieso om gespreid te betalen? Dan kan je altijd jouw Amerikaanse koelkast op afbetaling op de kop tikken. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Bekijk direct:

Amerikaanse koelkast in termijnen betalen

Een Amerikaanse koelkast is één van de vele producten waarbij je kunt kiezen voor gespreid betalen bij Somashome. Als je ervoor kiest om jouw Amerikaanse koelkast op afbetaling aan te kopen dan gaat dat bij Somashome altijd via het bekende betaalsysteem Tinka. Concreet maak je een account aan en dan zie je gelijk onder ‘Gespreid betalen aanvragen’ of je ook echt in aanmerking komt voor deze dienst. Dat doe je eigenlijk altijd tenzij je kampt met bijvoorbeeld een verregaande betaalachterstand.

Wat kost het?

Als je kiest voor gespreid betalen om jouw Amerikaanse koelkast aan te kopen ga je eigenlijk een lening aan. Leningen zijn niet gratis en ook bij Tinka en Somashome betaal je een bepaalde rente op het openstaande krediet. Die rente is 14.9% op jaarbasis. Je hoeft bij het afsluiten van de deal gelukkig geen rekentoestel erbij te nemen: je krijgt meteen alle informatie over de rente en over het extra bedrag dat het jou zal kosten uitgedrukt in euro’s.Bovendien heb je zelf heel wat controle over het maandbedrag dat je uitgeeft om jouw Amerikaanse koelkast af te betalen. Zo kan je het maandbedrag van het openstaande saldo naar eigen goedkeuren aanpassen. Je kunt het dus verhogen of verlagen. De enige voorwaarde die Tinka en Somashome daaraan verbinding is dat je maandelijks ten minste 2% van het openstaande bedrag moet betalen en je minstens 8 euro per maand betaalt.

Amerikaanse Koelkast In Termijnen Betalen in het kort

Hier kun je op afbetaling kopen:

  • Je betaalt in termijnen d.m.v. een abonnementsvorm bij Bluemovement. Ook kun je huren bij Skala. In beide gevallen word je in eerste instantie geen eigenaar van de koelkast.
  • Zonder BKR en tegen 0% rente in 3 termijnen bij Somashome, Tv outlet of Expert of Art & Craft
  • In meer dan 3 termijnen, waarbij je wel een BKR registratie krijgt bij Somashome of TV outlet

Hier kun je achteraf betalen:

  • Bij Mediamarkt, Somashome en Expert met Klarna. Binnen 30 dagen moet je betaling zijn voldaan.
Dit is waar je op moet letten:
  1. Let goed op het energielabel. Een gunstig label kan je over de levensduur van de Amerikaanse koelkast behoorlijk veel geld schelen.
  2. Betaal altijd op tijd en ga geen verplichtingen aan die je niet kunt nakomen. Zo voorkom je negatieve BKR- registraties en boetes.

Amerikaanse koelkast op afbetaling: extra informatie

Kies je voor gespreid betalen? Dan is het natuurlijk wel zo handig om te weten hoe je exact kunt betalen. Wanneer je een Amerikaanse koelkast in termijnen gaat betalen kies je meteen één van de betalingsopties. Die zijn betalen via een automatische incasso of betalen met iDeal. Je kunt betalen via de Tinka-app die zowel door iOs als door Android ondersteunt wordt of je kiest ervoor om via Mijn Tinka op de website van Somashome te betalen. Nuttige informatie hierbij is dat bij een krediet boven de 1000 euro, wat bij Amerikaanse koelkasten quasi altijd het geval is, Tinka wettelijk verplicht is jouw inkomen en woonlasten te controleren. De documenten ter controle kan je op de website uploaden. Bovendien worden kredieten boven de 250 euro geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie. Val je terug onder deze limiet? Dan zal Tinka jouw registratie afmelden.

Amerikaanse koelkast via achteraf betalen

Wil je een Amerikaanse koelkast kopen maar doe je dat liever niet op afbetaling of in termijnen? Dan kan je ook altijd kiezen voor achteraf betalen om te vermijden dat je meteen de rekening moet vereffenen. Achteraf betalen kan bijvoorbeeld een leuke optie zijn als je jouw 13e maand verwacht of een andere financiële meevaller op de planning staat. Zoals de naam zegt krijg je bij achteraf betalen een tijdje betalingsuitstel en moet je slechts na een bepaalde periode de rekening betalen. Je krijgt bij achteraf betalen 14 dagen de tijd om de factuur in orde te brengen.Goed om te weten is dat achteraf betalen bij Somashome volledig gratis is. Bij achteraf betalen kan je ook gebruik maken van diverse giftcards en cadeaukaarten of kiezen voor de reguliere betalingsopties zoals iDeal. Ook achteraf betalen doe je bij Somashome via Tinka. Maar dit kan ook via Riverty of Klarna. Heb je voor achteraf betalen gekozen en retourneer je het pakketje nog voor de factuur betaald is? Dan hoef je daarbuiten niets meer te doen. Je betaalt alleen wat je houdt.

bekijk video: Amerikaanse Koelkast In Termijnen Betalen

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Amerikaanse Koelkast In Termijnen Betalen

Vaak gestelde vragen over amerikaanse koelkast in termijnen betalen

#1 Hoe kan ik mijn Amerikaanse koelkast in 3 termijnen afbetalen?

Een Amerikaanse koelkast is ideaal vanwege de hoogte, de dubbele deuren en de ijsmachine in de deur. Ideaal voor grote gezinnen en bovendien geeft het je keuken een prachtige uitstraling. Een Amerikaanse koelkast kun je gemakkelijk in drie termijnen betalen met Tinka. Zoek één van de 1000 winkels die bij Tinka aangesloten zijn, zoals Somashome, en bestel daar je Amerikaanse koelkast. Kies voor betalen via Tinka en doorloop de stappen om te kijken of je voor de ‘Pay in 3’ regeling in aanmerking komt. Pay in 3 is rentevrij en je betaalt geen extra kosten. Installeer vooraf de Tinka app op je telefoon, zodat betaling super gemakkelijker wordt.

#2 Waar koop ik een Amerikaanse koelkast op afbetaling?

Als je de ruimte in je keuken hebt, is een Amerikaanse koelkast ideaal vanwege het fraaie design, de ruimte en de ijsmachine. Bij MediaMarkt kun je jouw Amerikaanse koelkast gemakkelijk in maandelijkse termijnen betalen. Tot €1.000,- heb je alleen een identiteitsbewijs en een bankpas nodig. Koop je een koelkast duurder dan €1.000,- dan is ook een bewijs van inkomen nodig. Ben je getrouwd of heb je geregistreerd partnerschap, dan tekent je partner ook mee en lever je van jullie beiden het ID en het inkomensbewijs. Je kiest zelf de looptijd en je kunt altijd sneller aflossen of meer betalen dan afgesproken. Binnen 7 dagen weet je of jouw aanvraag goedgekeurd is en wordt de koelkast bij je afgeleverd.

#3 Hoe koop ik een Amerikaanse koelkast op afbetaling bij Coolblue?

Bij Coolblue is er geen mogelijkheid om achteraf te betalen, maar je kunt wel met je creditcard betalen, zodat het bedrag pas later van je bankrekening wordt afgeschreven. Je kunt ook met een overschrijving betalen en je hebt dan 14 dagen de tijd om dat te doen. Een andere mogelijkheid is om bij een bank of kredietverstrekker een persoonlijke lening of een doorlopend krediet af te sluiten. Zeker wanneer je jouw hele keuken gaat verbouwen en het geld dus investeert in je huis, is dit een handige optie, omdat je dan ook de mogelijkheid hebt om de rente op de lening samen met je hypotheekrente af te trekken bij je aangifte inkomstenbelasting.