Ali Express logo

Ali Express kortingscode, reviews en achteraf betalen

Met Ali Express achteraf betalen bestel je snel een product zonder veel gedoe. Je voltooid de betaling gewoon op een later tijdstip. De betaling loopt namelijk via Klarna. Deze betaalmethode is efficiënt en houdt ook rekening met de laagste prijs. Je zet tijdens het winkelen op Ali Express makkelijk kortingscodes in. Meld je aan voor de marketing nieuwsbrief om deze regelmatig te ontvangen. Bekijk voor jouw aankoop wel even een aantal reviews. Met de ervaring van andere mensen op zak maak je dan een goed geïnformeerde keuze. Trustpilot is het platform bij uitstek waar je beoordelingen leest. Deze beoordelingen zijn toegankelijk voor iedereen met een internetverbinding. Zoek naar Ali Express review en ervaar meer over de kwaliteit van producten, levertijd, en retourbeleid. Verder kom je via het platform gauw te weten welke handelaars betrouwbaar zijn.

Bekijk direct:

Ali Express achteraf betalen: zo werkt het

Op Ali Express achteraf betalen is gemakkelijk met de Klarna methode. Je betaalt dan in 3 termijnen. Uiteraard is de Ali Express kortingscode ook geldig op de producten die je koopt op met achteraf betalen. Met Klarna spreid je de betaling eenvoudig en betaal je in eerste instantie alleen de eerste termijn. Hiervoor zijn tal van betalingsmogelijkheden beschikbaar. Uiteraard behoort Ideal tot de mogelijkheden net zoals PayPal, maestro of master kaart. Het 2e deel wordt na 30 dagen betaald. Na 60 dagen is je aankoop voltooid.Ali Express heeft ruim 100 miljoen producten in het aanbod. Voor ieder wat wils. Met gespreid betalen is het makkelijker voor jou om te kiezen voor het juiste product zonder al te zeer te letten op het prijskaartje. Met Ali Express achteraf betalen wordt het product meteen opgestuurd. Je betaalt Klarna vervolgens binnen 14 dagen.Mocht het product in deze tijd nog niet zijn gearriveerd dan is het geen probleem als je de betaling iets uitstelt. Het betalen met Klarna is al geruime tijd mogelijk op Ali Express. De technologie van Klarna is innovatief en veilig. Het bedrijf werkt met mensen die het internet zoals we dat nu kennen groot gemaakt hebben. De betaaltechnologie voldoet ook aan de hoogste internationale veiligheidsstandaards. Klarna werkt bijvoorbeeld met veiligheidsexperts uit landen zoals Israel waar cyber technologie hoog in het vaandel staat. Het is kortom een betrouwbare partner waarmee jij eenvoudig en veilig gespreid kunt betalen. Voor jouw eerste betaling geeft Ali Express je de mogelijkheid om vanuit de winkelmand op de knop “direct kopen” te drukken. Hier selecteer je eenvoudig jouw betaalmethode. De technologie van Klarna registreert automatisch een gespreide betaling en stuurt de informatie naar jouw gekoppelde e-mailadres. Uiteraard moet je wel eerst een Klarna account aanmaken.

Ali Express kortingscode

Kortingscodes brengen de prijs aardig naar beneden. Bekijk de webwinkel van Ali Express en zoek naar het product dat je graag wilt hebben. Op de productpagina zie je de mogelijkheid om op “Ontvang coupons” te klikken. Dit is de snelste manier om de korting toe te passen. Kortingen worden ook op externe websites zoals acties.nl aangeboden. Als jij de Ali Express kortingscode direct in jouw inbox ontvangt dan zie je precies hoeveel euro er op welke producten te besparen valt. Met de gespreide betaling blijft het eindbedrag gelijk. Het voordeel is dus dat het je meer tijd geeft om de betaling af te ronden. Afhankelijk van het seizoen en de feestdagen verschijnen er verschillende aanbiedingen. Aangezien Ali Express een van oorsprong Chinees bedrijf is kun je naast acties rondom Nederlandse feestdagen ook rekenen op kortingsacties rondom Chinese feestdagen zoals Chinees Nieuwjaar. Op feestdagen is het de moeite waard om een Ali Express kortingscode in te zetten. Gespreid betalen is mogelijk voor tal van producten. Denk bijvoorbeeld aan smartphones, laptops, kleding en accesoires, gereedschappen, en ga zo maar door. Aangezien Ali Express inmiddels heel Europa verovert heeft kun je ook gemakkelijk producten uit andere Europese landen binnenhalen tegen gunstige prijzen en met korting. Denk bijvoorbeeld aan leren tassen uit Italie of Franse zeep.

Ali Express review

Op de productpagina van de webwinkel zie je snel en overzichtelijk het aantal reviews en hoeveel keer het product besteld is. Het meest zinvolle is om de reviews op Ali Express zelf te bekijken voor ieder product. Iedere klant geeft hier zijn/haar eerlijke mening over hoe tevreden ze zijn over het product en de levering. Een idee voor jou is om verschillende producten te bekijken en te sorteren op prijs en winkel. Vrijwel iedere winkel is voorzien van reviews en dit maakt kiezen makkelijk. Ali Express review gaat dieper in op de kwaliteit en functionaliteit van de producten. Je ziet ook zeer gedetailleerde informatie in de reviews. Bijvoorbeeld of de verkoper het product goed verpakt heeft. Ali Express achteraf betalen schept vertrouwen tussen kopers en verkopers.De verkopers weten namelijk dat ze jouw loyaliteit kunnen winnen als hun service goed is. De sterretjes zijn dus niet te onderschatten. Natuurlijk moet je er wel rekening mee houden dat sommige mensen onrealistische eisen stellen en moet je voor jezelf inschatten naar welke prijs/kwaliteitsverhouding je op zoek bent. Als je iets meer betaald dan krijg je in veel gevallen ook betere kwaliteit. Gespreid betalen maakt het makkelijker om niet in een “goedkoop is duurkoop” situatie te belanden. Gemiddeld scoort Ali Express review 3 sterren en dit heeft vooral te maken met vertragingen in de leveringen in Belgie. Als Nederlandse koper hoef je je dus niet zozeer zorgen te maken over grote vertragingen. Het wegendek is over het algemeen beter en de logistieke verbindingen lopen niet via Frankrijk zoals dat in Belgie soms het geval is. Als jij dus centen