Airpods achteraf betalen

Airpods achteraf betalen

Op deze pagina hebben we exact voor je uitgezocht hoe je Airpods achteraf of in termijnen betaalt. We belichten de verschillende betaalmethoden van webshops die airpods aanbieden. We kijken naar de voorwaarden en voor- en nadelen per betaalmethode.

Bekijk direct:

AirPods achteraf of in termijnen betalen

Je kunt Airpods achteraf betalen met Klarna, Billink en Riverty. Daarnaast biedt Bol de mogelijkheid om achteraf te betalen op factuur. Met Klarna betaal je binnen 30 dagen en bij de overige betaalmethoden moet je binnen 14 dagen betalen. Airpods in termijnen betalen doe je met Spraypay of Creditclick. Tv outlet en Somashome bieden je de mogelijkheid om gespreid te betalen in 3 termijnen of meer.

Apple Airpods 3 op afbetaling kopen

Apple Airpods 3 met MagSafe oplaadcase

Apple Airpods 3 met MagSafe oplaadcase

Flexibel betalen vanaf €189,00
Beste prijs op mediamarkt.nl

Apple AirPods pro 2 op afbetaling

De Airpods pro 2 kosten op dit moment zo’n € 250,-. We vonden opties om ze op afbetaling te kopen. Bij Somashome kun je dit product gespreid betalen vanaf €10,- per maand. Je betaalt dan met Spraypay. Als je geen BKR-registratie wil, betaal je ze met Riverty pay in3. Bij Paradigit kun je deze 2e generatie AirPods Pro achteraf betalen met Klarna.

Apple AirPods Pro 2 (2022)

Apple AirPods Pro 2 (2022)

Flexibel betalen vanaf €254,00
Beste prijs op mediamarkt.nl

Airpods 2 en 3 achteraf betalen

De Airpods 2 en 3 zijn met een prijs onder de € 200,- iets goedkoper in aanschaf. Je kunt daarom ook het best kiezen voor achteraf betalen binnen 14-30 dagen of in maximaal 3 termijnen. Je betaalt dan binnen 60 dagen het volledige bedrag af. Je krijgt in dit geval geen BKR-registratie en de Kredietcheck is ook minder streng. Mediamarkt en Somashome bieden je deze mogelijkheid.

Apple AirPods 3 (2022) met lightning oplaadcase

Apple AirPods 3 (2022) met lightning oplaadcase

Flexibel betalen vanaf €189,00
Beste prijs op mediamarkt.nl

AirPods Max op afbetaling

Wil je gaan voor goed geluid en een echte koptelefoon ervaring. Dan kies je voor de AirPods Max. Mediamarkt biedt je de mogelijkheid de Max versie van de AirPods achteraf te betalen met Klarna. Ze kosten je wel meer dan € 500,- en daarom achten we de kans groot dat je ze dus gespreid wil betalen. Bij Somashome kun je dit product in 3 tot 36 termijnen betalen. Tot en met 3 termijnen kan dit zonder rente en BKR- registratie. Vanaf 4 termijnen ga je rente betalen en word je BKR-geregistreerd.

Apple AirPods Max bluetooth

Apple AirPods Max bluetooth

Flexibel betalen vanaf €579,00
Beste prijs op expert.nl
Apple AirPods Max bluetooth

Apple AirPods Max bluetooth

Flexibel betalen vanaf €579,00
Beste prijs op expert.nl
Apple AirPods Max bluetooth

Apple AirPods Max bluetooth

Flexibel betalen vanaf €579,00
Beste prijs op expert.nl

Airpods Max

In deze video ontdek je alles over aandachtspunten tijdens de aanschaf en ontdek je of er mogelijkheden zijn voor Airpods achteraf betalen.

Vaak gestelde vragen over airpods achteraf betalen met afterpay of tinka

#1 Waar kan ik Apple AirPods op afbetaling kopen?

Apple AirPods zijn onmisbaar wanneer je veel gebruik maakt van je iPhone voor bellen, video’s kijken of heerlijk genieten van jouw favoriete muziek. Veel aanbieders van AirPods maken gebruik van betaalmethoden waarmee je jouw AirPods in termijnen kunt afbetalen. Bij de officiële online Apple stores is het niet mogelijk om in termijnen betalen, tenzij je een creditcard hebt waarmee dat kan. MediaMarkt, Somashome en heel veel andere winkelbedrijven in elektronica bieden de mogelijkheid om je AirPods achteraf of in termijnen te betalen. Dat kan dan in één keer binnen twee weken, maar ook in drie of meer termijnen. Bij het afrekenen kies je eenvoudig de betaalmethode van jouw keuze.

#2 Kan ik bij MediaMarkt Apple AirPods in termijnen betalen?

De nieuwste Apple AirPods 3 vind je natuurlijk bij MediaMarkt. Daar kun je gemakkelijk in termijnen betalen door op het Santander Consumer Finance Logo te klikken. Je komt dan terecht op een pagina waar je een formulier invult en verzendt met de gevraagde documenten. Je hebt alleen een identiteitsbewijs en een bankpas nodig. Je kiest zelf de looptijd en je kunt altijd sneller aflossen of meer betalen dan afgesproken. Binnen 7 dagen weet je of jouw aanvraag goedgekeurd is en dan worden de Apple AirPods meteen naar je verstuurd. Wil je ze meteen ontvangen, betaal dan met je creditcard en reken de AirPods pas volgende maand af.

#3 Kan ik bij Somashome Apple AirPods in termijnen betalen?

Bij Somashome kun je jouw nieuwe AirPods veilig gespreid betalen via een krediet bij Tinka. Je bepaalt zelf in welk tempo je aflost en het afsluiten van het krediet is kosteloos. De rente is 14,9% per jaar over het bedrag dat nog open staat. Maandelijks betaal je een minimale aflossing van 2% of €8,- en je kunt zelf de looptijd bepalen, die tussen de zes en de 24 maanden ligt. Omdat AirPods geen duizenden euro’s kosten is je maandbedrag prima te overzien. Bedenk wel dat je maar één keer kunt lenen, dus bedenk goed of je hiervoor een lening wil afsluiten met rente. Je kunt vooraf op de site van Somashome een handige krediet check doen, zodat je meteen weet of je voor gespreid betalen in aanmerking komt.

#4 Welke betalingsservices zijn het meest geschikt om Apple AirPods achteraf te betalen?

Er zijn verschillende betalingsservices in Nederland, zoals Klarna, SprayPay en Riverty. Dit zijn snelle kredietverstrekkers, die digitaal checken of jij in aanmerking komt voor een krediet, zodat je vaak al binnen enkele minuten weet of je kunt lenen om een aankoop te doen. De winkelketens bij SprayPay zijn geen Apple retailers en bij bol.com is achteraf betalen alleen mogelijk via je creditcard, maar in heel veel andere gevallen zijn bedrijven bereid om je gebruik te laten maken van de genoemde betaalservices, om zo een groter publiek te bereiken. Zo kun je jouw AirPods snel en gemakkelijk op afbetaling aanschaffen.

#5 Waar vind ik de goedkoopste Apple AirPods?

Je wil natuurlijk niet teveel betalen voor je Apple AirPods. Omdat Apple een groot bedrijf is, hebben zij strenge prijsregels voor hun producten, waardoor ze zelden in de aanbieding zijn. Dit verandert wanneer er een nieuwe variant op komst is. In dat geval worden de oudere modellen graag uitverkocht en kun je slimme aanbiedingen treffen. Houd daarom het nieuws over nieuwe AirPods van Apple goed in de gaten en kijk welke bestaande modellen dan in de aanbieding komen. Grote winkelbedrijven zoals MediaMarkt willen dan van hun voorraad af, waardoor je flink wat voordeel kunt scoren. Op Google kun je gemakkelijk prijzen vergelijken en aanbiedingen spotten.

#6 Kan ik Apple AirPods ook goedkoop huren?

Ja, je kunt je Apple AirPods ook heel voordelig huren! Bij Grover huur je al AirPods voor een super laag bedrag in de maand, zeker wanneer je kiest voor 12 of meer maanden. Voordeel van huren bij Grover is dat je geen BKR-toets krijgt, omdat je geen financiering afsluit en Grover eigenaar blijft van jouw AirPods. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, maar sommige modellen kunnen op enig moment allemaal verhuurd zijn, waardoor de keuze wat minder groot is. Jouw AirPods zijn in de meeste gevallen nieuw of in optimale staat en zo stuur je ze na de huurperiode ook weer terug naar Grover.