Airpods achteraf betalen

Airpods achteraf betalen met Afterpay of Tinka

AirPods worden alsmaar populairder. De draadloze oortjes van Apple zijn natuurlijk ook super handig in gebruik. Je stopt ze in je oren en kunt zonder vervelende draadjes genieten van uitstekend geluid. De AirPods kunnen worden gekoppeld aan alles van Apple, zoals je Iphone maar ook je Apple watch, desktop of laptop.

Bekijk direct:

AirPods achteraf betalen met Afterpay of Tinka

Er zijn vele versies van de AirPods op de markt, met de Air Pods pro als vlaggenschip. Omdat Apple AirPods niet goedkoop zijn is Airpods achteraf betalen, of in termijnen, wellicht interessant. Hieronder gaan we kijken hoe dat in zijn werk gaat en waar je rekening mee dient te houden als je kiest voor AirPods achteraf betalen. Er zijn 3 goede opties:1. Airpods Afterpay; goede app, betalingsherinneringen.2. Airpods Tinka: Ook mogelijkheden tot gespreid betalen.3. Airpods Klarna: Betrouwbare partij, goede app. Net overzicht.De Airpods en Airpods Pro kun je op veel plekken kopen, zowel fysiek als online. Een van zaken waarop je zou kunnen selecteren bij het kiezen van de juiste webshop is de mogelijkheid tot achteraf betalen. Dit kan om meerdere redenen interessant zijn. Het is uiteraard fijn om de AirPods eerst daadwerkelijk te ontvangen en te testen voordat je betaald. Dan is Airpods afterpay of achteraf betalen heel handig, je hoeft na de ontvangst alleen nog het bedrag over te maken. Dit kan ook handig zijn als je het geld even niet hebt liggen maar in de nabije toekomst wel. Airpods werken super goed samen met andere producten van Apple. Ontdek ook hoe Apple Watch achteraf betalen in zijn werk gaat.Daarnaast kan het natuurlijk zijn dat je het geld voor de AirPods niet direct kan of wil betalen, maar liever in termijnen. Dan is dat een hele fijne optie waarmee je de AirPods wel direct hebt, maar deze over langere tijd kunt afbetalen.

AirPods Afterpay of Tinka

Bestel nu je Airpods met Afterpay en ontvang ze eerst thuis voordat je betaalt. Je downloadt heel gemakkelijk de app en krijgt netjes een betaaloverzicht. Eerst zien dan betalen is zeer eenvoudig. Stel ook in dat je herinneringen krijgt, zodat je niet vergeet te betalen. De kosten voor te laat betalen kunnen anders snel oplopen. Je kunt de volgende producten kopen op afbetaling:

    • Apple Airpods 2
    • Apple Airpods 3
    • Apple Airpods Pro

Hoe kies je ervoor om AirPods (Pro) achteraf te betalen?

De keuze voor achteraf betalen, of gespreid betalen als je dat wil, kun je maken bij het uitchecken. Je kunt hier simpelweg kiezen voor een van die opties, die staan bij betaalopties. Het kan natuurlijk zijn dat je voordat je uitcheckt al wil weten of je überhaupt in aanmerking komt voor achteraf betalen of gespreid betalen. Je kunt dit via verschillende manieren achterhalen, waaronder in veel gevallen via een pagina op de webshop zelf. Je kunt hier snel en makkelijk bekijken of en waarom je in aanmerking komt voor achteraf betalen. Het kan in sommige gevallen overigens voordeliger zijn om op een andere manier gebruik te maken van een krediet, bij een andere verstrekker. Bekijk dit vooraf goed.

Is AirPods Afterpay achteraf betalen altijd mogelijk?

Achteraf betalen is vaak mogelijk, maar niet altijd. Allereerst hangt dit af van de aanbieder, niet elke webshop kiest ervoor om te werken met achteraf betalen. Als dit wel het geval is kan het nog zijn dat jij specifiek niet in aanmerking komt voor dit soort regelingen. Dit kan een aantal redenen hebben.

Je bent een nieuwe klant

Allereerst vragen sommige webshops mensen die voor het eerst iets bestellen de eerste bestelling direct te betalen, bijvoorbeeld met iDeal. In dit geval kun je de volgende betalingen wel achteraf betalen.

Je stuurt veel dingen retour

Als je veel dingen online besteld en daarvan ook weer veel retourneert, kan het zijn dat je niet achteraf kunt betalen. Achteraf betalen is natuurlijk onder andere makkelijk omdat je pas betaald als je zeker weet dat je iets wil. Wanneer je echter heel veel bestelt en ook weer veel terugstuurt kost dit een bedrijf heel veel tijd, en dus ook geld. Daarnaast is dit niet duurzaam, wat voor veel bedrijven ook belangrijk is. Om deze reden kan het dan zijn dat je niet achteraf kunt betalen. Dit gebeurd overigens niet zomaar, vaak pas wanneer je minimaal meer dan de helft van wat je besteld weer terugstuurt.

Het kan worden tegengehouden om veiligheidsredenen

Achteraf betalen leent zich helaas ook goed voor iets kopen en hiervoor nooit betalen. Als het systeem het daarom niet vertrouwd kan het zijn dat achteraf betalen niet mogelijk is. Je kunt dan altijd contact opnemen met het bedrijf om te kijken waar het aan ligt, en of het alsnog mogelijk is om achteraf te betalen.

Zitten er extra kosten verbonden aan AirPods achteraf betalen?

Achteraf betalen is vaak gratis, als je tenminste binnen de gegeven termijn betaald.In termijnen betalen daarentegen kost wel geld. In principe ga je hierbij gewoon een lening aan. Je betaald hier dan ook rente over. Dit percentage verschilt per aanbieder van kredieten en daarmee ook per webshop. Je kunt vooraf zien wat de totale kosten zijn als je besluit AirPods in bijvoorbeeld 12 maanden te betalen. Dan kun je ook direct zien wat de extra kosten voor jou zullen zijn, en kun je nog beter een afweging maken.

Hoe lang kan je doen over het afbetalen?

Als je kiest voor betalen in termijnen spreek je vooraf een termijn af waarin je het bedrag, inclusief rente, moet voldoen. Hoe lang de maximale termijn is hangt af van de kredietaanbieder en nog wat andere factoren. In de meeste gevallen is dit een aantal jaar. De algemene regel is dat je nooit langer moet betalen voor een artikel dan dat je het gebruikt. In het geval van AirPods, betaal niet drie jaar voor oortjes die je maar twee jaar gebruikt. Ontdek nu ook hoe je een Macbook pro op afbetaling koopt.Je kunt vrijwel altijd zelf de looptijd bepalen en veranderen. Je ziet hierbij dan ook het maandbedrag veranderen, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Er zit meestal een minimum bedrag per maand aan verbonden, ook dat kun je allemaal zien.

Wat als je vergeet te betalen?

Bij zowel Airpods Afterpay als bij betalen in termijnen kan het natuurlijk zijn dat je een betaling vergeet, of er te laat mee bent. Dat kan altijd gebeuren, maar het kan wel zijn dat je dan extra kosten krijgt. Probeer daarom zo snel mogelijk te betalen, zodat je onnodige kosten voorkomt. Als het om welke reden dan ook niet lukt om (op tijd) te betalen, neem dan altijd even contact op. Dan kun je samen met het bedrijf kijken wat er geregeld kan worden.

Kun je bij Airpods Afterpay ook extra aflossen?

Kun je ook extra aflossen wanneer je hebt gekozen voor betalen in termijnen? In veel gevallen kan dit zeker. Je kunt dan simpelweg extra betalen via IDeal of een overschrijving. Hiermee ben je sneller af van je schuld en bovendien kost dit je minder rente. Als je in staat bent om extra af te lossen is dat dan ook vaak een goed idee.

bekijk video: Airpods achteraf betalen met Afterpay of Tinka

in deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Airpods achteraf betalen met Afterpay of Tinka

Vaak gestelde vragen over airpods achteraf betalen met afterpay of tinka

#1 Waar kan ik Apple AirPods op afbetaling kopen?

Apple AirPods zijn onmisbaar wanneer je veel gebruik maakt van je iPhone voor bellen, video’s kijken of heerlijk genieten van jouw favoriete muziek. Veel aanbieders van AirPods maken gebruik van betaalmethoden waarmee je jouw AirPods in termijnen kunt afbetalen. Bij de officiële online Apple stores is het niet mogelijk om in termijnen betalen, tenzij je een creditcard hebt waarmee dat kan. MediaMarkt, Somashome en heel veel andere winkelbedrijven in elektronica bieden de mogelijkheid om je AirPods achteraf of in termijnen te betalen. Dat kan dan in één keer binnen twee weken, maar ook in drie of meer termijnen. Bij het afrekenen kies je eenvoudig de betaalmethode van jouw keuze.

#2 Kan ik bij MediaMarkt Apple AirPods in termijnen betalen?

De nieuwste Apple AirPods 3 vind je natuurlijk bij MediaMarkt. Daar kun je gemakkelijk in termijnen betalen door op het Santander Consumer Finance Logo te klikken. Je komt dan terecht op een pagina waar je een formulier invult en verzendt met de gevraagde documenten. Je hebt alleen een identiteitsbewijs en een bankpas nodig. Je kiest zelf de looptijd en je kunt altijd sneller aflossen of meer betalen dan afgesproken. Binnen 7 dagen weet je of jouw aanvraag goedgekeurd is en dan worden de Apple AirPods meteen naar je verstuurd. Wil je ze meteen ontvangen, betaal dan met je creditcard en reken de AirPods pas volgende maand af.

#3 Kan ik bij Somashome Apple AirPods in termijnen betalen?

Bij Somashome kun je jouw nieuwe AirPods veilig gespreid betalen via een krediet bij Tinka. Je bepaalt zelf in welk tempo je aflost en het afsluiten van het krediet is kosteloos. De rente is 14,9% per jaar over het bedrag dat nog open staat. Maandelijks betaal je een minimale aflossing van 2% of €8,- en je kunt zelf de looptijd bepalen, die tussen de zes en de 24 maanden ligt. Omdat AirPods geen duizenden euro’s kosten is je maandbedrag prima te overzien. Bedenk wel dat je maar één keer kunt lenen, dus bedenk goed of je hiervoor een lening wil afsluiten met rente. Je kunt vooraf op de site van Somashome een handige krediet check doen, zodat je meteen weet of je voor gespreid betalen in aanmerking komt.

#4 Welke betalingsservices zijn het meest geschikt om Apple AirPods achteraf te betalen?

Er zijn verschillende betalingsservices in Nederland, zoals Klarna, SprayPay en Riverty. Dit zijn snelle kredietverstrekkers, die digitaal checken of jij in aanmerking komt voor een krediet, zodat je vaak al binnen enkele minuten weet of je kunt lenen om een aankoop te doen. De winkelketens bij SprayPay zijn geen Apple retailers en bij bol.com is achteraf betalen alleen mogelijk via je creditcard, maar in heel veel andere gevallen zijn bedrijven bereid om je gebruik te laten maken van de genoemde betaalservices, om zo een groter publiek te bereiken. Zo kun je jouw AirPods snel en gemakkelijk op afbetaling aanschaffen.

#5 Waar vind ik de goedkoopste Apple AirPods?

Je wil natuurlijk niet teveel betalen voor je Apple AirPods. Omdat Apple een groot bedrijf is, hebben zij strenge prijsregels voor hun producten, waardoor ze zelden in de aanbieding zijn. Dit verandert wanneer er een nieuwe variant op komst is. In dat geval worden de oudere modellen graag uitverkocht en kun je slimme aanbiedingen treffen. Houd daarom het nieuws over nieuwe AirPods van Apple goed in de gaten en kijk welke bestaande modellen dan in de aanbieding komen. Grote winkelbedrijven zoals MediaMarkt willen dan van hun voorraad af, waardoor je flink wat voordeel kunt scoren. Op Google kun je gemakkelijk prijzen vergelijken en aanbiedingen spotten.

#6 Kan ik Apple AirPods ook goedkoop huren?

Ja, je kunt je Apple AirPods ook heel voordelig huren! Bij Grover huur je al AirPods voor een super laag bedrag in de maand, zeker wanneer je kiest voor 12 of meer maanden. Voordeel van huren bij Grover is dat je geen BKR-toets krijgt, omdat je geen financiering afsluit en Grover eigenaar blijft van jouw AirPods. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, maar sommige modellen kunnen op enig moment allemaal verhuurd zijn, waardoor de keuze wat minder groot is. Jouw AirPods zijn in de meeste gevallen nieuw of in optimale staat en zo stuur je ze na de huurperiode ook weer terug naar Grover.